joi, 27 noiembrie 2008

Barbarie fara seaman in Romania totalitaraMicuţi smulşi din braţele părinţilor şi bruscaţi chiar de angajaţii de la Protecţia Copilului

Copii smulşi din braţele părinţilor şi bruscaţi chiar de cei care ar trebui să-i protejeze. S-a întâmplat în Dâmboviţa, unde executorii şi cei de la Protecţia Copilului au descins într-o familie pentru a-i lua pe cei şapte copii. Părinţii au fost decăzuţi din drepturi, acuzaţi că şi-au traumatizat copiii cu certurile lor. Mai traumatizantă pare să fi fost intervenţia plină de zel a autorităţilor. Imaginile de mai jos sunt nerecomandate părinţilor.

Să-ţi vezi copiii loviţi şi bruscaţi de un străin, să-ţi auzi copiii ţipând în lacrimi după tine, să le simţi teroarea din priviri, şi, cel mai grav, să nu poţi face nimic.

"Mă, nu fiţi ciobani, mă! Lăsaţi linişte copiilor. Îi îmbrac eu şi îi aduc. Nu v-am spus aşa? Nu mai puneţi mâna!" Este disperarea unui tată, care a rămas fără copii. Sunt lacrimile unei femei căreia judecătorul i-a retras calitatea de mamă.

Sentinţa a condus la executare silită, iar executorul, alături de asistenţii de la protecţia copilului se comportă, mai degrabă, ca nişte recuperatori. Este o experienţă traumatizantă pentru părinţi, dar pentru nişte copii? Tot o aşa-zisă traumă trăită de infanţi i-a alarmat pe cei de la Protecţia Copiilor.

"Noi am avut nişte certuri în familie, din cauza lipsurilor. S-a ajuns la Poliţie, de-acolo la Protecţia Copilului", spune Florin Aliman. De aici, până la decăderea drepturilor părinteşti nu a mai fost decât un tribunal şi o ordonanţă prezidenţială.

"Există o hotărâre judecătorească definitivă prin care s-a dispus luarea de urgenţă a celor şapte copii din familie", a declarat comisarul Sorin Păun, şef Poliţie Pucioasa.Copiii sunt bine îmbrăcaţi şi tocmai au luat masa. Poate doar trauma certurilor dintre părinţi să-i afecteze. Dar trauma de astăzi, aplicată de autorităţi, oare cum o să-i afecteze?


Sursa:Antena3


Nota blog. Daca cineva imi spunea acum 20 de ani ca asemenea lucruri se vor petrece in Romania, il injuram. Nici in anii comunismului, Militia nu si-a permis sa faca asa ceva. Nici un judecator de pe vremea aceea nu si-ar fi permis sa separe membrii unei familii, sa calce in picioare "celula" de baza a societatii. Si totusi erau atunci niste valori respectate. Jean Jacques Rousseau spunea ca familia este singura societate naturala. Rusine autoritatilor reprezentate de oameni fara Dumnezeu, de ticalosi ascunsi sub mantaua unei legi satanice.

"Nici o alta structura nu poate inlocui familia. Fara ea, copiii nostri sunt lipsiti de orice temelie morala. Fara ea, ei devin niste analfabeti morali a caror unica lege este eul."
Charles Colson2 comentarii:

http://saccsiv.weblog.ro/2008-01-17/263573/PAPUSARII---inceputuri.html spunea...

TICALOSIE

Romania a devenit laboratorul experimentarii implementarii doctrinei NOII ORDINI MONDIALE gandite de iluminatii lui Mayer Amschel Rothschild si Adam Weishaupt inca de la sfarsitul secolului 18 :

Abolirea mostenitorilor;

Abolirea patriotismului;

Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

Abolirea crestinismului .

Ion de la Chiuiesti spunea...

Din pacate. Clica noastra conducatoare ne-a vandut ieftin, fara lupta, fara demnitate.