sâmbătă, 6 decembrie 2008

Paul Niculescu-Mizil, demnitar in perioada comunistă, a murit

Paul Niculescu-Mizil, fost demnitar comunist, a decedat in aceasta dimineata intr-un azil de batrani, la varsta de 85 de ani. Nepoata sa, Oana Niculescu Mizil, a obtinut la alegerile parlamentare un mandat de parlamentar. Interesanta o declaratie a Oanei din "Jurnalul National" de acum aproape doua luni:

-Toate sărbătorile creştine le petrecem împreună, în casa lui. Şi acum îmi amintesc cum ne băteam pe alviţă la Lăsata Secului… Cum aş putea eu, Oana, nepoata lui Paul Niculescu-Mizil, să mă dezic de cel care mi-a pus cartea în mână, m-a învăţat să respect valorile, să-mi iubesc ţara!? De când mă ştiu, bunicul meu s-a mândrit cu mine. Tot timpul el spune "bogăţia mea este familia". Eu sunt mândră de bunicul meu şi nu mă tem de nici o remarcă.

Asa de mult l-a iubit, incat l-a internat intr-un azil de batrani?!

Sfantul Ierarh Nicolae

"Îndreptător credinţei şi chip blândeţilor, învăţător înfrânării te-au arătat pe tine, turmei tale, adevărul lucrurilor." (tropar)

Asa cum Sf. Nicolae, pentru adevărul dogmelor credinţei, a mers în mijlocul adunarii şi l-a lovit întru Numele Domnului pe ereticul Arie(Sinodul intai de la Niceea 325), asa ar merita dusmanii actuali ai crestinismului. Gestul lui a pastrat atunci unitatea bisericii.

vineri, 5 decembrie 2008

Patriarhul Moscovei, Alexei al II-lea, a trecut la Domnul

Patriarhul Moscovei, Alexei al II-lea, a trecut la cele veşnice în dimineaţa zilei de astăzi, 5 decembrie 2008. Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Rusiei, născut la Tallinn în anul 1929, l-a urmat pe fericitul întru adormire Patriarh Pimen I în scaunul Moscovei la data de 10 iunie 1990. Patriarhul Alexei al II-lea a adormit întru Domnul la reşedinţa sa de la Peredelkino de lângă capitala Rusiei. Domnul sa-l odihneasca!

Sursa:http://www.basilica.ro

Crestinismul se afla in fata celei mai mari persecutii din istoria sa: 250 de milioane de crestini, in pericol


Persecutiile religioase continua inca sa faca victime pe glob, aproximativ 250 de milioane de crestini fiind in pericol din cauza convingerilor lor religioase, afirma indexul alcatuit de organizatia americana de ajutorare Open Doors. In acest moment, un crestin din 10 este supus persecutiilor religioase, expusi fiind mai ales cei care traiesc in lumea musulmana, unde convertirea la crestinism se pedepseste cu moartea, informeaza ziarul german "Die Presse", citat de Agerpres. Mai mult, comunitatea crestina se confrunta cu cea mai mare persecutie din istoria sa, considera Johann Marte, presedintele organizatiei crestine Pro Oriente si membru al recent infiintatei platforme "Solidaritate cu crestinii persecutati". In lume exista mai bine de 250 de milioane de crestini care sufera abuzuri si expulzari din partea statelor unde sunt minoritari. Ei continua sa traiasca in frica, sa fie amenintati cu moartea sau chiar omorati. Desigur, nu numai tarile musulmane sunt vinovate de aceasta situatie, desi Arabia Saudita se afla pe locul doi in topul tarilor care persecuta crestini. Pe locul intai in lista statelor care intezic crestinismul, sau ameninta crestinii se afla Coreea de Nord, iar pe locul trei Iranul. Nici China si nici Bhutanul, stat budist, nu se afla departe in acest top. Parlamentul de la Teheran a aprobat in septembrie un proiect de lege prin care parasirea religiei islamice se pedepseste cu moartea, barbatii urmand sa fie decapitati sau spanzurati, iar femeile lapidate, afirma Katharina Grieb de la societatea internationala pentru drepturile omului. Conform organizatiilor care se ocupa de acest subiect in majoritatea cazurilor persecutiile sunt organizate de state si nu de populatie. Nici India nu a scapat de acuzatii, din cauza violentelor anticrestine care au provocat in regiunea Orissa 500 de morti si 50.000 de refugiati, in cursul lunii august. Fruehwirt Christian a declarat ca doar jumatate dintre refugiati au ajuns in tabere organizate, restul traind inca in padure. Si in China, episcopii sunt arestati, iar bisericile inchise si obligate functioneze in secret.

Sursa:Ziua

Constantin Ticu Dumitrescu a încetat din viaţă


Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, Constantin Ticu Dumitrescu, a încetat din viaţă, anunţă surse medicale.Conform surselor citate, Ticu Dumitrescu suferea de cancer. În ultima lună, el a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Aceleaşi surse au mai declarat că Ticu Dumitrescu a cerut joi să fie externat.Trupul neînsufleţit va fi depus, vineri, după ora 14.00, la sediul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA), în holul central al clădirii, accesul fotoreporterilor şi al echipelor de televiziune fiind interzis, la cererea familiei defunctului, a anunţat instituţia.

