vineri, 20 august 2010

Un prigonitor modern


Nici bine nu a iesit din spital unde a fost internat in urma unui infarct, ca Prigoana Silviu, deputat si mare scula in masonerie(masonerie unde mai nou au loc toti buticarii, bucatarii, gunoierii si servitorii) sare de gatul Bisericii Ortodoxe. Gest perfect normal pentru un om care se inchina diavolului. Il deranjeaza ca unii preoti iau salariu de la stat. Spun unii, deoarece majoritatea sunt platiti de parohii, din incasarile de la credinciosi.

As aminti lui Prigoana, acest prigonitor modern al crestinilor, ca in timp ce Ortodoxiei ii datoram si faptul ca aceasta tara exista si azi, lui si clicii din care face parte ii datoram aceasta criza si lipsurile in care ne zbatem. El si-a facut averea pe contracte cu statul iar acum vrea sa fure si din salariile mici ale preotilor. Prin intermediul Bisericii, mai multi oameni au avut parte de vindecare trupeasca si sufleteasca decat de la doctori, si mai mult sprijin decat de la stat.

Dar necazurile lui Prigoana de-abia incep. Daca nici pana acum nu a inteles avertismentele pe care le-a primit de la bunul Dumnezeu(invaliditatea, moartea unui copil, infarctul), prigonitorul are o problema. El trebuie sa priceapa ca "Căci Eu nu voiesc moartea păcătosului, zice Domnul Dumnezeu; întoarceţi-vă deci şi trăiţi!" (Iezechiel18, 32). Si "timpul nu mai are rabdare". Faca-se voia ta, Doamne!

marți, 17 august 2010

Mic popas pe Valea Ariesului. Frumoasa Romanie

Valea Ariesului, dupa ploaie.

Punte peste Aries.
 Casa batraneasca.
Roade.

Drumul spre pasune.

Un omagiu adus minerilor la Baia de Aries. Omagiu rezista, dar unde sunt minerii?

Mediafax