joi, 11 martie 2010

Academicieni din toate academiile, feriti-va!

Președintele Traian Băsescu a fost ales astăzi, prin vot, membru de onoare al reputatei Academii a Oamenilor de Știință din România, instituție care funcționează sub prezidiul Academiei Române și grupează cîteva dintre cele mai luminate minți ale țării, academicieni, universitari, cercetători, literați etc.(Inpolitics)

Va intrebati probabil pentru care din meritele lui deosebite a fost ales. Cum adica pentru care? Pai nu ne-a scapat el de flota, care ne statea ca un bolovan de gat? Pai nu a cheltuit sute de milioane de dolari, pe vremea cand era ministru al Transporturilor, pentru ca milioane de gropi sa fie astupate si sa avem noi autostrazi de-a lungul si de-a latul tarii, peste care se vor plimba probabil nepotii nostri? Pai nu a luptat el cu structurile comunistoide alaturi de Tisminetski si le-a condamnat, ca doar nu l-a durut gura? Pai nu ne-a ajutat sa scapam si de CFR, ca prea era un simbol comunist(vezi Gh. Gheorghiu-Dej si altii)? Pai nu si-a aruncat el fiica in valtoarea luptei politice europene, pentru a-si reprezenta familia la Bruxelles? Pai nu a promovat el blonde pentru a lupta cu prejudecatile acestui popor?

Acum, ca detine titlul de academician, ce ii mai lipseste sa ajunga la nivelul familiei Ceausescu? Cine ghiceste, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Cine nu, sa-i dea tot asa!

thanx Anca

10 comentarii:

anca spunea...

Ioane,nu e bun titlu' :) da' onor academicienii? ei nu au nicio vina? incredibil cata curvasarie,cat pupincurism! ce le-a promis si astora ? ca le da,ce? rusine,onorati academicieni,nu stiu cum stati cu stiinta,dar cu onoare santeti egali cu zero(barat)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa e bine Anca?

anca spunea...

:)))))))))))))))))))))

anca spunea...

Ioane,acum am aflat ca piticania de maestrul cristoiu e cacademician! cica a declarat ca a votat "pentru"!
help,help,mi-e rusine de nerusinea lor si,mi-e rusine de rusinea adevaratilor oameni de stiinta!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cristoiu a avut intotdeuna o slabiciune pentru putere! Si el are meritele lui in stiinta: a inventat gaina care a fatat pui!

Alex sau cum vreți voi spunea...

Buna ziua,
Dat dat fiind faptul ca m-am mutat la www.uniristu.ro as dori daca se poate sa modificati adresa in lista de blogroll. Va multumesc. Numai bine! Doamne ajuta!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Desigur prietene! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

RUSINEEEE..... !!!!

Urmeaza Cioaba, Vanghelie si UDREA !

Anonim spunea...

ba ce prostii aiai din AVATAR ca au facut filmu prea devreme. Trebuia sa vina Baase sa o salveze pe zeita aia.Solicit sa vina avatar 2!!!THE SUPERMAN BASESCU !!!

Anonim spunea...

re: Anonim (11 martie 2010, 23:25)

Avatarul lui Base nu va fi albastru. Ci ROSU !!! ;) :)

Iar printesa Neytiri îl va lua la palme (dar ce palme ! o palma na'vi = 35 cm) :

" - Kä kelku... Kä kelku... (mars acasa). Esti un "skxawng" ! Ai ras impreuna cu Verestoy (un alt "skxawng") "Copacul Casa" (Hometree)!"

Mediafax