sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Wikileaks de Rusia







Acesta ar fi palatul lui Putin de la Marea Neagra, daca ar fi sa ne luam dupa site-ul rusesc ruleaks.net, un site care promite dezvaluiri incendiare din viata politica a Rusiei. Conform informatiilor furnizate de site, palatul ar fi costat 1 miliard de dolari.

Editorii ruleaks ar fi membrii ai Partidului Piratilor din Rusia, tineri a caror identitate e secreta. Mecanismul acestora de functionare si uploadare la internet e diferit de celelalte site-uri, deoarece  " poti opri la orice McDonals's si sa le folosesti conexiunea wi-fi si apoi sa-ti vezi de treaba" dupa cum afirma presedintele partidului, Pavel Rassudov. El prevede ca scurgerile(leaks) de informatii vor creste in primavara, cand incep alegerile parlamentare locale si apoi in decembrie cele pentru Duma de stat.

vineri, 21 ianuarie 2011

George Orwell. In amintire

George Orwell, mai mult decat scriitor si reporter, a fost un vizionar dar si analist. A introdus termenul de Big Brother, ca personaj in romanul sau "1984", dictator intr-o societate complet supravegheata, acum folosit uzual pentru abuzurile guvernelor si pentru ingradirea libertatilor civile, mai precis pentru ceea ce se intampla atat in Statele Unite cat si in Europa zilelor noastre. Alta opera a sa, nuvela "Ferma animalelor" descrie coruptia unei revolutii si se vrea o satira a ceea ce se intampla in Uniunea Sovietica in timpul dictaturii lui Stalin. As dori sa va reamintesc cateva fraze mai cunoscute din  scrierile acestuia:

-În vremuri ale înşelătoriei universale, a spune adevărul este un act revoluţionar.
-Fiecare generaţie îsi imaginează că este mai inteligentă decât cea dinainte şi mai înteleaptă decât cea care va urma după ea.
-Puterea nu este un mijloc ci un scop. Nu se instaurează o dictatură pentru a păzi o revoluţie, dimpotrivă, se fac revoluţii pentru a instaura o dictatură.
-Omul este singura creatură care consumă fără să producă. Nu dă lapte, nu face ouă, este prea firav pentru a trage plugul, nu poate alerga suficient de repede pentru a prinde iepuri. Totuşi este stăpânul tuturor animalelor.
-Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele.
-Maselor li se poate acorda libertatea gândirii, pentru că ele nu gândesc.
-Limbajul politic este astfel proiectat încât face ca minciunile să pară demne de încredere, crimele respectabile şi vântul ca ceva solid.

joi, 20 ianuarie 2011

Aristocratia evreiasca a Angliei

În 1941, Friedrich Wilhelm Euler, expert german in genealogia evreiască, a publicat un articol de mare amploare intitulat "Patrunderea sangelui evreiesc in inalta clasa britanica". Euler se intreba cum de moderna Marea Britanie a devenit "puterea protectoare a evreilor", în ciuda dimensiunii relativ mici ale comunităţii evreieşti de acolo. El susţinea ca un accent prea mare s-a pus pe influenţa economică şi intelectuală a evreilor şi nu suficient pe penetrarea aristocratiei britanice cu sange evreiesc.

Cu mult înainte de emanciparea evreilor britanici în secolul 19, Euler sustine, ca membrii crestinati ai familiilor evreiesti de succes s-au casatorit patrunzand în nobilimea engleza. Practic toate cele 148 de pagini ale articolului reprezinta un catalog de convertiri evreieşti şi căsătoriile ulterioare cu non-evrei, începând cu secolul al XIV-lea. Dovezile au demonstrat că aristocraţia engleză a pecetluit literalmente "căsătoria cu evrei" cu propriul sange.

Noua Ordine Mondială este o extensie a Imperiului Britanic, care a reprezentat întotdeauna rapacitatea, lăcomia şi satanismul castei amestecate de evrei masoni, numiti si Illuminati.

In cazul în care Euler are dreptate, nu este o exagerare să spunem că elita engleza este cripto-evreiesca. Acest lucru este în concordanţă cu concluziile lui Leslie Pine, editor al unor carti despre familiile nobile. "Conspiratia evreiasca" este Imperiul Britanic. La fel Imperiul american şi Noua ordine mondiala.. "Conspiratia evreiasca" este "Establishment-ul", fondat pe puterea cartelului bancilor londoneze.

