sâmbătă, 10 octombrie 2009

Nobel si Obama


Obama a primit premiul Nobel pentru pace pe 2009. De ce? Era criza de candidati? Unii spun ca a primit premiul pentru speranta pe care a sadit-o in sufletele cetatenilor din lumea intreaga. Cert e ca desi a initiat convorbiri cu toate statele implicate in conflicte, nu s-a ajuns niciodata la un acord sau la semnarea vreunui tratat de pace. Iar tari implicate in dezvoltarea facilitatilor nucleare nu au acceptat controlul si cooperarea. Deci a meritat Obama premiul de 1,4 milioane de dolari sau singurul merit al sau este ca acesta reprezinta "Licuriciul" care vrea sa dea ora exacta in continuare pe intreg globul? Greu de spus!

vineri, 9 octombrie 2009

Un Nobel ce nu inseamna nimic?


"Cum sa insemne premiul Hertei Muller ceva pentru Romania? Ea nu a spus ca este scriitoare romana, ci banateana. Mai mult, ea nu a fost in exil, ci in recuperare", spune, pe un ton raspicat, scriitorul Paul Goma, unul dintre autorii romani exilati de comunism.

"Ca neamt, Herta Muller a fost recuperata de Germania. Am auzit-o laudandu-se ca in curand are sa scrie o carte despre suferintele mamei ei din lagarele rusesti. Si, va intreb, a scris-o?", adauga Paul Goma, intr-o scurta declaratie pentru NewsIn, aratandu-se surprins, dar si indignat ca scriitoarea laureata cu Nobel este considerata a fi "de origine romana".

In ceea ce priveste legatura Hertei Muller cu Romania, despre care scrie neobosit, denuntand ororile din comunism, Goma spune raspicat ca nu a citit nicio carte de-a autoarei si ca in niciun caz nu vede legatura dintre aceasta si tara in care a trait pana in 1987. Sursa: ziare.com

Che Guevara - In Memoriam

joi, 8 octombrie 2009

marți, 6 octombrie 2009

Politica, ca mijloc de subzistenta


Se ocupa cu barfa. Cu barfa si cu timpul liber. Isi duce viata de parazit prin cluburi si discoteci, atarnand la bratul vedetelor de carton. Apare la televizor la emisiuni de doi bani si are o parere "avizata" privitoare la viata tuturor pierde-vara ca ea, de prin capitala. A trait o viata pe banii lu' tata, iar de cand tacsu' a fugit cu o artista, se face ca lucreaza, cica PR. Nu are familie, cu asa o viata nici nu prea e posibil. Crede ca arata mai bine decat fete de 21 de ani! Se numeste Oana Roman si vrea in politica. Foamea e mare. Fugiti!!!

Leapsa

Dramoleta imi paseaza o leapsa interesanta. Ce motive as avea sa votez pe Basescu, Geoana, Oprescu sau Crin?

1. Pe Basescu l-as vota, daca as fi in Curtea cu Juri si ar trebui sa-l condamn!
2-4. Unul dintre Geoana, Oprescu sau Crin va primi votul meu, functie de ultima clasare in sondaje! Indiferent ce minte fiecare. Nimeni nu poate sa-l intreaca pe matroz!

Invit pe Anca, Zoran de la Ivanda, Horadeanu si Mirko sa se produca!

luni, 5 octombrie 2009

Imparatul minciunilor...


"Nici Guvernul, nici eu si nici BNR nu ne-am propus sa scoate tara din criza pentru ca nu se poate. Este o criza globala si Romania este dependenta de ceea ce se intampla pe alte piete. Nu exista nici o tara care sa se extraga crizei globale", a declarat Traian Basescu.

Potrivit sefului statului, in aceasta perioada, nimeni nu creste. "Plecand de la aceasta realitate, Guvernul si-a propus sa dezvolte politici de dimnuare a efectelor crizei, bazate pe doi piloni: mentinerea ratei de schimb la un nivel rezonabil cuprins intre 4,2 si 4,3 lei/euro si finantarea finanatrea deficitului bugetar", a completat acesta.

Asta inseamna ca nesimtitii din fruntea tarii au frecat menta, mintindu-ne cu un program anticriza inexistent. Pleiade de cuvantari in care ne vorbeau de masuri, fapte marete, "sacrificii", "sa punem umarul", "sa fim patrioti"! Hai sictir!

Mediafax