sâmbătă, 16 octombrie 2010

Ignoranta

Niciodata nu am avut curiozitatea sa ma apropii de grupul statuar din parcul central din Dej, pana acum cateva zile. Inaugurat cativa ani dupa revolutie, reprezinta trei personalitati istorice ardelene si anume Theodor Mihali, Stefan Cicio-Pop si Alexandru Vaida-Voevod, implicati activ in Marea Unire. Cer scuze pentru ignoranta mea!

vineri, 15 octombrie 2010

O greva inutila?

Primul ministru Boc i-a interzis lui Ialomiteanu sa acorde stimulentele promise celor de la Finante, conform Antena3. Ne-am obisnuit cu minciunile regimului Basescu-Boc, dar parca asta e mai penibila decat toate. Sper din tot sufletul sa nu mai dureze mult pana la debarcarea idiotilor si hotilor din guvern. Oamenii se revolta zilnic. Poate totusi..

Adevarata drama este alta: urmeaza inca 4 ani cu cel care a dus coruptia, incompetenta, hotia  la rang de lege, Basescu Traian.

miercuri, 13 octombrie 2010

Un tren pierdut ?

Fiecare dintre noi a pierdut in viata lui macar un tren, macar o sansa a trecut pe langa noi de care poate nu am stiut sa ne agatam sau poate nu am avut reactia potrivita. Si vrem sa credem ca acel tren a fost norocul nostru urias si pierdut. Ca acel tren ne-ar fi schimbat viata in mai bine. Or noi nu suntem prooroci si nu putem sti asta. Poate ca da, poate ca nu.  Putem doar presupune.

Poporul roman a prins trenul din 1989 care s-a dovedit a fi destul de pagubos pentru marea majoritate a populatiei. Adevaratii castigatori sunt gasca de politicieni si afaceristi verosi uniti sub stindardul hotiei si al jafului. Acum oamenii de rand au ajuns la pragul de jos, calcati de cizma nemiloasa a unui regim corupt pana in maduva sa.

Revolta de la Ministerul Finantelor este o sansa. Un tren. E momentul in care revolta ar trebui sa se extinda, sa incercam sa ne recucerim tara. E momentul sa iesim in strada. Maine s-ar putea sa fie un nou tren pierdut!

marți, 12 octombrie 2010

The "Happy Meal" Project

Suna a titlul unui film horror, nu-i asa? Nu sunteti departe. Artista Sally Davies din Manhattan a fotografiat timp de 6 luni un meniu pentru copii de la McDonald's. La sfarsitul acestei perioade, meniul se prezinta fara urme de mucegai sau descompunere.


Inca din ziua a doua a experimentului, mancarea nu mai raspandea nici un miros. Interesant ca nici cainii artistei nu au fost interesati de "meal". Dupa 6 luni, mancarea arata ok, dar este "plastic", fiind tare ca o piatra.(sursa)

Daca credeti ca asta  face bine copiilor d-voastra, mai ganditi-va!

duminică, 10 octombrie 2010

O mica victorie romaneasca

Cred ca am contribuit si eu putin la scoaterea Noului "ROM" si inlocuirea cu ROM Autentic. Prin acest micut articol.

Mediafax