sâmbătă, 13 septembrie 2008

joi, 11 septembrie 2008

7 ani de cand America si-a daramat turnurile

S-a dovedit ca momentul 11 septembrie 2001 a fost o operaţiune sub acoperire a serviciilor secrete . O alta pacaleala, dupa Marele Crah, Pearl Harbour, fenomenul OZN, omul pe luna, armele chimice ale arabilor, asa-zisele crime ale sarbilor, etc. Lumea e atat de proasta incat uneori chiar isi merita soarta. Scopul acestor evenimente abominabile era acela de a creşte panica în sânul comunităţii americane, dar şi al lumii europene, în faţa pericolului musulman şi de a obţine un pretext pentru a ataca Afghanistanul şi Irakul. După 24 de ore, administraţia americană începuse să vorbească despre un război mondial pe care nu mai puţin de 60 de ţări trebuiau să-l ducă alături de ea împotriva terorismului internaţional.Ossama Ben Laden, o invenţie a serviciilor secrete
Vezi aici mai multe:
http://adevarul911.blogspot.com/2006_04_01_archive.html.

miercuri, 10 septembrie 2008

Băsescu: M-am simţit umilit când am aflat din presă de aranjamentul PD-L – PRM


Acest individ nu a aflat ca smerenia si umilinta il inalta, nu il coboara pe om. Promovarea minciunii si a imposturii este politica lui. Si nu numai.

Blogger de ocazie

Am hotarat sa tin acest blog, pentru ca sunt prea lenes pentru a scrie un jurnal. Aici ma mai ajut cu copy/paste si alte mijloace specifice. Am intentionat sa-l tin doar pentru mine, dar cred ca voi da drumul "cainilor", cat de curand.

Parintele Serafim de la Manastirea Casiel


Pentru a-l vedea si a-l auzi pe parinte, cauta-l la http://www.ortodoxie.tv/ sau du-te la Manastirea Casiel, comuna Chiuiesti, jud. Cluj.

marți, 9 septembrie 2008

Fragment de interviu cu Dan Puric


Reporter: Ce sfat dati tinerilor?

Dan Puric: Aceste lucruri ma blocheaza pentru ca tinerii de astazi nu trebuie sa fie loviti; ei sunt foarte confiscati. Le spun doar atat: celor care nu cred in Dumnezeu, sa aiba incredere, fiindca Dumnezeu nu o sa-i lase; celor care cred, nu le zic nimic, caci Domnul Hristos spune ca nu a venit pentru cei drepti, ci pentru cei pacatosi. Ei nu sunt pacatosi, ci impacatositi de altii. Sa creada in Dumnezeu, pentru ca nu o sa-i lase. Deocamdata sa ramana asa, nu-i forteaza nimeni. Sa nu uite ca Dumnezeu nu-i va lasa.

10.09.1872 - A murit Avram Iancu


" Craisorul Muntilor ", conducator al Revolutiei Romane de la 1848, din Transilvania (n. 1824).

luni, 8 septembrie 2008

Impostura, falsul si minciuna


E de neimaginat cati escroci misuna in tara asta, dar femeile astea intrec orice asteptare. Dar cum e posibil ca acum, cand majoritatea tinerilor au liceul si o facultate, cand oamenii sunt patiti cu tot felul de escrocherii dupa revolutie.
si multe altele, sa creada minciunile acestor ticalosi, care batjocoresc si numele Domnului si al bisericii ortodoxe. Nu as vrea sa fiu in locul lor la judecata de apoi.

Din nou, Grigore a lu' Ion Opris, din Lapus.

duminică, 7 septembrie 2008

Muzica pentru suflet romanesc



Grigore Lese, prieten cu Ion Godea, pe care tocmai l-am vizitat la Barsa.

La Barsa

Azi am fost la Barsa, in jud. Arad, la balta si domiciliul d-lui Ion Godea, fost director la Muzeul Satului, actual director de etnografie la Muzeul Crisurilor Oradea, actual profesor universitar de etnografie si cercetator. Cumnatul lui nea Marca.
O oaza superba de liniste si natura.

Maine, mare sarbatoare crestina

Nasterea Maicii Domnului

Mediafax