luni, 31 ianuarie 2011

Cum Fratia Musulmana a salvat dolarul american

Sunt doua lucruri adevarate pe care anglo-elitele le cunosc prea bine: democratia in vest inseamna oligarhia care conduce cu un bun PR, democratia in Orientul mijlociu inseamna jihadistii islamici si fundamentalisti. Aceasta este o realitate de multi ani si nu este sub nici o forma un soc pentru oricare din elitele americane ce se afla in spatele revolutiilor "democratice”.

1. Revolutia iraniana 1978-1979: Masele protesteaza coalizandu-se impotriva sahului. Rezultatul? Mullahii au luat puterea.

2. Egiptul are alegeri parlamentare libere. Rezultatul? Fratia musulmana devine a doua forta politica in tara inainte de a fi repede interzisa.

3. Americanii permit alegeri libere in Irak. Rezultatul? Partidele islamiste devin forta cea mai puternica.

4. Palestinienii au alegeri libere: Alegatorii protesteaza impotriva regimului corupt. Rezultatul? Hamas conduce acum Fasia Gaza.

5. Beirut : Crestinii, musulmanii suniti si druzii uniti impotriva controlului sirian. Un guvern moderat castiga puterea. Rezultatul? Hezbollah este acum principala forta politica in Liban.

6. Algeria organizeaza alegeri libere. Se voteaza grupuri islamiste moderate. Rezultatul? Lovitura militara: Islamistii se transforma in radicali, zeci de mii de oameni ucisi.

Foarte simplu, majoritatea populatiei are o dragoste nebuna pentru islamismul extremist, fie siit, fie sunit. Nimic din toate acestea nu reprezinta o surpriza pentru cei din "anglosfera". Atunci de ce sunt ei asa de activi in sprijinirea revolutilor si arunca in flacari intreg orientul mijlociu?

Pentru a raspunde acestei intrebari, trebuie inteles faptul ca a fi un vasal sau un aliat al americanilor este mai rau decat a fi un inamic. Cel putin un inamic cunoaste pe ce pozitii se afla, in timp ce un aliat este folosit si cand utilizarea lui a atins apogeul, el va fi tradat, injunghiat pe la spate de catre vestic, fie el un irlandez sau de unul, jumatate arab ce sta in biroul oval. 

Deci acum a venit timpul pentru o noua runda de tradari pentru a sprijini dolarul american pe cheltuiala aliatilor. Dolarul american este moneda de schimb pentru petrol si gaze, si cu cat e pretul mai mare, cu atat mai multi dolari sunt ceruti pe piata. Cu cat cererea este mai mare pentru a cumpara acest petrol si gaz scump, cu atat mai mult  “Federal Reserve”(Banca privata)  imprima si arunca in lume mai multi bani permitand acumularea de resurse de certa valoare dar si continuarea programelor marxiste si exportul hiperinflatiei americane catre intreaga umanitate.

Americanii s-au pregatit pentru aceasta de multi ani. Multi prosti il blameaza pe Obama ca fiind implicat in asta, dar el este doar capitolul final in pregatirea ultimului efort de a stopa "ziua judecatii"  dolarului si a datoriilor sale. 

Cresteriile masiva a pretului petrolului precum si cresterea cererii de arme catre statele care au granite comune cu tariile in care se produc aceste revolutii vor umple buzunarul a mii de directori si politicieni din America si intr-o masura mai mica din Anglia timp de cateva decenii de acum in colo. In cazul in care va izbucni un razboi sau trei din aceasta, cu atat mai bine.

Cu refugiati si terorism inundand Europa, care va incepe in sfarsit sa reactioneze violent la acest virus care ataca societatea si confiscarea industriei europene din nordul Africii, Euro va fi in prima linie a bataliei cu noua plaga islamica ca niciodata inainte. Astfel ca dolarul va ramane o investitie sigura si ca un mare plus, ca sa nu mai mentionam de noiile misiuni pentru NATO si pentru complexul militar industrial care vor fi generate.

Un popor pasiv(americanii), increzatori in libertatile lor iluzorii cu o inalta importanta de sine, fac din ei cei mai buni sclavi si nicaieri nu sunt mai multi sclavi ca in SUA. Noi ceilalti va trebui sa traim intr-o lume mult mai violenta, multumita celui mai mare sponsor al nebuniei islamice.

Rezumat al unui articol scris de jurnalistul si analistul rus Stanislav Mishin.

Niciun comentariu:

Mediafax