Sursa:Mediafax


Dumnezeu sa-l odihneasca!

Interesele unui prim-ministru


Primul ministru Tariceanu si echipa lui de doi bani va parasi guvernarea, probabil pentru totdeauna ca echipa complet liberala, lasand in urma o visterie pustiita de masuri propagandistice si de costurile exorbitante al campaniei electorale. Si ca esecul sa fie cat mai rasunator, acesta ia o ultima masura, aceea de a tripla taxa auto, in detrimentul cetatenilor, si in avantajul firmei sale care importa masini noi frantuzesti. Propriul lui buzunar e mai important decat buzunarele cetatenilor. Bucuria oamenilor de rand de a avea o masina bunicica la pret mic s-a spulberat. Daca se vorbea de "greaua mostenire" dupa fiecare schimbare de guvern, acum se va vorbi de cumplita mostenire a guvernului Tariceanu. Acest guvern nu va lasa noului executiv banii necesari combaterii recesiunii economice, nu va lasa nici macar vreo 50 de kilometri de autostrada, nu va lasa nimic nimanui, pentru ca nu a facut nimic decat sa cheltuie in interese obscure si clientelare banii tarii. Daca intr-adevar a avut loc in ultimii 4 ani o crestere economica, nu trebuie sa uitam ca aceasta s-a bazat pe boom-ul constructiilor si nu al productiei. Doar stia clar Dinu Patriciu de ce vrea partidul in opozitie, lasand pe umerii altora o misiune imposibila.

Anca Parghel a încetat din viaţă


Dumnezeu s-o odihneasca !

joi, 4 decembrie 2008

Calul troian


-Este un adevărat deliciu, o plăcere care te revigorează, dacă eşti un personaj rău şi, oarecum, lipsit de înţelegere faţă de clasa noastră politică, să-i priveşti pe leii politicii româneşti cum s-au perpelit sub arşiţa dogoritoare, mortală, a sistemului electoral, căruia i-au dat naştere; dacă am trăi în Grecia antică Aristofan ar fi făcut din politicienii noştri personaje de teatru şi-ar fi rîs de prostia lor; astăzi pentru prima dată am citi groaza şi disperarea pe chipurile unora, care intraseră în morişca nemiloasă a redistribuirii;

-Sistemul acesta, al redistribuirii, este cel care le-a dat cea mai mare bătaie de cap aleşilor; s-a vorbit mult înainte de campanie electorale de măsluirea alegerilor, cum că baronii politicii româneşti şi-au ales colegii sigure, însă s-a văzut că ceea ce părea sigur înaite de alegeri, post alegeri nu i-a mai venit nimănui chef să-şi fumeze ţigara; pînă şi lui Tăriceanu i-au tremurat chiloţii în vine că era să i-o tragă sistemul; cred că atunci cînd s-a discutat proiectul de lege, la care pro-democraţia şi-a dat şi ea acordul, calculul politicienilor noştri de frunte a fost simplu: ne băgăm într-un colegiu croit şi făcut pentru noi, luăm 50 şi ceva la sută, intrăm în parlament şi gata, restul cu mila; atunci le-a servit-o Pârvulescu cu reprezentativitatea, cu irosirea voturilor, cu legitimitatea şi ei au muşcat-o ca să mă exprim academic sau cum spune rromul de pe la mine “le-a băgat mortu’-n casă”;

-Nu ştiu dacă cel care a gîndit legea a avut explicit această intenţie, ca sub eticheta frumoasă a votului uninominal să introducă ruleta rusească a redistribuirii, un veritabil cal troian; dar nu are importanţă; oricum, se pare că “reformarea clasei politice” nu a stat atît în puterea şi virtuţile uninominalului, ci mai cu seamă în algoritmul redistribuirii, care după cum am văzut a bătut şi votul popular; n-ar fi exclus ca parlamentul ce stă pe cale să depună jurămîntul să facă diligenţele necesare şi să revină cuminte la votul pe liste care este mai lesne de controlat, pentru că actualul sistem pe mulţi i-a îmbolnăvit de inimă; punct

Sursa:http://codexpolitic.us

In Cairo 20 de mii de musulmani au atacat o biserica crestina


Mii de musulmani au atacat o biserica creştină din Cairo şi au incendiat-o. Martorii afirmă că mulţimea de 20 de mii de musulmani a înconjurat Biserica Fecioarei Maria din cartierul Ain Shams din Cair din motivul că aceasta a indraznit sa inalte o anexă.

Agenţie egipteană de ştiri AINA comunică că în momentul atacului în Biserică se găseau o mie de credincioşi. Musulmanii au aruncat în aceştia pietre şi butelii cu gaz butan. Preotul, părintele Antonius, afirmă că acest moment a fost foarte periculos pentru viaţa enoriaşilor săi.

Agenţia mai informează că mulţimea de musulmani a înconjurat biserica şi a distrus în totalitate parterul. În timpul atacului, activiştii islamici strigau versete din Coran în care se vorbeşte despre jihad şi lozincele: „vom distruge biserica”, „jertfim sângele nostru, de dragul tău, islam”. În tot acest timp, creştinii se rugau: „Doamne, miluieşte!”.

