vineri, 24 septembrie 2010

Evreii ne baga pe gat multiculturalismul

Barbara Spectre Lerner, o activista evreica care conduce un institut de studii evreiesti, numit "Paideia" finantat de guvernul Suediei(cu cca. 5 mil dolari), sustine:

"Cred ca exista o recrudescenta a antisemitismului deoarece Europa, la acest punct, nu a invatat cum sa fie multiculturala. Si cred ca noi vom participa la agonia acestei transformari, care trebuie sa aiba loc. Europa nu va fi o societate monolitica asa cum a fost in ultima suta de ani. Evreii vor fi in mijlocul (acestor transformari). O transformare uriasa pe care o va face Europa. Acum va functiona in mod multicultural si evreii vor fi ostracizati datorita rolului lor conducator. Dar fara acest rol de conducere si fara aceasta transformare, Europa nu va supravietui"

The Occidental Observer Blog(Kevin MacDonald), Video

Intrebarea care se pune: De ce evreii bat moneda pe multiculturalism, cand in tara lor acest multiculturalism nu functioneaza decat intr-un singur sens?(Eu stapan-tu goim) Sigur ca Europa a supravietuit, va supravietui si cu evrei si fara.. Insa multiculturalismul va induce frictiuni sociale precum in toate societatile multiculturale cunoscute. Atunci ce inseamna asta? Ca evreii nu renunta si nu vor renunta niciodata la planurile lor de instalare a Noii Ordini Mondiale si a rolului lor conducator din cadrul acestei dictaturi. Multiculturalism, ecumenism, corectitudine politica, toate astea sunt notiuni ale unei ideologii  noi, care acopera sau incearca sa acopere mizeria ce va urma.

joi, 23 septembrie 2010

Pacatul, in forma continuata

Cu mandrie nedisimulata, creatoarea de moda Zina Dumitrescu a declarat acum 5 ani ca a facut 21 de avorturi. 21 de suflete ucise. Nici o urma de regret. Nici o remuscare. "Mama Zina", cunoscuta pe vremea socialismului ca una din "mama curvelor" de lux din Bucuresti nu s-a sfiit sa declare cum o invata bunica ei sa-si trateze "curvia" cu otet si apa. Ce naste din pisica, soareci mananca, nu-i asa?

Cei de la ziarul "Libertatea" au scos informatia asta de la naftalina din lipsa de subiecte mondene, desigur. Dezgustator, la fel ca incercarea de a justifica aceste maceluri.

Iar cei de la DW spun ca:
 
Potrivit unui studiu realizat de Stanley K. Henshaw, Susheela Singh şi Taylor Haas, România are o situaţie ieşită din comun şi explicabilă doar prin existenţa unei „culturi a avortului“. Cu alte cuvinte, în România avortul ar fi ajuns să fie acceptat în mentalitatea publică nu ca soluţie ultimă în situaţii dramatice, ci pur şi simplu ca metodă contraceptivă.

Studiile citate, dar şi observaţiile curente ale medicilor din România arată că, în ciuda faptului că în ultimii 20 ani mijloacele contraceptive moderne au devenit foarte accesibile, incidenţa avorturilor la cerere a rămas foarte ridicată. În România pur şi simplu tinerele femei recurg la avort cu foarte mare uşurinţă. Dar, în perspectivă istorică, statistica arată de-a dreptul dramatic. Din decembrie 1989, de la Decretul CFSN de legalizare a avorturilor şi până în 2008 au avut loc, potrivit datelor oficiale raportate anual de Institutul Naţional de Statistică, 7 179 194 de întreruperi voluntare de sarcină. Neoficial se apreciază că numărul real ar putea atinge 11 milioane. Numai în 1990 au avut loc 992 265 de avorturi (sursă INS).(sursa razbointrucuvant.ro)

miercuri, 22 septembrie 2010

Usi inchise

Dupa ce in 2009 emisarii lui Basescu care cerseau o vizita la nivel inalt au fost alungati de Departamentul de Stat American, iata ca anul acesta se repeta istoria. Nu are nimeni ochi pentru presedintele nostru. Dupa ce s-a gudurat pe langa americani, inventand axe si parteneriate ce nu exista nici macar in mintea ultimului consilier de la Casa Alba, dupa ce a pus teritoriul tarii la dispozitia armatei americane, dupa ce a trimis trupe in zone de conflict pentru a legitima actiunile ilegale ale SUA in timp ce altii se retrageau bine-mersi, iata ca America merge pe vechiul principiu enuntat de Cezar: "Iubesc tradarea, dar urasc pe tradatori". Gesturile slugarnice ale lui Traian Basescu nu scapa nepedepsite. Acesta s-a umilit in fata americanilor si acum plateste si lipsa sa de demnitate. Plateste si coruptia pe care acesta si camarila lui au ridicat-o la rang de politica de stat. Din pacate, nu doar el plateste, ci intreg poporul. El va disparea din istorie pe usa din dos bucurandu-se insa de averea sa incomensurabila, in timp ce poporul va continua sa dea biruri ani buni.

In acest timp, Boc a plecat in America unde va avea o intrevedere cu  "marele" secretar de stat pentru probleme energetice europene!? De rasul curcilor...

marți, 21 septembrie 2010

O geografie a prejudecatilor

Europenii vazuti de americani:
de italieni:
de germani:
Asa ne caracterizeaza ei. Vezi mai multe "harti" aici.

luni, 20 septembrie 2010

Datoria externa

Datoria externa a Romaniei creste intr-un ritm vertiginos, mai ales datorita jafului de dupa 2004 si a acordului pagubos cu institutiile financiare mondiale, acorduri facute in mare masura la insistentele presedintelui Basescu. Poate va intrebati de ce acesta a insistat? Raspunsul e unul singur: Vanzare! De tara, de neam, de flota, de ce vreti voi.

Cum se vor plati cele 140 de miliarde? Sau mai bine zis cand? Niciodata, din pacate. Oamenii suporta extrem de greu taxele si birurile impuse de conducere, sindicatele au facut cardasie cu politicul. Dupa iarna care urmeaza sa ne numaram bine, sa vedem cati am mai ramas!

duminică, 19 septembrie 2010

Duminica după Înălţarea Sfintei Cruci

Si zice Sf. Evanghelie de azi:

"Şi chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde, iar cine va pierde sufletul Său pentru Mine şi pentru Evanghelie, acela îl va scăpa. Căci ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său? Căci de cel ce se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat şi păcătos, şi Fiul Omului Se va ruşina de el, când va veni întru slava Tatălui său cu sfinţii îngeri."(Marcu 8, 34-38)

„Cine voieşte să vină după Mine…”. Omule, două drumuri sunt înaintea ta. Un drum este larg şi spaţios. Mii şi milioane îl urmează. Este odihnitor la început. Dar, la sfârşit, acest drum este distrugere şi moarte. Celălalt drum este strâmt, este în urcuş greu, este plin cu pietre şi spini. Este un drum plin de piedici. Este drumul Golgotei. Primul drum, cel larg şi spaţios este drumul răutăţii, este drumul rătăcirii şi al stricăciunii, este drumul satanei. Celălalt drum este drumul virtuţii. Este drumul onoarei şi al datoriei. Este drumul lui Hristos. La început e greu, plin de piedici, dar la sfârşit slavă şi cinste, înviere, viaţă veşnică şi împărăţie.

„Cine voieşte să vină după Mine…” (Marcu 8, 34). Omule, te strigă Hristos. Urmează-L şi niciodată nu vei regreta!

Mitropolitul Augustin de Florina
sursa

Mediafax