sâmbătă, 29 noiembrie 2008

G.W. Bush nu da nimanui motive de mandrie


G.W. Bush nu da nimanui motive de mandrie, nici Americii, nici statului in care a fost adus pe lume. Bush a vrut si a incercat sa schimbe imaginea sa, dar nu s-a putut face nimic. Lumea l-a perceput asa cum este, un criminal, un catel ascultator de ordinele marii finante internationale, o marioneta care calca pe cadavre pentru binele unei clici iudeo-masonice. Maretele realizari ale sale sunt:
-Daramarea turnurilor WTC, de catre serviciile secrete americane. Moartea a mii de americani nevinovati. Pierderea unor libertati civile.
-Invadarea Irakului, uciderea de civili nevinovati, tararea tarilor europene in razboi.
-Invadarea Afganistanului, uciderea de civili nevinovati, tararea tarilor europene in razboi.
-Cresterea productiei mondiale de droguri, in care CIA are un rol major.
-Provocarea celei mai mari crize financiare mondiale, cu scopul instituirii unui guvern mondial si a controlului total al populatiei globului.
Si multe, multe altele. In consecinta, a fost un demn reprezentant la Satanei pe pamant. Vedeti in clipul de mai jos cine a beneficiat de pe urma administratiei Bush:

Utopia multiculturalismului, inchipuire diavoleasca distrugatoare

De pe Credinta Ortodoxa

Motto: „Umanitatea de astăzi pare a nu mai fi decât o enormă gură care pronunţă, fără emfază şi la nesfârşit, Numele Omului” - Pierre Manent

Statul în locul lui Dumnezeu

Trăim într-o epocă a descompunerilor, a incertitudinilor, a falselor ideologii, guvernată de globalizarea care afectează societăţile umane de o manieră complexă şi contradictorie. Dacă ne raportăm la procesul globalizării mondiale şi privim mondializarea prin succesiunea etapelor pe care le parcurge, putem afirma că globalizarea practică, precede unificarea politică şi socială, iar aceasta precede unificarea, uniformizarea conştiinţelor.

Un sociolog, al cărui nume nu mi-l amintesc, spunea că, la acest ultim nivel se vede măsura puterii intuitive a umanităţii. Într-adevăr, lumea tinde în mod natural către o unificare, dar din păcate ea reuşeşte – cel puţin până în prezent - să se unească mai degrabă în jurul unor false ideologii, al unor utopii, decât în jurul unei spiritualităţi unice. Să ne aducem aminte că, liberalismul a fost acela care a ignorat adevăratele finalităţi ale competiţiei feroce şi ale ultramaterialismului. Iar ca o consecinţă nefastă, în ultimele decenii, utopia liberală a înfundat lumea în haos, împingând-o spre libera concurenţă, fără a construi însă, în prealabil, un sistem puternic de protecţie care să fie în stare să îmblânzească tendinţele dominatoare şi acaparatoare ale pieţii.

În plan spiritual, trăim într-o lume care l-a dezinvestit pe Dumnezeu din funcţiile tradiţionale şi în care adepţii ateismului înlocuiesc transcendenţa lui Dumnezeu cu Statul, iar Biblia cu noile norme europene, menite să ne indice cum să supravieţuim în postmodernitate. Identităţile sunt tot mai fragilizate, noi raporturi de forţă impun un nou tip de valori, răspândite de noi mijloace media care anunţă crepusculul naţionalismelor, protecţionismelor şi tuturor formelor de izolaţionism, în timp ce, în faţa noastră se prefigurează un viitor aparţinând multiculturalismului, una dintre acele utopii ale secolului XXI, de care vom vorbi pe parcurs.

Într-unul din eseurile sale Ovidiu Hurduzeu scria: ,,Logica economică a societăţii globale are nevoie de un om golit de substanţa ontologică, transformat când este pus în faţa unui calculator, în simplu element branşat la o reţea rizomică. Iată motivul pentru care sunt cultivate minorităţile, marginalii. Din punct de vedere al circulaţiei capitalului, este de preferat un homosexual unui român. Homosexualul nu este ataşat de un loc, rămâne homosexual şi la New York şi la Paris şi la Bucureşti. Românul are rădăcini, tot la Vintileanca lui de acasă îi va sta gândul, oriunde îl muţi, bineînţeles, dacă este un român adevărat şi nu un simplu bonjurist sponsorizat”.