AINA mai comunică că în momentul în care forţele de ordine au încercat să disperseze mulţimea, musulmanii au început să atace casele şi magazinele care aparţin creştinilor. Printre atacatori au fost atât copii în vârstă de la opt ani, cât şi bărbaţi şi femei cu vârsta de peste 50 de ani.

Potrivit AINA, clădirea bisericii a aparţinut în trecut unei uzine, dar mai târziu aceasta a fost transformată în lacaş de cult. Creştinii au avut nevoie de cinci ani pentru a obţine recunoaşterea necesară din partea autorităţilor. Reprezentanţilor organizaţiilor pentru apărarea drepturilor omului nu li s-a permis accesul în biserică.

Sursa: Novopress Chisinau via Frontpress.

NN. Un crestin a murit si 11 au fost raniti.


Mahomed este un porc


“Mahomed este un porc” si “Moarte arabilor” sunt mesajele pe care un grup de colonisti evrei le-au scris pe pe zidurile unei moschei din satul Al-Sawyeh, situat la sud de Nablus.

Informatia a fost confirmata de Mohammad Abdelrahim, membru al Consiliului Local, transmite AFP.Incidente similare au avut loc si in satele Sinjel si Turmusaya, intre Nablus si Ramallah. Veniti in localitatea palestiniana de dimineata, colonistii au desenat “Steaua lui David” pe geamurile mai multor magazine, producand avarii mai multor autoturisme.

Sursa: Ziare.com

Germanii isi schimba Constitutia



Constitutia Germaniei ar putea fi revizuita pentru a stabili germana ca limba oficila, conform unui controversat plan al politicienilor conservatori ce se tem de cresterea tot mai mare a numarului de arabi si turci din tara, informeaza "CNN”.
Membri ai cancelariei, din Uniunea Democrat Crestina (CDU), au votat in favoarea schimbarii, in pofida opozitiei conducerii partidului. Daca masura este aprobata de Parlamentul german, s-ar putea introduce pararaful: "Limba Republicii Federale Germane este germana”.Oricum, chiar si sustinatorii au recunoscut ca revizuirea nu va avea nici un efect practic. Modificarea a fost imediat condamnata de grupurile de imigranti sau anti-discriminare. Germania gazduieste peste trei milioane de turci si are peste 10 milioane de imigranti. Seful statului Saarland, Peter Mueller, care este in spatele initiativei, a declarat ca CDU trebuie sa decida ce inseamna natiunea si a adaugat ca daca oamenii nu vorbesc germana, promisiunea de mobilitate sociala este o vorba goala. Purtatorul sau de cuvant, Henrik Eitel, a precizat ca astfel li se va duce aminte imigrantilor de responsabilitatile lor – "este atat o invitatie, cat si o cerere”. Acesta amintea ca Franta, Austria si Elvetia au prevederi similare in Constitutie.

Sursa:CNN

miercuri, 3 decembrie 2008

Petre Tutea 1902-1991



Definiţia mea este: Petre Ţuţea, românul. Am apărat interesele României în mod eroic, nu diplomatic. Prin iubire şi suferinţă. Şi convingerea mea este că suferinţa rămâne totuşi cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu.

marți, 2 decembrie 2008

Mitul Holocaustului


“HOLOCAUSTUL” CONSTA in trei elemente de baza:

1. Aproximativ 6 milioane de evrei au fost ucisi in mod deliberat.
2. Aceste crime au facut parte dintr-un program de stat finantat de Al Treilea Reich, program al carui scop final a fost eradicarea poporului evreu.
3. Cea mai mare parte a acestor crime s-a produs in „lagare ale mortii”, iar principalele instrumente au fost camera de gazare si Zyclon B, un pesticid comercial avand ca principiu activ activul cianhidric.

Nu exista nici o indoiala ca Al Treilea Reich dispunea de mijloacele administrative pentru a pune in practica aceste ucideri in masa. Uniunea Sovietica, cu o dotare semnificativ inferioara, a putut ucide un numar mult mai mare de oameni. Mai mult, armata germana a omorat cel putin zece milioane de soldati ai inamicilor sai puternic inarmati, de-a lungul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Prin urmare, uciderea a 6 milioane de oameni neinarmati nu putea ridica nici o problema pentru Germania nazista, stat dezvoltat industrial si eficient la nivel birocratic; dimpotriva, ar fi fost usoara.

Indoielile mele legate de Holocaust nu sunt centrate pe “daca s-ar fi putut intampla”, ci pe “daca s-a intamplat”. Multe din indoieli provin din faptul ca stiu ca s-ar fi putut intampla, dar in nici un caz in modul in care este prezentat in literatura “oficiala”. Face parte din traditia Occidentului in chestiuni legale, stiintifice si intelectuale, ca cei care afirma trebuie sa dovedeasca, in timp ce aceia care nu sunt de acord nu trebuie sa prezinte nicio dovada. In cazul Holocaustului, traditia a fost intoarsa cu susul in jos. Pe deasupra, chiar si exprimarea indoielii se poate transforma intr-o pedeapsa legala, in ruinarea carierelor si a vietilor unor oameni, in cel putin 11 state asa-zis democratice,. Mai jos sunt prezentate, intr-o ordine aleatorie, o serie de “probleme” pe care le am, legate de Holocaust. Chiar daca acestea ar fi clarificate, pana la acceptarea Holocaustului mai am cale lunga de strabatut.

