joi, 20 ianuarie 2011

Aristocratia evreiasca a Angliei

În 1941, Friedrich Wilhelm Euler, expert german in genealogia evreiască, a publicat un articol de mare amploare intitulat "Patrunderea sangelui evreiesc in inalta clasa britanica". Euler se intreba cum de moderna Marea Britanie a devenit "puterea protectoare a evreilor", în ciuda dimensiunii relativ mici ale comunităţii evreieşti de acolo. El susţinea ca un accent prea mare s-a pus pe influenţa economică şi intelectuală a evreilor şi nu suficient pe penetrarea aristocratiei britanice cu sange evreiesc.

Cu mult înainte de emanciparea evreilor britanici în secolul 19, Euler sustine, ca membrii crestinati ai familiilor evreiesti de succes s-au casatorit patrunzand în nobilimea engleza. Practic toate cele 148 de pagini ale articolului reprezinta un catalog de convertiri evreieşti şi căsătoriile ulterioare cu non-evrei, începând cu secolul al XIV-lea. Dovezile au demonstrat că aristocraţia engleză a pecetluit literalmente "căsătoria cu evrei" cu propriul sange.

Noua Ordine Mondială este o extensie a Imperiului Britanic, care a reprezentat întotdeauna rapacitatea, lăcomia şi satanismul castei amestecate de evrei masoni, numiti si Illuminati.

In cazul în care Euler are dreptate, nu este o exagerare să spunem că elita engleza este cripto-evreiesca. Acest lucru este în concordanţă cu concluziile lui Leslie Pine, editor al unor carti despre familiile nobile. "Conspiratia evreiasca" este Imperiul Britanic. La fel Imperiul american şi Noua ordine mondiala.. "Conspiratia evreiasca" este "Establishment-ul", fondat pe puterea cartelului bancilor londoneze.

Implicatiile din razboiul al II-lea mondial

Istoria trebuie să fie rescrisă din această perspectivă. Putem începe cu Dunkirk (mai 1940), atunci când Hitler a permis ca 330000 britanici şi soldaţi aliaţi sa scape, aparent ca un gest de pace. Hitler trebuie să fi cunoscut ceea ce Friedrich Euler ştia. Dorinţa lui Hitler de a face o pace "nordica" cu Anglia nu are sens. Ştia că Anglia nu era o naţiune ariană, referitor la elita sa. Anglia era bastionul puterii evreieşti Illuminati. Dacă Hitler ar fi fost sincer, invazia Angliei ar fi fost prima lui prioritate. El ar fi blocat 330 de mii de soldaţi la Dunkirk. În schimb, el ii lasa sa scape, şi face politica britanică de a ataca Rusia.

Aşa cum am încercat să arăt în cartea mea Illuminati, Hitler a fost creatia evreilor Illuminati(britanici). El a fost plasat la putere pentru a face exact ceea ce a făcut el, sa distruga Germania şi să deschidă calea pentru un guvern mondial. El, Stalin si Churchill au fost toţi evrei Illuminati şi complotisti(vezi Makow, "Stalin's Complicity in Operation Barbarossa")

Hitler a persecutat evreii, deoarece Illuminati vroiau ca sa le fie spalate creierele si traumatizati, în scopul de a înfiinţa Israelul, şi pentru o utilizare viitoare ca pioni ai NOM(Noua Ordine Mondiala).

În acelaşi timp, persecutia nazistă a servit pentru a discredita opoziţia faţă de pioni lor evrei, făcându-i sa apara ca eterne victime, vaci sfinte şi de neatins. Acest lucru permite Illuminati de a incrimina libertatea de exprimare, mai mult pentru a se autoproteja.

Uitati-va la modul de operare al Marranos(evreii convertiti la crestinism din peninsula iberica nn), al cripto-evreilor, comuniştilor şi francmasonilor. Este la fel ca a lui Hitler: - Ascunderea identitatatii reale cu scopul adevărat infiltrarea, subminarea şi distrugerea în cele din urmă a civilizatiei crestine. Acest lucru implică subminarea fiecare individ, naţiune şi de grup, inclusiv Illuminatii non-evrei.

Istoria trebuie să fie reformată în ceea ce priveşte această conspiraţie satanică. Trecutul nostru tragic este o vraja invocata de Cabalisti. În ritmul actual, viitorul ar putea fi chiar mai înspăimântător.


Hermann Goetsche (1815-1878) a fost un german "anti-semit" creditat cu introducerea unui capitol din romanul lui, Biarritz, (1868) intitulat "In cimitirul evreiesc din Praga." Capitolul constă într-un discurs al unui rabin, care este considerat de unii să fie sursa de inspiratie pentru "Protocoalele Sionului." Acesta include următorul pasaj, care ar putea pune în lumină modul în care evreii Illuminati vad căsătoriile mixte:

"Noi trebuie să încurajam căsătoriile între evrei şi creştini pentru ca poporul lui Israel nu pierd nimic din acest contact şi poate numai câştiga din aceste căsătorii. Rasa noastra, aleasa de Dumnezeu, nu poate fi corupta prin introducerea unei anumite cantitati de sânge impur, şi prin aceste căsătorii fiicele noastre vor asigura alianţe cu familiile creştine de o oarecare influenţă şi putere. Este drept că, pentru banii pe care ii dam, noi trebuie să obţinem echivalentul în influenţă peste tot în jurul nostru.. A fi inruditi cu nobilii nu implică o abatere de la calea pe care am ales-o; dimpotrivă, cu o mica indemanare puţin aceasta ne va face arbitrii soartei lor "

Sursa: Henry Makow 
(traducere noastra)

Niciun comentariu:

Mediafax