Cultura şi arta nu pot rămâne imune la această persistentă presiune pusă de utopiile care ne alimentează, de cele mai multe ori prin mesaje subliminale, conştiinţele. Scriitorul, artistul, sunt cei care mai pot trage un semnal de alarmă adresat celor de care depind marile decizii globale, un apel la preîntâmpinarea dezastrului care îi va include, în cele din urmă, şi pe ei. Astfel, nu pare deloc surprinzător ca, în aceste condiţii, contraponderea religiei să devină o constantă tot mai marcantă în viaţa social-politică şi spirituală. Confuzia, descurajarea şi fatalismul, componente de bază ale noilor utopii, conlucrează în disperata încercare de a regăsi un centru, oricât de incert, care să confere sens şi coerenţă acestor înscenări ale contemporaneităţii. Cum s-a văzut recent, statul, dar mai ales „satul global”, încearcă el însuşi, prin metode specifice, adesea abuzive şi secrete, să devină acest centru. Centrul unei societăţi ideale şi, în acelaşi timp, imposibile.

False închipuiri ca soluţii practice

Făcând câţiva paşi prin istoria gândirii europene, istoricii atribuie gândirii utopice, o dublă funcţie: de critică radicală a lumii existente (pe care utopienii nu vor atât să o transforme cât s-o înlocuiască cu alta) şi de propunere a unor noi idealuri. De la Thomas Morus, autorul celebrei lucrări, Utopia, apărută în 1516 şi până astăzi, utopia a ajuns să fie un gen literar, fiind astfel investigate mii de scrieri, care vorbesc în esenţă despre lumi ficţionale mai mult sau mai puţin perfecte, dar şi despre descoperirea conceptului de ,,utopie negativă”, în care lumea construită, e o lume pe dos, o lume plină de lucruri şi fapte oribile, cu o desfăşurare impresionantă a răului. Pe lângă toate acestea, există şi utopii neliterare, cu un accentuat caracter experimental, scrise, în primul rând, cu dorinţa de a fi puse în practică. Într-un dicţionar al gândirii politice se insistă asupra faptului că utopismul nu este o ideologie, ci o metodă specială de reflecţie asupra politicii şi a societăţii, prin care se caută ,,forma perfectă de organizare socială”. Cercetătorii fenomenului utopic încearcă, pe de o parte, să definească utopia pornind de la capacitatea ei de a exprima sau propune o altă lume, o realitate alternativă, adesea imposibilă; pe de altă parte, există alţii care clasifică utopiile în funcţie de gradul lor de realizare sau de angajare socială, dar şi unii care explorează funcţia socială sau politică a gândirii utopice, un fel de supapă care eliberează nemulţumirile în continuă creştere ale unor populaţii ale globului.


sursa: Frontpress

Noi inventii in programul de control al populatiei


Camerele de tip CCTV, care pot “prezice” daca o infractiune urmeaza sa se produca, sunt deja montate pe strazile din Marea Britanie

Dispozitivele ii pot alerta pe operatorii lor cu privire la comportamente suspecte, precum miscarile haotice sau incetinirea nejustificata a ritmului de mers. Orice individ reperat va fi apoi verificat de un ofiter de politie, caruia va trebui sa-i explice comportamentul ciudat. Inventia a fost comparata cu filmul science-fiction Minority Report, care l-a avut in rolul principal pe Tom Cruise si in care oamenii erau arestati inainte de comiterea unor infractiuni planuite. Inventia va alimenta insa si temerile ca Anglia devine o societate monitorizata si complet controlata. 4.2 milioane de camere sunt deja atintite pe public in toata tara, iar acestea vor dispune de noua tehnologie, care nu numai ca ii va urmari pe oameni, ci ii va si acuza de fapte necomise.

Zilele trecute, grupul de aparare a drepturilor civile Liberty si-a manifestat scepticismul si dezacordul cu privire la noua abordare. Un reprezentant al organizatiei a declarat: “Aducerea stiintifico-fantasticul hollywoodian in parcarile noastre nu va fi niciodata atat de eficienta precum patrulele de politie care sa lupte impotriva crimei.” Computerele sunt programate sa analizeze miscarile oamenilor si ale masinilor din raza camerelor. Daca cineva este vazut strecurandu-se printr-o anumita zona, computerul trimite automat o alarma la un operator CCTV. Operatorul verifica apoi imaginile si daca sunt ingrijoratoare, alerteaza politia. Telul inventiei este sa opreasca infractiunile inainte ca acestea sa se intample.Totusi, pericolul este acela ca oameni inocenti sa fie fortati a da socoteala in fata legii, desi nu au facut si nu aveau sa faca nimic ilegal.

