marți, 31 ianuarie 2012

Ultimul tun

Traian Basescu nu poate sa plece de la conducerea Romaniei pana nu rezolva ultima sa insarcinare: Rosia Montana. Azi a declarat ca sustine acest proiect pentru ca aduce locuri de munca. Minciuna! Basescu si guvernul sau de marionete tocmai au desfiintat in ultimii ani zeci de mii de locuri de munca. Nu-i pasa de nimeni si de nimic. Rosia Montana nu va aduce Romaniei nici un ban, dupa cum nici privatizarea Petrom nu a adus nimic decat regrete. Cinismul cu care Basescu isi vinde tara este caracteristic marilor tradatori de neam, cu care acesta se confunda. 

Generalul Charles de Gaulle spunea ca in politica e necesar sa-ti tradezi ori tara ori electoratul. Si a preferat sa-i tradeze pe cei care l-au ales decat tara. In cazul lui Basescu e complet diferit. El tradeaza tot si pe toti. Mai jos de atat nu se poate!

PS. Vezi si CE NU VOR AUTORITATILE SA STITI

7 comentarii:

anca spunea...

lasa,Ioane ca acest tun se da cu concursul intregii mass mediei rromanesti,am vazut reclameme lor inclusiv la cocina numita zero tv :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, am informatii clare ca exista un pact semnat de toate televiziunile din Romania sa nu atace proiectul Rosia Montana!

anca spunea...

aaa,pai stiu asta de pe FB ,e si acolo o miscare anti proiect! e un subiect tabu,nu-i de mirare la cati bani au incasat televiziunile! mirarea mea e A# care,cica,e cu boborul :) mars ,bai acestia ,sa va stea cianura in gat de presari jegosi cu moguli cu tot !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Din pacate, nimeni nu este cu poporul. Dumnezeu poate!

N-ai vazut ca si la astia de la Antena le sta Dumnezeu in gat? Cand vorbea procurorul aseara de Dumnezeu au sarit ca arsii. Mai apoi a sarit si Badea, infantilul si idiotul de serviciu.

anca spunea...

Ioane,fara suparare da' ala nu e cu tziglele pe casa! sa nu amestecam trebile ,zic :)))))))))))))) fereasca Sfantu' sa pici pe mana unuia ca ala ,sa te ancheteze dupa alte legi decat cele juridice :)) au cam mancat rahat aseara antenistii aseara,aci sant de acord :)))

anca spunea...

in caz ca n-ai vazut sondajul acestui jeg (Dancu ,mancam-i-ar ... )

http://www.pesurse.ro/#/2012/2/1/sondaj-ires---romnii-susin-proiectul-rmgc-de-la-ro.html

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sigur ca procurorul era ticnit, dar faptul ca raporteaza totul la valorile crestin-ortodoxe nu era un lucru neaparat rau. Dar trebuia sa tina asta pentru el.

Cat despre Dancu, trag apa!

Mediafax