1. De ce au supravietuit Elie Wiesel si un numar mare de evrei, daca era interesul celui de-Al Treilea Reich sa elimine orice evreu pe care a pus mana? Elie Wiesel a fost prizonier cativa ani, alti evrei au supravietuit si mai mult. Majoritatea acestor “supravietuitori” erau oameni obisnuiti si nu aveau nici o experienta speciala pe care nemtii sa o poata folosi ca o contributie la efortul lor de razboi. Nu aveau deci nici un motiv logic pentru care sa ii lase in viata. Insasi existenta a peste un milion de supravietuitori, din care unii traiesc si astazi, contrazice unul din fundamentele Holocaustului - respectiv ca germanii duceau politica de a elimina orice evreu pe care puneau mana.

2. De ce nu exista nici o mentiune despre Holocaust in cele 6 volume din “Istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial” a lui W. Churchill? Aceeasi intrebare se pune si in cazul memoriilor de razboi ale lui De Gaulle sau Eisenhower, sau ale altor autori care au scris despre Al Doilea Razboi Mondial. Aveti in vedere ca toate acestea au fost scrise la ani de la terminarea razboiului, si deci dupa ce Holocaustul a fost chipurile demonstrat, la procesul de la Nurenberg. Referitor la Holocaust, tacerea acestor “cunoscatori” este asurzitoare!

3. Ce cautau la Auschwitz o infirmerie si un bordel daca la Auscwitz era un lagar al mortii?

4. De ce s-ar fi chinuit germanii sa adune evreii din cele mai indepartate zone ale imperiului lor si sa-i duca in lagarele mortii, la sute de mile departare, pentru ca apoi sa-i execute imediat dupa sosire? Pentru aceasta, nazistii trebuiau sa foloseasca mult personal si importante stocuri, in timp ce purtau un razboi pe doua fronturi. Nu era mai usor sa-i execute pe loc, in spiritul legendarei eficiente germane?

5. De ce nici dupa 60 de ani istoricii nu au putut gasi nici macar un document nazist care sa faca referire la Holocaust? Ar trebui sa-l credem pe Raul Hilberg, care sustine ca in locul ordinelor scrise era “o incredibila comunicare la nivel mental” intre zecile de mii de oameni care trebuia sa se coordoneze pentru a pune in practica o actiune de asemenea anvergura?

6. Cum de se avanseaza in continuare cifra de 6 milioane de evrei ucisi, cand numaratoarea mortilor de la Auschwitz, lagarul cel mai cunoscut din gulagul holocaustului, a fost redusa imediat dupa razboi de la circa 3 milioane de morti la ceva mai putin de 1 milion? De ce multi raspund acestei observatii prin: “Ce conteaza daca e vorba de 6 milioane sau de 1 milion?”. Diferenta e de 5 milioane. O alta diferenta este ca poti primi 3 ani intr-o inchisoare din Austria… intrebati-l pe David Irving [1]!

7. Toate codurile Germaniei din timpul razboiului au fost descifrate, inclusiv cele folosite pentru a trimite rapoartele zilnice de la Auschwitz la Berlin. Aceste rapoarte nu fac nici o referire la executii in masa, si nici macar nu sugereaza pe departe desfasurarea unui program de genocid. S-a spus ca germanii au folosit un cod eufemistic atunci cand discutau despre programul de exterminare a evreilor (ex. solutia finala, tratament special, remodelare etc.) Pentru ce era nevoie sa foloseasca un astfel de cod atunci cand discutau intre ei, asta doar daca nu se gandeau ca Aliatii le-au spart deja codurile?

8. Panza freatica se afla la 18 inci sub nivelul terenului unde se pretinde ca au existat gropi uriase pentru arderea a zeci de mii de cadavre.

9. Initial, s-a pretins ca executiile in masa in camere de gazare au avut loc pe teritoriul Reichului (Dachau, Bergun-Belsen). “Dovada” acestei afirmatii a fost la fel ca si cea oferita pentru alte lagare, localizate in Polonia ocupata. Totusi, fara nici o explicatie, la inceputul anilor ‘60, ni s-a spus ca toate lagarele mortii se aflau, de fapt, in Est, in Polonia, adica departe (pe atunci) de ochii curiosi ai cercetatorilor din Vest.

10. Nimeni nu a putut sa impace depozitiile martorilor care spun ca personalul intra in camerele de gazare fara costum de protectie, dupa 20 de minute, cu realitatea ca Zyclon B este un pesticid fumigant cu efect letal inca cel putin 24 de ore de la eliberare. In plus, chiar si dupa 24 de ore, corpurile insele ar fi ramas suficient de contaminate cu acid cianhidric incat sa ucida pe oricine le-ar fi atins fara sa poarte costum de protectie.

11. De ce nu mai auzim ca germanii au fabricat sapun, abajururi pentru lampi sau sei de calarie din cadavrele evreilor? Sa fie oare pentru ca informatiile moderne din sfera medicinei legale si biologiei demonstreaza imposibilitatea sustinerii acestor afirmatii?