Sursa: Dailymail via http://www.descopera.ro

vineri, 28 noiembrie 2008

Unii se apuca sa ne scrie necrologul


Actuala criza economica mondiala ar putea afecta grav tarile est-europene, efectul cel mai probabil urmand sa fie o perioada de cativa ani fara crestere economica sau cu o crestere economica slaba si puternice dezechilibre financiare.

"Cele mai mari temeri sunt legate de Bulgaria si Romania, cele mai sarace si mai prost guvernate tari dintre noile membre ale Uniunii Europene", scrie The Economist. Potrivit analistilor britanici, bulgarii au mainile legate de autoritatile cu responsabilitati in domeniul valutar, care au impus un sistem rigid de raportare a monedei bulgare leva la euro, ceea ce elimina posibilitatea devalorizarii monedei bulgare pentru a spori competitivitatea, afectand exporturile. Pe de alta parte, Romania are un deficit de cont curent de numai 14% din Produsul Intern Brut, un curs flotant ce ofera o flexibilitate sporita si este mai putin dependenta de exporturile catre zona euro decat Bulgaria, mai comenteaza publicatia britanica. Totusi, Romania ar putea avea o "aterizare" mai dificila - continua publicatia amintita - care explica aceasta prin faptul ca sistemul bancar romanesc este mai putin eficient decat cel bulgar.

"Desi majoritatea bancilor din Romania sunt in proprietate straina, sistemul bancar din Romania pare sa se clatine", mai scriu jurnalistii britanici.

Ratele dobanzilor interbancare aproape s-au dublat in acest an, ajungand la 15%. Rezervele valutare sunt din ce in ce mai reduse si Fondul Monetar International recunoaste ca moneda nationala, leul, ar putea fi supraevaluata cu 19%. In urma cheltuielilor populiste in perspectiva alegerilor parlamentare de la sfarsitul acestei saptamani, deficitul bugetar ar putea atinge 3,9% din PIB la finalul anului, ceea ce nu inseamna mult dupa anumite standarde, dar ar putea influenta dorinta strainilor de a furniza lichiditati suplimentare.

"Indiferent de ce coalitie va rezulta din scrutinul din 30 noiembrie, pana la o reforma serioasa mai este un drum lung de parcurs. Dezastrul poate fi evitat, dar Balcanii de Est trebuie sa faca fata unei perioade grele", conchide The Economist.

Sursa:http://www.ziare.com

Nota blog. Cand auzim asemenea informatii, trebuie sa gandim cam cine ar avea interes ca noi sa ne prabusim, sa ne poata alinia ca pe oi in strunga, si sa ne foloseasca ca sclavi pe plantatiile lor multinationale. Romani, vi s-a pregatit ceva, planul e in curs de executare!

Un raport guvernamental prognozeaza slăbirea SUA


Relaţiile internaţionale vor fi marcate în curând de slăbirea influenţei SUA pe plan mondial, fragmentarea puterii politice şi înăsprirea luptei pentru resursele naturale, prognozează un raport guvernamental făcut public la Washington.

Raportul „Tendinţele globale – 2025: lumea în schimbare” a fost elaborat de către consiliul naţional pentru investigaţii şi are drept scop informarea viitoarei administraţii americane despre factorii care vor influenţa principalele tendinţe şi eventualele conflicte până în anul 2025.

„Chiar dacă SUA va rămâne o supraputere, forţa militară acesteia va scădea, iar sferele de influenţă SUA se vor îngusta continuu”, se afirmă în raport. Autorii documentului afirmă că „sistemul internaţional, construit după cel de al doilea război mondial va dispărea spre 2025, din cauza consolidării puterii statelor în curs de dezvoltare, globalizării economice, procesul mutării puterii economice dinspre vest spre est şi creşterea influenţei subiecţilor nonstatali”.

În opinia experţilor, cel mai puternic concurent al SUA spre 2025 va deveni China.

