vineri, 24 septembrie 2010

Evreii ne baga pe gat multiculturalismul

Barbara Spectre Lerner, o activista evreica care conduce un institut de studii evreiesti, numit "Paideia" finantat de guvernul Suediei(cu cca. 5 mil dolari), sustine:

"Cred ca exista o recrudescenta a antisemitismului deoarece Europa, la acest punct, nu a invatat cum sa fie multiculturala. Si cred ca noi vom participa la agonia acestei transformari, care trebuie sa aiba loc. Europa nu va fi o societate monolitica asa cum a fost in ultima suta de ani. Evreii vor fi in mijlocul (acestor transformari). O transformare uriasa pe care o va face Europa. Acum va functiona in mod multicultural si evreii vor fi ostracizati datorita rolului lor conducator. Dar fara acest rol de conducere si fara aceasta transformare, Europa nu va supravietui"

The Occidental Observer Blog(Kevin MacDonald), Video

Intrebarea care se pune: De ce evreii bat moneda pe multiculturalism, cand in tara lor acest multiculturalism nu functioneaza decat intr-un singur sens?(Eu stapan-tu goim) Sigur ca Europa a supravietuit, va supravietui si cu evrei si fara.. Insa multiculturalismul va induce frictiuni sociale precum in toate societatile multiculturale cunoscute. Atunci ce inseamna asta? Ca evreii nu renunta si nu vor renunta niciodata la planurile lor de instalare a Noii Ordini Mondiale si a rolului lor conducator din cadrul acestei dictaturi. Multiculturalism, ecumenism, corectitudine politica, toate astea sunt notiuni ale unei ideologii  noi, care acopera sau incearca sa acopere mizeria ce va urma.

Niciun comentariu:

Mediafax