sâmbătă, 27 septembrie 2008

Criza actuala sau inceputul sfarsitului



Intrucat lucrurile inainteaza prea incet pentru elitele care urmeaza sa preia in totalitate controlul asupra populatiei globului si a resurselor, conform planurilor de mult intocmite de capii
iudeo-masoneriei, ce s-au gandit acestia? Ia sa arunce ei lumea intr-o criza (artificial creeata) si sa provoace ceea ce e necesar ca populatia care va mai ramane in viata dupa grelele incercari care vor urma, sa accepte conditiile injositoare de sclavi ai guvernului mondial si noua ordine mondiala. Ce presupune asta? In primul rand, criza financiara profunda, saracirea masiva a populatiei, pierderi de locuri de munca. Asta va angrena masele in mari miscari de protest,
tulburari sociale, inabusite in sange. Recensamantul strict al populatiei, controlul total asupra internetului, ascultarea telefoanelor. Urmeaza implantarea de microcipuri, prin care intimitatea financiara si individuala va fi total compromisa. Casatorii homosexuale incurajate, controlul nasterilor. Dupa analizele medicale efectuate asupra intregii populatii, va urma exterminarea celor inutili. Apoi se vor arunca noi virusi pe piata, pentru a aduce populatia la cifra estimata de a fi necesara pentru a slugari "elitele"(aprox. sub 1 miliard). Crize petroliere,alimentare. Lumea va ucide pentru mancare. Haosul va fi mentinut si controlat cu grija. Biserica ortodoxa, adica singura dintre biserici, care urmeaza intocmai invataturile evangheliei si a sfintilor parinti, obiceiurile initiale ale crestinismului, va fi prigonita si atacat permanent. Tinerii vor fi incurajati sa se inchine lui Lucifer. Statele care refuza sa se alinieze vor fi "disciplinate" in felul cum a fost Yugoslavia, apoi Serbia, Irakul. Se intentioneaza Venezuela, Iranul si alte cateva. Distrugerea totala a sistemului de invatamant, a celui sanitar au inceput deja cu rezultate notabile. Sistemul bancar arunca oamenii in strada, ajutat de sistemul de taxe si impozite. Ce platea Moromete Fonciirea era un fleac pe langa ce vom plati noi. Impunerea pornografiei, a relatiilor sexuale nepotrivite, a avorturilor, a coruptiei, ca valori reale ale societatii ajung sa distorsioneze adevaratul sens al vietii, oamenii uitand de Isus si acceptand fratia si partasia cu Satana, in diversele sale forme si manifestari. Televiziunea, radioul, ziarele, sunt toate in mainile lor murdare de sange. Cine se va impotrivi, in prima faza vor fi acuzati ca sunt comunisti, anarhisti, securisti, ca traiesc in trecut, sunt retrograzi. In fazele viitoare vor fi impuscati "fara somatie" ca
dusmani ai statului, sau vor fi aruncati in inchisori unde se vor "imbolnavi de deces".
Frati romani, va spun asta sincer si dezinteresat: Intoarceti-va la Dumnezeu urgent, asa cum incerc si eu s-o fac, pentru ca el este singurul raspuns la problemele noastre. Mi-au trebuit mai mult de 40 de ani de viata pentru a intelege asta, dar ma bucur ca am inteles-o si acum, pentru ca niciodata nu e prea tarziu. Desigur, mai bine mai repede. Il rog pe Isus Cristos, fiul lui Dumnezeu, sa imi intareasca credinta si trupul, pentru incercarile care urmeaza, sa ma miluiasca pe mine si pe toti cei care cred si se caiesc. Iar cand va fi sa mor, sa fiu alaturi de Cristos. Si voua, cititorilor, la fel va doresc. Domnul sa va binecuvanteze!



PS. Subiectul nu s-a incheiat, de-abia s-a deschis. Cele scrise de mine mai sus sunt atat din propria experienta si gandire, cat si din invataturile crestin-ortodoxe.

PS2. Aceasta scurt si modest referat l-am intocmit pentru grupul de discutii "anti-ue", putin in graba, dar simteam nevoia sa descarc sentimentul de revolta care ma incearca uneori in vremurile astea tulburi, mai ales cand vad tot felul de nulitati care-si dau cu parerea asupra politicii din Romania , ba aia sunt de stanga, ba ca de dreapta, cand de fapt toti sunt aceeasi apa si acelasi noroi, sau ca vine nu stiu care si salveaza Romania, ca altii o ingroapa. O sa scriu despre asta mai multe altadata, cu exemple de rigoare.

vineri, 26 septembrie 2008

Iisus va cheama





joi, 25 septembrie 2008

Teribilism si prostie multa la "Cotidianul"

Sunt de acord cu vorba care spune ca oricine are voie sa fie prost, dar unii abuzeaza de asta. E cazul feciorului nostru de mai sus, care crede cu tarie ca el e jurnalist, comentator, analist, ateu, om de arta, om de litere. Sigur, e dreptul lui sa creada in ce vrea, dar cand isi face din asta un drapel, i-as sugera sa se ascunda in neantul din care a venit si probabil ca in curand va sucomba. Nu, nu e singur. Are in preajma lui o gasca de infantili formata din Patrascoiu, Ilie, Vintilescu si multi altii, pe care ii vom pomeni alta data, si care impreuna formeaza peria de WC a lui Vantu Ovidiu Sorin, devalizatorul FNI. Modul ingust de gandire al acestora, care se vrea avangardist, new-age-ist, calcand in picioare tot ce a fost valoare in literatura romana, arta romaneasca si de ce nu, si in politica romaneasca. Iar faptul ca Rogozanu, in prostia lui, se da ateu si a facut din asta o religie, ma scarbeste profund. Nu-i doresc acestuia ca un necaz in viata lui sa fie argumentul care sa-l intoarca la religia stramoseasca, dar nici mult bine nu-i pot dori. Atata vreme cat apara iudeo-masoneria si slugile lor, in detrimentul tarii in care s-au nascut, s-au educat(prost,din cate se vede), traiesc(si nu rau), nu pot sa le doresc decat sa zareasca lumina si sa iasa din iadul in care si-au vandut sufletele.

McCain se teme



McCain, candidatul republican pentru Casa Alba, cere amanarea confruntarii televizate cu Barack Obama, candidatul democrat, sub pretextul ca isi suspenda campania pentru a ajuta la rezolvarea crizei economice. Cu ce poate acest batranel senil si insetat de sange, cu pielea intinsa la maxim de operatiile estetice efectuate, sa ajute America? Sa fim seriosi. Adevarul ca se teme si el de ineptiile pe care le va spune. El spera sa obtina doar rolul de marioneta, detinut in prezent de Bush Jr., ca deciziile oricum nu le va lua el. Pacat ca dintr-un sfert de miliard de locuitori, Statele Unite nu sunt capabile sa ne prezinte de ani buni decat niste robotei, fara nici vreo urma de calitati umane, fara cultura si fara scrupule. In rest, greata.


miercuri, 24 septembrie 2008

Nou mesaj Ahmadinejad


Un nou mesaj bun al lui Ahmadinejad in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite. Mesaj cinstit impotriva agresiunii iudeo-masonice, agresiune care inca nu a imbracat haina militara, dar cine stie? Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere in lupta sa pentru pastrarea independentei economice si teritoriale a Iranului !!!

luni, 22 septembrie 2008

Mediafax