Sursa:Novopress

joi, 27 noiembrie 2008

Victoria extraordinara a vietii


Excelenta lupta dusa de blogerii romani si de proprietarii de site-uri ortodoxe si nu numai, impotriva vaccinului ucigas Gardasil! Minunata si categorica victorie a vietii! Felicitari tuturor parintilor care au ales pe Dumnezeu si au respins minciuna, subjugarea, sterilizarea, controlul libertatilor, impostura, coruptia si implicit, moartea. Copiii nostri nu sunt niste dobitoace sau cobai. Copiii nostri sunt si copiii lui Dumnezeu. Au suflete, au sentimente, au puritate. Nu are dreptul nici un guvern sa ii ciuruiasca cu otravuri platite din banii poporului, pentru ca partide politice si conducatori sa aiba bani de campanie, si inca cateva zeci de milioane maruntis, bani de buzunar pentru ei. S-a dovedit inca o data ce se stia demult: IMPREUNA REUSIM !!!

Barbarie fara seaman in Romania totalitara



Micuţi smulşi din braţele părinţilor şi bruscaţi chiar de angajaţii de la Protecţia Copilului

Copii smulşi din braţele părinţilor şi bruscaţi chiar de cei care ar trebui să-i protejeze. S-a întâmplat în Dâmboviţa, unde executorii şi cei de la Protecţia Copilului au descins într-o familie pentru a-i lua pe cei şapte copii. Părinţii au fost decăzuţi din drepturi, acuzaţi că şi-au traumatizat copiii cu certurile lor. Mai traumatizantă pare să fi fost intervenţia plină de zel a autorităţilor. Imaginile de mai jos sunt nerecomandate părinţilor.

Să-ţi vezi copiii loviţi şi bruscaţi de un străin, să-ţi auzi copiii ţipând în lacrimi după tine, să le simţi teroarea din priviri, şi, cel mai grav, să nu poţi face nimic.

"Mă, nu fiţi ciobani, mă! Lăsaţi linişte copiilor. Îi îmbrac eu şi îi aduc. Nu v-am spus aşa? Nu mai puneţi mâna!" Este disperarea unui tată, care a rămas fără copii. Sunt lacrimile unei femei căreia judecătorul i-a retras calitatea de mamă.

Sentinţa a condus la executare silită, iar executorul, alături de asistenţii de la protecţia copilului se comportă, mai degrabă, ca nişte recuperatori. Este o experienţă traumatizantă pentru părinţi, dar pentru nişte copii? Tot o aşa-zisă traumă trăită de infanţi i-a alarmat pe cei de la Protecţia Copiilor.

"Noi am avut nişte certuri în familie, din cauza lipsurilor. S-a ajuns la Poliţie, de-acolo la Protecţia Copilului", spune Florin Aliman. De aici, până la decăderea drepturilor părinteşti nu a mai fost decât un tribunal şi o ordonanţă prezidenţială.

"Există o hotărâre judecătorească definitivă prin care s-a dispus luarea de urgenţă a celor şapte copii din familie", a declarat comisarul Sorin Păun, şef Poliţie Pucioasa.Copiii sunt bine îmbrăcaţi şi tocmai au luat masa. Poate doar trauma certurilor dintre părinţi să-i afecteze. Dar trauma de astăzi, aplicată de autorităţi, oare cum o să-i afecteze?


Sursa:Antena3


Nota blog. Daca cineva imi spunea acum 20 de ani ca asemenea lucruri se vor petrece in Romania, il injuram. Nici in anii comunismului, Militia nu si-a permis sa faca asa ceva. Nici un judecator de pe vremea aceea nu si-ar fi permis sa separe membrii unei familii, sa calce in picioare "celula" de baza a societatii. Si totusi erau atunci niste valori respectate. Jean Jacques Rousseau spunea ca familia este singura societate naturala. Rusine autoritatilor reprezentate de oameni fara Dumnezeu, de ticalosi ascunsi sub mantaua unei legi satanice.