12. De ce nu mai auzim ca un mare numar de evrei a fost exterminat in camere uriase cu aburi sau prin electrocutare pe gratare speciale? “Dovada” acestor afirmatii a fost prezentata la procesul
de la Nurenberg si a trimis oameni dupa gratii.

14. Elie Wiesel a fost descris ca “Apostolul aducerii aminte”, dar in cartea sa de memorii “Noaptea”, referitoare la perioda captivitatii de la Auschwitz, nu face nici o mentiune a acum faimoaselor camere de gazare. Nu este ca si cum Evangheliile n-ar face referire la Cruce?

15. Aproape fiecare supravietuitor a facut referire la Dr. Mengele, care l-ar fi examinat personal la Auschwitz.

16. Potrivit marturiilor supravietuitorilor, sute de mii de evrei au fost executati la Treblinka si apoi ingropati in gropi comune uriase, situate in zonele din jur. Atunci de ce verificarile amanuntite, cu unde sonore, arata ca aceste presupuse “locuri de odihna ale Holocaustului” nu au mai fost “deranjate” cel putin de dinainte de ultima era glaciara?

17. Principala dovada a Holocaustului ramane marturia supravietuitorilor, asadar dovezile au greutate putina sau deloc. Cele mai bune dintre acestea au fost apreciate de Jean Claude Pressac [2] ca fiind aproape “urme penale”. Chiar si judecatorul Grey, care a condus procesul Irving-Lipstadt [1] isi arata surprinderea ca “dovezile” Holocaustului sunt “atat de subtiri”. Pentru a-l parafraza pe Arthur Butz, “o crima de o asemenea magnitudine ar fi lasat un munte de dovezi”. Deci, unde sunt acestea? Mai multe dovezi au fost prezentate la procesul lui OJ Simpson - si el a fost gasit nevinovat!

18. De ce Revizionismul Holocaustului este infractiune criminala in cel putin 11 tari? Ce alt adevar istoric mai are nevoie de amenintarea cu inchisoarea sau cu distrugerea carierei, pentru a se mentine? Cineva care si-ar exprima scepticismul fata de afirmatiile oficiale ale Chinei, care sustine ca a suferit o pierdere de peste 35 de milioane de vieti in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, ar trebui trimis la inchisoare?

19. De ce istoricii “holocaustologi” sustin ca negarea Holocaustului este similara cu negarea sclaviei sau cu a pretinde ca Pamantul este plat? Principalii revizionisti sunt savanti de prima mana cu diplome de la cele mai mari universitati ale lumii. Exista oameni comparabili printre cei care sustin ca Pamantul este plat si ca sclavia nu a existat niciodata?

20. Cei care promoveaza Holocaustul si-au exprimat ingrijorarea fata de amintirea Holocasutului, dupa moartea ultimului supravietuitor. De ce istoricii care s-au ocupat de Razboiul Civil din SUA nu au exprimat temeri similare, de vreme de ultimul supravietuitor al conflictului a murit in 1959 ?

21. Supravietuitorii Holocaustului au depus marturie ca au vazut fumul care iesea de la crematorii, pe masura ce cadavrele erau arse. Unii martori au declarat ca puteau sa-si dea seama de originea victimelor dupa culoarea fumului care iesea. Cum pot fi impacate aceste afirmatii cu faptul ca un crematoriu care functioneaza corect nu produce fum de nici un fel?

22. Potrivit versiunii oficiale a Holocaustului, sute de mii de evrei maghiari au fost stransi la jumatatea anului 1944 si trimisi la Auschwitz, unde cei mai multi au fost gazati imediat dupa sosire. Corpurile acestora ar fi fost arse in aer liber cu benzina. De ce nu exista nici o dovada a existentei acestor ruguri uriase in fotografiile de inalta rezolutie facute de avioanele Aliatilor care survolau zona zilnic in acea perioada? Mai mult, de ce nu au fost gasite ramasite, stiut fiind ca arderea in aer liber, chiar si atunci cand se foloseste benzina, nu poate distruge complet un cadavru?

23. In toate lagarele eliberate s-au gasit resturi de cadavre. Exista macar un singur raport de autopsie ori alta dovada legala care sa demonstreze ca moartea ar fi fost provocata prin otravirea cu gaze toxice?

24. Numarul de victime ale Holocastului se bazeaza exclusiv pe statisticile demografice oferite de surse evreiesti. A fost facut vreun studiu demografic independent care sa arate ca la finele razboiului “lipseau” 6 milioane de evrei?

25. De ce inspectiile facute in timpul razboiului de Crucea Rosie in lagare nu fac nici o referire la crime in masa? E nevoie de multa credulitate pentru a crede ca astfel de crime ar fi putut fi ascunse. Explicatia este ca fie aceste crime nu s-au produs, fie Crucea Rosie a fost complice prin ascunderea lor.

26. De ce nu s-a facut niciun efort pentru a se raspunde rapoartelor Leuchter? [3]

27. “Holocaustul a fost posibil din punct de vedere tehnologic pentru ca s-a intamplat”. De ce acest argument penibil, falit din punct de vedere intelectual, este considerat de promotorii Holocaustului drept adevar istoric, drept un raspuns suficient la dovezile contrare, tot mai numeroase, aduse de revizionism?