Implicatiile din razboiul al II-lea mondial

Istoria trebuie să fie rescrisă din această perspectivă. Putem începe cu Dunkirk (mai 1940), atunci când Hitler a permis ca 330000 britanici şi soldaţi aliaţi sa scape, aparent ca un gest de pace. Hitler trebuie să fi cunoscut ceea ce Friedrich Euler ştia. Dorinţa lui Hitler de a face o pace "nordica" cu Anglia nu are sens. Ştia că Anglia nu era o naţiune ariană, referitor la elita sa. Anglia era bastionul puterii evreieşti Illuminati. Dacă Hitler ar fi fost sincer, invazia Angliei ar fi fost prima lui prioritate. El ar fi blocat 330 de mii de soldaţi la Dunkirk. În schimb, el ii lasa sa scape, şi face politica britanică de a ataca Rusia.

Aşa cum am încercat să arăt în cartea mea Illuminati, Hitler a fost creatia evreilor Illuminati(britanici). El a fost plasat la putere pentru a face exact ceea ce a făcut el, sa distruga Germania şi să deschidă calea pentru un guvern mondial. El, Stalin si Churchill au fost toţi evrei Illuminati şi complotisti(vezi Makow, "Stalin's Complicity in Operation Barbarossa")

Hitler a persecutat evreii, deoarece Illuminati vroiau ca sa le fie spalate creierele si traumatizati, în scopul de a înfiinţa Israelul, şi pentru o utilizare viitoare ca pioni ai NOM(Noua Ordine Mondiala).

În acelaşi timp, persecutia nazistă a servit pentru a discredita opoziţia faţă de pioni lor evrei, făcându-i sa apara ca eterne victime, vaci sfinte şi de neatins. Acest lucru permite Illuminati de a incrimina libertatea de exprimare, mai mult pentru a se autoproteja.

Uitati-va la modul de operare al Marranos(evreii convertiti la crestinism din peninsula iberica nn), al cripto-evreilor, comuniştilor şi francmasonilor. Este la fel ca a lui Hitler: - Ascunderea identitatatii reale cu scopul adevărat infiltrarea, subminarea şi distrugerea în cele din urmă a civilizatiei crestine. Acest lucru implică subminarea fiecare individ, naţiune şi de grup, inclusiv Illuminatii non-evrei.

Istoria trebuie să fie reformată în ceea ce priveşte această conspiraţie satanică. Trecutul nostru tragic este o vraja invocata de Cabalisti. În ritmul actual, viitorul ar putea fi chiar mai înspăimântător.


Hermann Goetsche (1815-1878) a fost un german "anti-semit" creditat cu introducerea unui capitol din romanul lui, Biarritz, (1868) intitulat "In cimitirul evreiesc din Praga." Capitolul constă într-un discurs al unui rabin, care este considerat de unii să fie sursa de inspiratie pentru "Protocoalele Sionului." Acesta include următorul pasaj, care ar putea pune în lumină modul în care evreii Illuminati vad căsătoriile mixte:

"Noi trebuie să încurajam căsătoriile între evrei şi creştini pentru ca poporul lui Israel nu pierd nimic din acest contact şi poate numai câştiga din aceste căsătorii. Rasa noastra, aleasa de Dumnezeu, nu poate fi corupta prin introducerea unei anumite cantitati de sânge impur, şi prin aceste căsătorii fiicele noastre vor asigura alianţe cu familiile creştine de o oarecare influenţă şi putere. Este drept că, pentru banii pe care ii dam, noi trebuie să obţinem echivalentul în influenţă peste tot în jurul nostru.. A fi inruditi cu nobilii nu implică o abatere de la calea pe care am ales-o; dimpotrivă, cu o mica indemanare puţin aceasta ne va face arbitrii soartei lor "

Sursa: Henry Makow 
(traducere noastra)

miercuri, 19 ianuarie 2011

Blocarea site-urilor ajunge pe masa Parlamentului European

Insemnarea asta este o actualizare la ceea ce prezentasem in Septembrie anul trecut - Blocarea site-urilor de Internet prin ISP - o noua gogorita europeana - referitor la un proiect de directiva care ar crea infrastructura pentru blocarea site-urilor web in cadrul furnizorilor de acces la Internet.