"Nici o alta structura nu poate inlocui familia. Fara ea, copiii nostri sunt lipsiti de orice temelie morala. Fara ea, ei devin niste analfabeti morali a caror unica lege este eul."
Charles Colson



marți, 25 noiembrie 2008

Cateva consideratii despre vremurile tulburi de azi

In anii 60, Dr.Anthony Sutton era membru al Institutului Hoover, Universitatea Stanford. Cand a descoperit ca, in ciuda razboiului rece, Statele Unite aproviziona URSS-ul cu tehnologie, inclusiv arme folosite impotriva soldatilor americani in Vietnam.Sutton sapa mai adanc si descopera ca Wall Street-ul a sponsorizat atat revolutia Bolsevica cat si aparitia National-Socialismului german. Cartile rezultate din aceste cercetari l-au costat pe dr. Sutton cariera academica. In 1983, Sutton primeste o lista cu membrii organizatiei ‘Skull and bones’ si imediat a recunoscut numele multor persoane care controlau politica americana. Din nou cercetarile acestea au ca finalitate publicarea unei carti "America’s secret establishment: An introduction the order of Skull and Bones. Aici sunt cateva concluzii. Ordinul este un fenomen pur american cu origini germane, dr. Sutton il compara cu Masa Rotunda, Societatea Secreta a lui Cecil Rhodes de la Oxford, deasemenea cunoscuta ca si Grupul. Entitatile americane si britanice constau fiecare in 20-30 famili dinastice. Interesele bancare evreiesti le conecteaza intre ele. Legatura intre ordin si britanici este asigurata prin Lazard Ltd. si alte banci private. Grupul este conectat cu aripa evreeasca prin familia Rothschild in Marea Britanie iar Ordinul, in Statele Unite se conecteaza prin familiile Guggenheim,Schiff si Warburg. Sutton crede ca stanga impotriva dreptei este un conflict fraudulos folosit pentru controlul dezbaterilor de idei si a face cetatenii sa gandeasca doar in anumite limite impuse.Revistele si ziarele atat de stanga cat si cele de dreapta sunt finantate in egala masura de membrii Ordinului. Dr. Sutton spune :’Mai devreme sau mai tarziu , oamenii se vor trezi. Intai trebuie sa scapam de capcana stangii si a dreptei. Este o capcana Hegeliana de a divide si a controla. Aceasta lupta nu este intre stanga si dreapta este intre noi si ei. Cartile de scoala ne prezinta razboaiele si revolutile ca rezultatul accidental al unui conflict dintre anumite forte."Este o prostie",spune dr. Sutton. Ele sunt create si finantate de Wall Street pentru a creea Noua Ordine Mondiala, dar asta nu veti citi in cartile de istorie. Dr. Sutton crede ca Ordinul are multe slabiciuni, o putere de suprafata si o viziune limitata. In orice vitor conflict intre autoritatea statului si individ, el crede ca opozitia va lua milioane de forme .”Nimeni nu va incerca sa creeze o miscare impotriva Ordinului. Ar fi prostesc si nenecesar. Ar putea fi infiltrata, cumparata sau deraiata mult prea usor. De ce sa joci dupa niste reguli stabilite de inamic ? Miscarea care va rasturna Ordinul va fi extrem de simpla si foarte eficienta.Vor fi milioane de americani care vor ajunge la concluzia ca ei nu doresc ca Statele Unite sa fie Bossul, ci vor prefera sa traiasca sub protectia Constutiei. Ei vor lua propria lor decizie de a fi in opozitie cu ordinul. Oamenii care controleaza cea mai mare parte a bogatiilor lumii vor lua masuri sa-si consolideze pozitia,vor destabiliza publicul, printr-o serie de razboaie, prin impostura, zapacind mintile oamenilor prin comunism,feminism, multiculturalism, ecumenism, lesbianism, homosexualitate. Vor sabota credinta in Dumnezeu si vor promova violenta si depravarea satanica in schimb. 

Dar ne vor invinge ? Depinde de noi. Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti !

Traducere din " Conspiracy too monstrous to conceive"/ Henry Makow

luni, 24 noiembrie 2008

Se apropie clipa atacarii Iranului ?

