joi, 24 februarie 2011

Cine poate judeca tinereţea legionară a părintelui Justin Pârvu?

Aud că în viesparul cotidian, Hotnews, Adevărul şi o necunoscută asociaţie de combatere a antisemitismului au sărit ca picurate cu ceară în urma postării pe youtube a corului măicuţelor de la Mănăstirea Petru Vodă, care şi-a permis, fără ucaz de la preacuvioasele instituţii, să-i cânte neobositului părinte Justin Pârvu: "Sfântă tinereţe legionară", la împlinirea venerabilei vârste de 92 de ani. Ceea ce nu e interzis e permis, nu? Ştiţi vreo lege care să aresteze internetul, în vreo ţară democratică?

Părintele Justin Pârvu a ispăşit o pedeapsă de 17 ani în puşcăriile comuniste pentru crezul său în Mişcarea legionară. Comuniştii i-au dictat tăcerea. A scăpat din cele mai grele torturi, din cele mai abjecte calomnii, s-a ţinut drept în viaţă şi a ajuns la 92 de ani. Măicuţele de la mănăstirea pe care o păstoreşte cu atâta har i-au cântat cântecul tinereţii sale. Cine sunt procurorii care îl vor arestat a câta oară pe Radu Gyr?

Suntem datori să ne apărăm jertfa de sânge şi putem singuri să ne recunoaştem greşelile trecutului. Nu trebuie să vină nişte spadasini ai lui Politically correct să ne spună ce să ascultăm.

S-au făcut erori. Recunoaştem. Dar nimeni nu a fost judecat, condamnat şi trimis la închisoare pentru uciderea a aproape jumătate de milion de români în temniţele bolşevismului criminal. Noi nu avem dreptul să ne ţipăm disperarea?

"Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!" Nu pentru-o lopată de rumenă pâine, nu pentru patule, nu pentru pogoane, ci pentru văzduhul tău liber de mâine

"Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!"

Periprava, Sighet, Râmnicu Sărat, Gherla, Piteşti sunt locurile de martiriu ale neamului românesc. Ecoul din ziduri nu poate fi stins, oricâte fandacsii ar face urmaşii torţionarilor sau gulerele apretate prin saloane străine. Durerea e sădită adânc în spiritualitatea care nu poate fi smulsă ca o măsea stricată.

La mulţi ani, Părinte Justin şi dă Doamne românilor consecvenţa ta!

Mişcarea legionară nu a fost condamnată în Procesul de la Nurnberg

Marius Ghilezan

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2011/02/parintele-neamului-in-fata-unei.html

Mediafax