Intre timp proiectul de directiva respectiva a ajuns in Parlamentul European -PE (desi se pare ca ar mai fi voci impotriva si in Consiliu). Raportul preliminar al raportorului din PE este mai degraba neclar, pendulind intre “blocarea optionala” (stabilita de fiecare stat in parte) si “auto-reglementarea” (ceea ce inseamna ca in cazul asta ISP-ul devine politist, procuror si judecator). De asemenea, orice parlamentar poate sa propuna si alte amendamente pina pe 20 Ianuarie care pot duce la un text mai dur sau mai putin dur, ori chiar la respingerea ideii. (ceea ce ar fi logica normala)

Proiectul va fi supus unui prim vot in Parlamentul European pe 3 Februarie, deci pina atunci cei interesati ii pot contacta pe membrii Parlamentului care vor vota pe acest proiect. (detalii aici)


Sursa

PS. Aviz tuturor site-urilor si blogurilor care critica desfranata Europa si NOM!

marți, 18 ianuarie 2011

In amintirea lui Grigore Vieru

"Tocmai Limba si religia au tinut vie fiinta noastra nationala de-a lungul veacurilor. Gandindu-ma la asta, am uneori clipe de prabusire sufleteasca. Ma ridic insa. Altfel, n-as mai putea scrie. Stiu ca Limba Romana la noi nu este altceva decat o candela plapanda. Dar marele Shakespeare zicea: "Nu este destul intuneric in tot universul ca sa stinga lumina unei plapande candele". Am spus-o de nenumarate ori: sarma ghimpata din fundul gradinii noastre mi-a zgariat si imi zgarie inima. O suport, insa, cu ingaduinta, stiind ca, aidoma Zidului Berlinului, va cadea si ea atunci cand vor dori organismele internationale, marile puteri si, bineinteles, atunci cand va vroi poporul sa o darame. Zidul, insa, dintre noi si Limba Romana trebuie sa cada azi. Nu am nici o indoiala ca va cadea in curand. Lacrimi asteapta la rand, asteapta la coada sa straluceasca de bucurie in ochii nostri in acea mareata zi cand vom fi si noi in rand cu lumea - cu alte cuvinte, in Europa. Nu poti intra in Europa cu granita in spate...
Asa sa ne ajute Dumnezeu!"


 TESTAMENT

Dragi feciori, pe-acest pamant,
Nici eu vesnic nu mai sant,
Nu sant vesnic, voi pleca,
Unde voi ma veti uita,
Si de unde nimenea
Nu s-a mai intors candva.
V-am crescut, v-am ridicat,
Ma pot duce,
Ma pot duce impacat.
M-au pandit jivinele,
M-a iubit si binele.
Eu ma duc, copii cuminti,
N-am averi sa le-mpartiti.
Va las numai visul meu
Care a trudit din greu.
V-am crescut, v-am ridicat,
Ma pot duce,
Ma pot duce impacat.
Intre voi, pe-a vietii scari,
Sa nu fie suparari,
Ca zilele pe pamant
Asa de putine sant.
Si nu-i alt noroc mai drag
Decat fratele din prag.
V-am crescut, v-am ridicat,
Ma pot duce,
Ma pot duce impacat.


Langa doina si izvor
Nu-i usor sa-ti fie dor,
Nu-i usor sa fii curat
Pe pamant instrainat.
Va las dorul cel durut
Si nadejdea de la Prut.
V-am crescut, v-am ridicat,
Ma pot duce,
Ma pot duce impacat.

Grigore VIERU

luni, 17 ianuarie 2011

Prostitutie la Antena1?

Nu prea comentez scandaluri cu manelisti si prostituate, dar acum comportamentul tinerelor care lucreaza la Antena1 mi se pare complet incompatibil cu un post de televiziune, oricare ar fi el. Mai ales ca pentru un comportament mult mai decent decat al acestora, acelasi post l-a azvarlit pe "pitecantropul" Madalin Ionescu in doi timpi si trei miscari. 

Mai precis, Bianca lui Bote si cu Daniela Crudu, doua tinere sperante ale analfabetismului si probabil viitoare beneficiare ale legii prostitutiei, si-au negociat tarife pentru eventuale prestatii sexuale. Bianca pe post de peste, negociaza in locul Danielei, invocand gradul de retard mintal al acesteia. Mai mult, la Acces Direct, Simona Gherghe incerca sa ia apararea Danielei Crudu intr-un mod penibil, desi vinovatia ei este evidenta.

Eu va intreb altfel: Ce femeie cinstita si corecta accepta sume uriase de bani cu titlu de cadou din partea unui tigan pe care apoi pretinde ca nu il cunoaste? Pentru ce a acceptat banii? Tot mai multe indicii conduc la concluzia ca Antena1 accepta prostitutia si scandalurile din jurul fetelor sale in schimbul audientei. Ia te uita ce vedete colcaie prin Romania!

Vezi antecedentele Biancai, prostitutie prin hoteluri
Mihai Bendeac: «Nu ne deranjează că asistenta noastră e curvă»

duminică, 16 ianuarie 2011

Mediafax