sâmbătă, 5 decembrie 2009

Dezvaluirile unui comisar-sef


Un comisar- sef face dezvaluiri incendiare aici(nu pe poza)! Filmul are 5 parti. Daca credeti ca merita, dati mai departe!

vineri, 4 decembrie 2009

Dezbaterea finala

Marea confruntare electorala s-a dovedit a fi "Marele Fas". Prestatie de rahat de ambele parti. Daca Basescu a continuat cu realizarile care nu exista, Geoana a facut-o de oaie. L-a pus naiba sa-l viziteze pe Sorin Ovidiu Vantu in miez de noapte! Nu am suficiente date, dar parerea mea este ca Vantu i-a copt-o. Interviul acordat de SOV azi noapte la Realitatea TV pledeaza pentru asta. La fel, fotografiile au fost facute de "Academia Catavencu".In consecinta, "life sucks"!

Votez anti-Basescu!

joi, 3 decembrie 2009

Juramant electoral

"Jur ca nu am lovit cu pumnul nici in plex, nici in fata pe acel copil" zicea Basescu Traian la confruntarea cu Mircea Geoana. Dar el l-a lovit cu dosul palmei! Pacat ca moderatorul nu a sesizat nuanta si modul in care Basescu a ascuns adevarul. A doua problema a fost juramantul acestuia pe Biblie, desi nu a fost intrebat cam ce reprezinta aceasta carte pentru el, tot din neglijenta moderatorului. Nu a dovedit niciodata ca ar fi crestin!

miercuri, 2 decembrie 2009

"Secretul Mariei"


S-au epuizat toate caile normale si anormale de atac ale lui Traian Basescu la adresa contracandidatului sau? Da de unde! Traian este inepuizabil. Ultima gaselnita a sa si a stafului sau este asa-zisa scrisoare deschisa a Mariei Basescu care critica dezvaluirile la adresa presedintelui si caracterizandu-le neadevarate, in special cele ale lui Mircea Dinescu.

Secretul Mariei este devoalat. Maria nu a fost batuta de sotul ei, nu a fost aruncata in zapada si culeasa de SPP-isti, fetele nu au fost batute. Si noi trebuie sa credem?

Mircea Dinescu nu e de acord. Poetul tocmai a povestit ca, acum un an, Daniela Crasnaru i-a povestit cum ca, pe vremea cand exista SOTI, familia Basescu a fost intr-o zi invitata la o emisiune. Inainte sa intre in emisie, Basescu, agitat, i-a cerut nevestei sticluta cu apa si zahar cu care isi aranja suvita. Aceasta, panicata, nu o gasea. Atunci ia el geanta, o rastoarna, nu o gaseste nici el, si ii rade un dos de palma nevestei in vazul tuturor celor care se aflau acolo.(Auftakt)

Tristetea doamnei Basescu este reala. Ea exista. Antecedentele lui Traian Basescu exista. "Tiganca imputita" exista. "Pasarica" exista. Copilul batut exista si e amenintat. Si pentru toate astea, noi suntem de vina, nu-i asa domnule Basescu?

UPDATE Un nou film "lacrimogen": "Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!". Producator Traian Basescu. In rolul principal Traian Basescu. Premiul Zmeura de Aur!

Parintele ILIE CLEOPA


"Biserica Ortodoxa traieste! Cea mai mare invatatura este trairea. Eu am la spovedanie popor de la tara. Tin traditia sfanta cum au invatat-o de la parintii lor. Datorita poporului se tine mai tare Ortodoxia la noi."

"Biserica noastra Ortodoxa invata ca harul este dat tuturor oamenilor (Tit 2, 11), deoarece Dumnezeu voieste ca toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa vina (I Timotei 2, 4). Dar harul nu sileste pe nimeni. Oamenii au libertatea sa-l primeasca si sa conlucreze cu el sau sa-l respinga. Cei dintai se mantuiesc, cei din urma, nu (Invatatura de Credinta Ortodoxa). Biserica Ortodoxa, fiind Biserica apostolica, are harul mantuirii!"

marți, 1 decembrie 2009

Parteneriatul pentru Timisoara


Astazi s-a semnat la Timisoara un act poate istoric, Parteneriatul pentru Timisoara(clic foto). La 20 de ani de la Revolutie, asistam la inceputul unei reconcilieri unice dupa '89. Sa dea Dumnezeu sa fie spre binele acestui popor!

Update. Nu e adevarat ca Geoana a fost huiduit de multime. Multimea l-a aclamat si pe el, si pe toti ceilalti, inclusiv pe Mircea Dinescu! A fost huiduit doar de oamenii lui Basescu, care in numar de vreo 50 au dovedit disperare si nerusinare, asa cum Murgeanu si comando-urile au dovedit in Bucuresti. Inca o data s-a dovedit cat de josnic e comportamentul PDL.

1 Decembrie 1918 - Marea Unire

Unirea Ardealului si a Banatului, la 1 Decembrie 1918, cu Regatul Romaniei, in acelasi an in care Bucovina si Basarabia se alaturasera tarii, a reprezentat mult asteptata materializare a vointei stravechi a romanilor. Romania, o tara care iese din razboi pe jumatate distrusa, dar victorioasa, clocoteste de fericire.

luni, 30 noiembrie 2009

Atacuri asupra blogurilor

Blogul ziaristului Andrei Badin(In spatele usilor inchise) este probabil blocat de hackerii PDL. La fel cel al lui Iosif Bubble(Pe surse). Maine se asteapta noi dezvaluiri iar PDL-ul e in "fibrilatie"!

Dezvaluire


In cadrul emisiunii "Punctul de intalnire" din 29.11.2009, moderata de Radu Tudor la Antena3, redactorul-sef de la Gardianul, Alecu Racoviceanu, a admis ca inregistrarea cu Basescu lovind un copil a trecut prin maini PDL. Basescu e tradat din interior!

UPDATE 23.24
Boc neaga intr-un comunicat remis Ziare.com. Cum au negat toate faptele evidente.

Sf. Apostol Andrei, cel întâi chemat, ocrotitorul României



Pr Calistrat Chifan - Predica la Sf Ap Andrei 30 nov 2002

duminică, 29 noiembrie 2009

Duminica a 30-a dupa Rusalii, Dregătorul bogat. Păzirea poruncilor.

„Şi L-a întrebat un dregător, zicând: Învăţătorule bun, ce să fac ca să moştenesc viaţa de veci? Iar Iisus i-a zis: Pentru ce Mă numeşti bun? Nimeni nu este bun, decât unul Dumnezeu. Ştii poruncile: Să nu săvârşeşti adulter, să nu ucizi, să nu furi, să nu mărturiseşti strâmb, cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta. Iar el a zis: Toate acestea le-am păzit din tinereţile mele. Auzind Iisus, i-a zis: Încă una îţi lipseşte: Vinde toate câte ai şi le împarte săracilor şi vei avea comoară în ceruri; şi vino de urmează Mie.

Iar el, auzind acestea, s-a întristat, căci era foarte bogat. Şi văzându-l întristat, Iisus a zis: Cât de greu vor intra cei ce au averi în Împărăţia lui Dumnezeu! Că mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre bogatul în Împărăţia lui Dumnezeu. Zis-au cei ce ascultau: Şi cine poate să se mântuiască? Iar EI a zis: Cele ce sunt cu neputinţă la oameni sunt cu putinţă la Dumnezeu”. Evanghelia de la Luca 18, 18-27


IPS Bartolomeu Anania - Dregatorul bogat Pazirea poruncilor

Mediafax