28. Ce alt adevar istoric se bazeaza in asa masura ca Holocaustul pe declaratiile “martorilor oculari”? De ce nici unul dintre acesti martori nu a fost supus unei examinari incrucisate?

29. In versiunea oficiala a Holocasutului, evreii au fost indiferenti fata de soarta lor aproape pana la sfarsit, atat de experimentati erau nazistii in a-si pacali victimele. Cum poate fi impacata aceasta ignoranta cu faptul ca de-a lungul istoriei, evreii, ca si grup, au fost cei mai informati oameni de pe planeta si au avut acces la cele mai inalte esaloane ale puterii?

====================================================================

[1] David Irving, revizionist britanic, actualmente inchis in Austria pentru negationism.
[2]
Jean Claude Pressac, revizionist francez.
[3]
Fred Leuchter, specialist american in camere de gazare, autor al unor rapoarte stiintifice din care rezulta imposibilitatea folosirii camerelor de gazare pentru uciderea evreilor in timpul holocaustului. Cariera i-a fost ruinata in procese intentate de “Industria holocaustului” dupa publicarea rapoartelor.

Sursa:http://hristofor.wordpress.com

NN. Am preluat acest articol deoarece, conform Mediafax, Comisia Europeană a decis ca rasismul, xenofobia, negarea sau banalizarea genocidului să fie pedepsite cu închisoare de la unu la trei ani, în ţările din Uniunea Europeană. Oamenii trebuiesc informati despre masurile abuzive si represive la care trebuie sa se astepte de la Inchizitia Europeana. Vin vremuri de mucenicie, asa cum spuneau marii duhovnici romani.

10 ani de la plecarea parintelui Ilie Cleopa

ULTIMUL CUVÂNT AL PARINTELUI CLEOPA

CăTRE OBSTEA MANASTIRII SIHASTRIA

la 1 Martie - 1998

În numele Tatălui si al Fiului si al Sfântului Duh. Prea Cuvioase Părinte Staret, Prea Cuviosi Părinti si frati, asa cum vă văd aici, dragul mamei, asa, pe toti, să vă văd la Rai, la bucuriile fără margini ale Raiului, căci toti sunteti în slujba Mântuitorului si a Maicii Domnului, si fiecare, săracul, face ascultare în directia lui, unde este pus.Tare îmi este drag când vă văd! Dar pe multi nu vă cunosc. Eu vin rar pe aici. Am atâta lume pe capul meu acolo si sunt bolnav. Dar mai cunosc din ei, care vin la mărturisire si care sunt mai vechi... Eu doresc ca toti, toti să mergeti la bucuria cea vesnică si nici unul, Doamne fereste, la munci.Dragii mei părinti si frati, să stiti că Biserica este mama noastră spirituală. Ea ne-a născut pe noi la botez prin apă si prin duh. Ati auzit ce spune Sfântul Apostol Pavel: ati luat darul punerii de fii în baia nasterii de-a doua si a înnoirii Duhului Sfânt. De atunci suntem toti fii după dar ai lui Dumnezeu, de când ne-am botezat în numele Preasfintei Treimi.De aceea vă rog din toată inima să iubiti Biserica, mamă! Să vă fie dragă Biserica si, cât puteti, ziua si noaptea să mergeti la Biserică. Care sunt mai bătrâni si nu pot săracii, să stea mai putin. Care sunt tineri pot să stea mai mult, pentru că pravila Bisericii îmbogăteste memoria fiecăruia si darul Preasfântului Duh vine asupra aceluia care ascultă cu evlavie sfintele slujbe ale Bisericii.Dragii mei, eu păcătosul si nevrednicul sunt bătrân - 86 de ani, sase operatii, mâna dreaptă mi-e ruptă, am stat în ghips 32 de zile -, mâine-poimâine îmi veti cânta Vesnica pomenire! Ce să mai astept? Psalmul 89 spune clar: Anii lor sunt saptezeci de ani, iar dacă vor fi în putere optzeci de ani. Iar la stihul unsprezece spune asa: Ce este mai mult decât acestia, osteneală si durere! Eu am intrat în anii durerii. Am îmbătrânit, optzeci si sase de ani împlinesc acum, pe zece aprilie. Dragii mei părinti, vă rog din toată inima, care aveti dragoste si puteti, să nu mă uitati la rugăciune. Să mă pomeniti! Eu am dragoste când vă văd pe toti în slujba Mântuitorului si a Maicii Domnului. Asa să vă văd la Rai, dragul mamei, pe toti! Toti sunteti în slujba Mântuitorului si a Maicii Domnului. Mănăstirea noastră este o mănăstire cu rânduială canonică: nu se mănâncă carne, spovedaniaeste la vreme, slujbele merg după rânduiala Sfântului Sava...Când am venit eu aici am găsit paisprezece părinti, încăltati cu opinci, cu bărbile până la genunchi, cu metanii de lemn în mână... M-a adus fratele meu Vasile. Când am venit aicea aveam cincisprezece ani jumătate, nu stiam...Si când am văzut la masă călugării toti, si staretul, bătrânul, citea cuvânt de folos în capul mesei, de la Sfântul Teodor Studitul, eu am întrebat pe fratele: ''Aici este praznic?'' Că eu am stat la Cozancea, si acolo era viată de sine: fiecare cu masa lui, cu casa lui. ''Măi frate, a zis el, nu este praznic! Aici este viată de obste. Asa stau la masă călugării, cu totii totdeauna!'' Bătrânul le citea cuvânt... El slujea Liturghia si se hrănea numai cu Sfânta Împărtăsanie, aproape douăzeci de ani. Numai sâmbăta si Duminica gusta asa, oleacă, de prin castroane. Stiu, pentru că eu eram bucătar. Dumnezeu să-l odihnească, săracul! Tare a mai fost cu frică de Dumnezeu si tare a mai fost cu credintă! M-a călugărit în anul 1937, în postul Sfintei Marii. Îmi aduc aminte.Era un părinte, Nicolae Grădinaru, cu barba mare, poate l-ati apucat unii. El a zis, când m-a dus în fata altarului: ''Prea Cuvioase părinte, să-i punem numele Cleopa, că nu avem nici un Cleopa aici!'' Si bătrânul a pus mâna pe foarfece si Cleopa mi-a zis. Asa a fost scris! Dumnezeu să-i odihnească! Am pomelnicul acasă, al tuturor celor ce au murit aici; am si episcopi si patriarhi, câti sunt. Cât mai am o scânteie de viată îi pomenesc în fiecare zi! Dar vă rog, dragul mamei, pe toti, să nu mă uitati în sfintele voastre rugăciuni! Si asa cum vă văd aici să vă văd în Rai, bucuria cea vesnică, fără margini!Mila Preasfintei Treimi si acoperământul rugăciu-nilor Preasfintei Maicii lui Dumnezeu si ale tuturor sfintilor, să fie cu voi cu toti, dragii mei, si pe toti să vă ducă la Rai. Amin.


