joi, 27 noiembrie 2008

Victoria extraordinara a vietii


Excelenta lupta dusa de blogerii romani si de proprietarii de site-uri ortodoxe si nu numai, impotriva vaccinului ucigas Gardasil! Minunata si categorica victorie a vietii! Felicitari tuturor parintilor care au ales pe Dumnezeu si au respins minciuna, subjugarea, sterilizarea, controlul libertatilor, impostura, coruptia si implicit, moartea. Copiii nostri nu sunt niste dobitoace sau cobai. Copiii nostri sunt si copiii lui Dumnezeu. Au suflete, au sentimente, au puritate. Nu are dreptul nici un guvern sa ii ciuruiasca cu otravuri platite din banii poporului, pentru ca partide politice si conducatori sa aiba bani de campanie, si inca cateva zeci de milioane maruntis, bani de buzunar pentru ei. S-a dovedit inca o data ce se stia demult: IMPREUNA REUSIM !!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

In ansamblu vorbind , lupta asta impotriva vaccinarii in general este extrem de grea , dat fiind cei care au sustinut-o si o sustin in continuare . Dintre acestia se detaseaza clar colosul Rockefeller Foundation .

In afara de a sustine campanii de vaccinare , a suportat multe programe ale Natiunilor Unite , intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999 . A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation , National Institute of Health .

De asemenea a declansat si finantat Green Revolution , reforme in agricultura pe plan mondial , introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii , hibridizari , modificari genetice . A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation.

Dar sa aruncam o privire asupra istoricului sau :

A fost creata in 1913 de John D. Rockefeller ("Senior") , si este una din cele mai influente fundatii private mondiale . In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr. , alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillon si Henry Kissinger . Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin , director Citigroup .

S-a implicat in timpul primului razboi mondial , mai ales prin omul lor , canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale .

In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa . Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii , n-au facut-o insa …

A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in "Capital University of Medical Sciences" dar care a revenit la vechiul nume in 1979 .

Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe :

Council on Foreign Relations (CFR) , notabil War and Peace Studies ( 1939 – 1945 ) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva .
Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra .
Carnegie Endowment for International Peace , diplomatic training program .
Brookings Institution
World Bank , finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .
Harvard University , Center for International Affairs
Yale University , Institute of International Studies
Princeton University , Office of Population Research;
Columbia University , Russia Institute;
University of the Philippines, Los Baños , College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini
Library of Congress
Bodleian Library , Oxford University
Population Council
Social Science Research Council
National Bureau of Economic Research.
Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);
Group of Thirty

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai dreptate, e foarte greu. Dar important e ca exista centre de rezistenta. Important e ca lumea incepe sa-si dea seama in ce rahat major am intrat.

Mediafax