Tot mai multe semnale apar in presa internationala, care sa pregateasca psihologic un viitor atac al Israelului asupra Iranului. Ni se spune chiar ca administratia americana ar fi impotriva, si Israelul isi asuma riscul de a se certa cu aliatul strategic, SUA. Dar cine sa mai creada minciunile si dezinformarea cu care ne-a obisnuit presa aservita grupurilor de interese iudeo-masonice? Cine sa mai creada minciunile Agentiei Internationale pentru Energie Atomica care nu prezinta nici o dovada in ceea ce priveste o eventuala constructie a unei bombe atomice, ci numai ambiguitati si afirmatii fara acoperire? Cine sa-l creada pe seful diplomatiei britanice, David Miliband, care incearca sa invrajbeasca tarile arabe impotriva Iranului, prin declaratii pro-sioniste? Ni se spune ca primul-ministru israelian cere(?) lumii sa opreasca Iranul. Dar nu precizeaza ca Israelul va fi instrumentul, masina de ucis oameni nevinovati, mana care vrea sa distruga economia iraniana, manata din spate de cercuri oculte, spre a arunca tara in haos si a-i fura resursele de petrol si gaze. Sunt greu de estimat efectele acestui eventual atac asupra economiei mondiale, si asa rapusa cu voia unui grup de oameni fara scrupule, fara Dumnezeu,fara mama, fara tata, dar sigur ca asta se urmareste: Haosul generalizat, foametea, lipsa resurselor, cresterea conflictelor si a criminalitatii, creandu-se premisele “salvarii” omenirii prin instaurarea unui guvern mondial unic, o religie unica, o militie unica care sa inabuse in fasa orice tentative de afirmare si propagare a ideilor nationale, de independenta sau nealiniere. Dumnezeu sa ajute Iranul si lumea de zilele ce vor veni!

duminică, 23 noiembrie 2008

Papagalul postdecembrist


Asa cum sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX se caracteriza prin prezenta in viata cotidiana a lui Mitica, participant activ la viata comunitatii, asa cum partea a doua a secolului XX ne-a dat instructori de partid si mici “bisnitari”, activisti boemi adusi la acelasi numitor comun, intr-o singura patura sociala si un partid unic, asa ne-a adus in prim-plan perioada postdecembrista o pleiada de “papagali”, impanziti in clasa de mijloc cu preponderenta si in clasa de proaspat inavutiti din vanzarea activelor mostenite de la bunici, retrocedari si buticuri cu marfa turceasca si chinezeasca. Dar cine poate fi “papagal”? Cine are dreptul sa-si lipeasca eticheta asta, atat de “ravnita” de tot mai multi tineri? Pai sa vedem.

Candidatul ideal:

-Are parinti, posesori a unei afaceri de la anvergura unui chiosc cu langosi si pana la un atelier, ferma, brutarie, restaurant sau chiar mai mare.

-Are examenele scolare luate meritoriu, proportional cu sarsanalele incarcate de parinti. Absolvent de management, marketing sau drept.

-Are apartament, cumparat si aranjat din banii parintilor, daca se poate obtinuti din vanzari de terenuri mostenite de la bunica.

-Are autoturism propriu, echivalent la pret cu o garsoniera, in care va canta cu prioritate Adrian Copilul Minune, Guta ori Parazitii si BUG Mafia.

-Pretul telefonului mobil trebuie sa depaseasca venitul lui lunar.

-Daca are in buzunar 20 lei, de 10 baga 3 litri de benzina in BMW si cu ceilalti 10 bea cafeaua la Mall.

-Se pricepe la imobiliare, are harti in permanenta, are sedinte pe aceasta tema cu alti papagali si pinguini, face prognoze si in viata lui nu a vandut decat gogosi.

-Intalnirile si discutiile nu se pot purta decat la Mall sau la cluburi de pe centru.

-La Mall se saluta cu foarte multa lume, fata de la KFC sau de la cofetarie il cunoaste.

-Cunoaste informatii despre tranzactiile orasului, despre afacerile interlope, despre proprietarii de case si spatii.

-Cand vorbeste despre primar sau prefect, ii spune pe numele mic.

-Cand il suni, iti raspunde ca se afla intr-o discutie, chiar daca e in WC.

-Cunoaste la politie, la pasapoarte, la buletine si la inmatriculari, are prieteni avocati.

-Cunoaste pe cineva, care cunoaste pe altcineva, si care in schimbul unei sume de bani, necesara pentru ca, stii tu, asa merg treburile si nu e bine sa le schimbam, iti rezolva problema.

-Intotdeauna cei cu care tine el vor castiga alegerile.

-Daca il contrazici intr-o disputa politica, suna un prieten deputat si iti demonstreaza ca are dreptate.

-Se pricepe la masini, care sunt bune, fiabile si care sunt jafuri.

-Se pricepe la constructii, stie regimul de inaltime al zonei X.

-Stie pe unde trece autostrada.

-Cand afirma ceva, o face de doua ori.

-Umbla insotit de cocalari sau pitzipoance.

In fapt, e un tip agreabil si simpatic. Nu intelege de ce i se spune papagal.

Mediafax