Sursa: www.sfaturiortodoxe.ro

luni, 1 decembrie 2008

Actul Unirii de la 1 Decembrie 1918



90 de ani de la marele act istoric de la Alba Iulia- Unirea Transilvaniei la Patria mama - Romania

Dupa lupte seculare si sacrificii enorme a poporului nostru de castigare a independentei, de pastrare a identitatii nationale si culturale, pe un teritoriu ravnit si calcat de popoare migratoare, de huni, tatari, mongoli, turci, slavi, apoi austro-ungari, rusi, germani, dupa ani de razboaie mondiale, dupa anii fascismului, dupa anii revolutiei socialiste, dupa 19 ani de democratie schioapa, cand credeam si noi ca vom fi odata liberi, iata ca am esuat lamentabil prin a fi sclavii si salahorii Uniunii Europene. Adio drepturi si libertati civile, adio libertatea de a ne autoguverna, de a stabili ce e bine pentru noi, adio independenta si idealuri pentru care au murit milioane de romani. Adio drept la libera exprimare, adio libertatea de constiinta. In schimb vi se ofera statutul privilegiat de sclav la multinationale, vi se ofera Sodoma si Gomora, cipuri in cap si in brate, dreptul de a ucide prunci, dreptul de a fi cobaii firmelor de medicamente, dreptul de a merge la puscarie pentru ca ironizati genocide si holocausturi imaginare, dreptul de a contracta virusi creati in laboratoare secrete, dreptul de a venera pe Satan si pe slugile lui netrebnice.
Dumnezeu sa aiba in paza Romania!

duminică, 30 noiembrie 2008

CORNELIU ZELEA CODREANU 13 Septembrie 1899 – 30 Noiembrie 1938


Astazi se implinesc 70 de ani de la asasinarea rituala si miseleasca a Capitanului. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!

Cel mai mare dintre şapte fii ai profesorului Ion Zelea Codreanu (în trei rânduri deputat, provenind dintr-o străveche familie de pădurari). Străbunicul din partea mamei se numea Adolf Brauner, era bavarez de origine şi a ajuns în Bucovina ca funcţionar vamal pe timpul stăpânirii austriece. Acolo s-a căsătorit cu Elisabeta Cornea, străbunica lui Corneliu Codreanu.A absolvit Liceul Militar Mânăstirea Dealului şi Facultatea de Drept din Iaşi.În primul război mondial îşi urmează tatăl pe front.În 1919 aderă la Garda Conştiinţei Naţionale, organizaţie anticomunistă condusă de muncitorul ieşean Constantin Pancu.Dejoacă cu mult curaj, în 1920, două acţiuni comuniste la Regia din Iaşi şi la Atelierele CFR Nicolina. Se opune cu succes deschiderii anului universitar fără serviciu religios. Este ales preşedinte al Societăţii Studenţilor în Drept.La 10 Mai 1922, înfiinţează Asociaţia Studenţilor Creştini. În toamna lui 1922 pleacă să studieze la Berlin şi Jena, dar se întoarce în iarnă pentru a participa la marile mişcări studenţeşti din Decembrie 1922. Punctul principal al revendicărilor studenţeşti îl reprezintă numerus clausus, adică limitarea numărului de locuri alocate evreilor în universităţi la procentul pe care evreii îl aveau în populaţia românească.Împreună cu profesorul A. C. Cuza, fondează, în 1923, Liga Apărării Naţional Creştine.Organizează în acelaşi an, împreună cu Ion Moţa, Corneliu Georgescu, Vernichescu, Ilie Gârneaţă, Radu Mironovici, Leonida Bardac şi Tudose Popescu un complot împotriva bancherilor evrei şi a capilor corupţiei din lumea politică. Complotul este trădat de clujeanul Vernichescu.Îl împuşcă, în legitimă apărare, pe prefectul de poliţie Manciu din Iaşi, în 1924. Este achitat un an mai târziu la Turnu Severin.Întemeiază la 24 Iunie 1927, împreună cu Ion Moţa, Corneliu Georgescu, Ilie Gârneaţă şi Radu Mironovici, Legiunea Arhanghelul Mihail.În 1930 organizează două ample marşuri în Basarabia, cu scopul de a potoli agitaţiile comuniste. Se constituie organizaţia de tineret Garda de Fier.Este ales deputat de Neamţ în 1931.Iniţiază în 1935 Comerţul Legionar.Întemeiază partidul Totul pentru Ţară, ca expresie politică a Mişcării Legionare.Este arestat în noaptea de 16-17 aprilie 1938 pentru ultragierea lui Nicolae Iorga şi este condamnat la şase luni detenţie. În luna mai i se intentează încă un proces şi este condamnat la zece ani muncă silnică.În noaptea de 29-30 Noiembrie 1938 este asasinat de jandarmi împreună cu Nicadorii şi Decemvirii, în timp de erau transportaţi către Jilava.


