vineri, 4 noiembrie 2011

Marile familii care conduc lumea

Multi realizeaza ca lumea este dominata de mari grupuri financiare. Lasand la o parte intrigi politice, conflicte, revolutii si razboaie. Nimic nu este intamplare. Totul a fost planificat cu multa vreme in urma.

Unii ii spun "teoria conspiratiei", altii Noua Ordine Mondiala. oricum, cheia intelegerii curentelor politice si economice este apanajul unor familii care au acaparat multa puterea si bogatie. Si vorbim aici de 6, 8 sau poate 12 familii care domina cu adevarat lumea. Un mister greu de relevat, dar nu departe de adevar cand citam nume ca Goldman Sachs, Rockefellers, Loebs Kuh ,Lehman ,Rothschild, Warburg of Hamburg, Lazard.

Multi au auzit de Grupul Bilderberg, Illuminati, Comisia Trilaterala. Dar care sunt familiile care conduc lumea, controleaza statele si organizatiile internationale ca ONU, NATO sau FMI?

Pentru a incerca sa raspundem la aceasta intrebare, putem alege cea mai simpla cale, inventariind cele mai mari banci, sa vedem cine sunt actionarii si cei care iau deciziile.

Cele mai mari sunt acum sunt Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs si Morgan Stanley. Si sa vedem acum actionarii:

Bank of America:
State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon.

JP Morgan:
State Street Corp., Vanguard Group, FMR, BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. si Bank of Mellon.

Citigroup:
State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt si Bank of NY Mellon.

Wells Fargo:
Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe si Davis Selected Advisers.

Vedem ca apare un nucleu prezent in toate bancile: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock and FMR (Fidelity). Pentru a nu mai enumera aceste companii, le vom numi "Cei Patru Mari".

Goldman Sachs:
"Cei Patru Mari", Wellington, Capital World Investors, AXA, Massachusetts Financial Service si T. Rowe.

Morgan Stanley:
"Cei Patru Mari", Mitsubishi UFJ, Franklin Resources, AXA, T. Rowe, Bank of NY Mellon si Jennison Associates.

Bank of NY Mellon:
Davis Selected, Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Dodge, Cox, Southeatern Asset Mgmt. si ... "Cei Patru Mari"


State Street Corporation (una din "Cei Patru Mari"):
Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Barrow Hanley, GE, Putnam Investment si ... "Cei Patru Mari" (actionari intre ei!).

BlackRock (alta din "Cei patru Mari"):
PNC, Barclays.

Cine este in spatele PNC? FMR (Fidelity), BlackRock, State Street, etc.
Si in spatele Barclays? BlackRock!

Pe scurt, cele mai mari 8 institutii financiare ale lumii(JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank of New York Mellon si Morgan Stanley) sunt controlate in proportie de 100% de 10 actionari si avem prezente intotdeauna 4 companii in luarea tuturor deciziilor: BlackRock, State Street, Vanguard si Fidelity.

Federal Reserve Bank e formata din 12 banci, iar in "board" are 7 persoane care reprezinta "Cei patru Mari". Pe scurt, "Federal Reserve" este controlata de BlackRock, State Street, Vanguard and Fidelity, care fac politica monetara a SUA si a lumii, fara alt control sau cale democratica.

Pentru a incheia, sa vedem companiile controlate de "Cei Patru Mari":

Alcoa Inc.

Altria Group Inc.

American International Group Inc.

AT&T Inc.

Boeing Co.

Caterpillar Inc.

Coca-Cola Co.

DuPont & Co.

Exxon Mobil Corp.

General Electric Co.

General Motors Corporation

Hewlett-Packard Co.

Home Depot Inc.

Honeywell International Inc.

Intel Corp.

International Business Machines Corp

Johnson & Johnson

JP Morgan Chase & Co.

McDonald's Corp.

Merck & Co. Inc.

Microsoft Corp.

3M Co.

Pfizer Inc.

Procter & Gamble Co.

United Technologies Corp.

Verizon Communications Inc.

Wal-Mart Stores Inc.

Time Warner

Walt Disney

Viacom

Rupert Murdoch's News Corporation.,

CBS Corporation

NBC Universal

De asemenea, detin marea majoritate a firmelor europene cotate la bursa.
Numele familiilor din spatele celor "Patru Mari" nu apare niciodata!!!

dupa un articol Pravda

luni, 31 octombrie 2011

Un ranjet etern

Canonizarea lui Andrei Saguna de la Sibiu a atras mii de credinciosi, dar si oameni care nu au nimic in comun cu religia ortodoxa. Aici ma refer la Traian Basescu si suita sa, un om care nu a dovedit in nici o clipa a vietii sale de politician ca ar fi crestin. Nu inteleg cum de nu s-a gasit nici un om de cultura care sa evoce personalitatea lui Andrei Saguna, ci a venit acest om, lipsit de credinta si cultura, sa acapareze microfonul adunarii si sa aduca tristetea pe fetele participantilor. In contrast, acesta isi afiseaza ranjetul etern si hahaiala la fotografia de grup.

Mediafax