vineri, 12 martie 2010

Idiotenii la nivel inalt

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru presa nipona ca Romania ar sustine un atac al SUA si NATO asupra Iranului, daca s-ar lua aceasta decizie, insa si-a exprimat speranta intr-o rezolvare diplomatica a controversei generate de programul nuclear "netransparent" al acestui stat.

Cu ce sa sustina Romania atacul impotriva Iranului? Cu hartie igienica si carne de tun? Ce are acest politician diabolic cu poporul roman de vrea sa-l tarasca in conflicte care nu ne apartin doar pentru bucuria lui de a "suge la licuriciul 'al mare"? Poporul nu are bani de paine si Basescu se viseaza un voievod de carton. Incep sa-i dau dreptate lui Vadim. Basescu si-a pierdut orice urma de luciditate!

joi, 11 martie 2010

Academicieni din toate academiile, feriti-va!

Președintele Traian Băsescu a fost ales astăzi, prin vot, membru de onoare al reputatei Academii a Oamenilor de Știință din România, instituție care funcționează sub prezidiul Academiei Române și grupează cîteva dintre cele mai luminate minți ale țării, academicieni, universitari, cercetători, literați etc.(Inpolitics)

Va intrebati probabil pentru care din meritele lui deosebite a fost ales. Cum adica pentru care? Pai nu ne-a scapat el de flota, care ne statea ca un bolovan de gat? Pai nu a cheltuit sute de milioane de dolari, pe vremea cand era ministru al Transporturilor, pentru ca milioane de gropi sa fie astupate si sa avem noi autostrazi de-a lungul si de-a latul tarii, peste care se vor plimba probabil nepotii nostri? Pai nu a luptat el cu structurile comunistoide alaturi de Tisminetski si le-a condamnat, ca doar nu l-a durut gura? Pai nu ne-a ajutat sa scapam si de CFR, ca prea era un simbol comunist(vezi Gh. Gheorghiu-Dej si altii)? Pai nu si-a aruncat el fiica in valtoarea luptei politice europene, pentru a-si reprezenta familia la Bruxelles? Pai nu a promovat el blonde pentru a lupta cu prejudecatile acestui popor?

Acum, ca detine titlul de academician, ce ii mai lipseste sa ajunga la nivelul familiei Ceausescu? Cine ghiceste, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Cine nu, sa-i dea tot asa!

thanx Anca

marți, 9 martie 2010

Debarcari, in stilul inconfundabil al PRM


Nu stiu cine este Corneliu Bichinet, exclusul-sef la filiala Vaslui a PRM si nici ce merite are, dar excluderea lui Lucian Bolcas mi se pare o reala pierdere pentru partidul Romania Mare. In toate dezbaterile parlamentare si mass-media in care l-am vazut, a aratat ca poate tine piept tuturor sacalilor din alte partide, avand comentarii pertinente si la obiect. Toba de cultura politica, juridica si nu numai! Cred ca Vadim a facut o greseala. Sa asteptam mai multe date.

†) Sfinţii 40 de Mucenici din Sevastia Armeniei


"O, de trei ori fericita si preanevinovata ceata a Mucenicilor! Tie ne rugam, grabeste de intareste credinta noastra cu ajutorul Tau cel sfant, ca printr-insa sa dobandim cele de folos, cu mila dumnezeiasca, ferindu-ne de dureri, de boli, de primejdii si de alte rautati, ca impreuna cu tine sa cantam: Aliluia!"

din Acatistul Sfintilor 40 de Mucenici

luni, 8 martie 2010

Obrăznicie fără limite: UDMR vrea şefia Senatului


Maghiarii sunt de acord, in principiu, cu revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, afirma liderul grupului UDMR din Senat, Fekete Szabo (foto), precizand pentru ziare.com ca formatiunea sa si-ar dori aceasta functie. Potrivit acestuia, UDMR ar putea reprezenta cu brio sefia Senatului. (napocanews)

Fotbal "crestin"

Chiar daca a confundat Duminica Sfintei Cruci(7 martie) cu Inaltarea Sfintei Cruci(14 septembrie), este demn de remarcat ca fiind printre putinii politicieni care isi aduc aminte de Dumnezeu, fara de care "nimic nu s-a facut din ce s-a facut".

Mediafax