sâmbătă, 25 februarie 2012

Sfarsit de drum

Ma simt obosit. Am decis ca acest blog se apropie de final. Nu stiu cat de mult a contat in lumea virtuala, dar stiu ca a avut doua realizari certe. Una prin faptul ca in acesti ani mii de oameni au aflat unde este Chiuiestiul pe harta Romaniei, iar alta pentru ca a indrumat alte mii de oameni spre Manastirea Casiel si implicit la bunul parinte Serafim Badila.

Nu mai vreau sa polemizez cu "supraortodocsii" de care geme internetul, nu vreau sa ma mai implic in sterile dezbateri electorale, nu mai vreau sa vad stiri care tulbura, nu mai vreau sa vad cum se pronunta diferiti "cunoscatori" despre sfarsitul lumii uitand ca Sfanta Scriptura ne spune clar ca  "în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni."  Nu sunt cu nimic mai bun ca altii, dar daca simt ca am apucat sa sporesc putin, nu vreau sa mai stric ceea ce am realizat. Imi cer iertare celor carora le-am gresit!

In viitorul apropiat, probabil ca vor mai fi publicate doar ceva materiale si predici ortodoxe, dar si cateva interviuri inedite cu personalitati direct implicate in viata crestin-ortodoxa. Posibil si reportaje foto.

Multumesc celor de la Razboi intru Cuvant , Pelerin Ortodox dar si altor bloguri pentru treaba minunata pe care o fac. Multumesc prietenilor si tuturor celor care m-au citit si suportat. Dumnezeu sa v-ajute pe toti si un Post usor, presarat de ganduri si fapte bune!

Mediafax