Sf. Andrei (Cel Dintai Chemat)


Numele sau este de origine greaca ("andreia" insemnand barbatie sau valoare) si se pare sa fi fost destul de raspandit printre evreii din secolele doi si trei inainte de Iisus.Sf. apostol Andrei s-a nascut in Bethsaida din Galileea si este fratele Sf. Petru.Amandoi erau pescari si traiau in aceeasi casa la Capernaum in momentul cand l-au intalnit pe Iisus. Din evanghelia lui Ioan aflam ca Andrei a fost ucenicul lui Ioan Botezatorul.Andrei recunoaste deindata pe Iisus ca Mesia si il aduce pe fratele sau Petru la acesta (Ioan 1.41), din acel moment amandoi fratii devenind ucenici ai lui Iisus.In celelalte trei evanghelii, Luca (v,11) Matei (iv,19,20) si Marcu (i,17,18), se mentioneaza cum Iisus i-a chemat pe amandoi sa-L urmeze si sa lase toate celelalte preocupari deoparte.In cele din urma Andrei a fost ales ca unul din cei doisprezece apostoli si de fiecare data de cate ori evanghelistii ii enumera pe apostoli il putem gasi pe Andrei intotdeauna printre primii patru, ceea ce semnifica importanta care i-a fost acordata.Sf. Andrei este mentionat explicit de catre Marcu (xii,3) ca fiind unul dintre apostolii care L-au intrebat pe Iisus despre ceea ce are sa urmeze, Ioan il mentioneaza cu ocazia minunii cu painile si pestii si mai tarziu cand este intrebat de catre Filip daca sa aduca la Iisus pe cativa greci care doreau sa-L cunoasca.Se poate spune ca Sf. Andrei a fost unul dintre cei mai apropiati ucenici ai lui Iisus si se stie ca el a fost prezent in cele mai importante evenimente cum ar fi: Cina cea de taina, prinderea lui Iisus, Inaltarea, Pogorarea Sfantului Duh.El a jucat un rol important in propovaduirea credintei crestine dar exista pareri contradictorii cu privire la zona geografica in care el a activat.Eusebius, care se bazeaza pe scrierile lui Origen afirma ca Sfantul Andrei s-a aflat mult timp in Scitia unde a convertit populatia la crestinism, in timp ce altii mentioneaza Epirul si Ahaia.Este foarte posibil ca Sfantul Andrei sa se fi aflat in toate aceste locuri asa cum mentioneaza Nicephorus, care se bazeaza pe scrieri timpurii si care afirma ca Sf. Andrei a predicat in Cappadocia, Galatea, Bithynia, in deserturile Scitiei, in Bizant unde a numit pe Sf. Stachys ca prim episcop, apoi in Tracia, Macedonia, Tesalia si Ahaia.
In cele din urma Sf. Andrei a fost crucificat din ordinul guvernatorului roman Aegeas in Patras si este stiut ca a fost legat si nu batut in cuie de cruce, pentru a i se prelungi suferinta.Sf. Andrei a murit ca martir in anul 60 pe data de 30 Noiembrie in timpul imparatului Nero.Atestarile cu privire la forma crucii pe care a fost rastignit Sf. Andrei se pare ca dateaza numai dupa secolul al paisprezecelea.
Moastele Sf. Andrei au fost aduse la Constantinopol in anul 357 si depuse in Biserica Apostolilor.La inceputul secolului XIII cand trupele franceze ocupa Constantinopolul, cardinalul Petru din Capua a luat moastele Sf. Andrei si le-a depus la catedrala Amalfi, unde au stat pana in anul 1963, cand au fost restituite Greciei.Sf. Andrei este onorat ca patron al Rusiei si Scotiei.Biserica ortodoxa romaneasca se considera biserica apostolica deoarece Sf. Andrei a evangelizat pe teritoriul actual al Romaniei.


Mediafax