sâmbătă, 30 mai 2009

Candidata drogurilor, EBA, si tinerii din lumea reala


Elena Băsescu a participat, ieri, în Ploieşti, în incinta Facultăţii de Gaze şi Petrol, la o dezbatere cu liceenii şi studenţii pe tema "Vrei să fi lider", însoţită de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, de secretarul Camerei, Sever Voinescu, şi primarul PD-L Andrei Volosevici. Confruntarea cu tinerii nu a fost una plăcută pentru EBa, aşa că şi-a apostrofat interlocutorii de câte ori nu i-a convenit ceva.

Elena Basescu a catalogat ideea de a pleca din ţară drept una ”superficială”. Remarca a stârnit nemulţumirea unui tânăr. "De când este cea mai simplă soluţie să-ţi laşi familia şi prietenii şi să te duci undeva unde eşti singur să munceşti? De când este asta superficial?”, s-a revoltat studentul. EBa nu s-a lăsat: ”Şi ce cauţi afară? Câini cu covrigi în coadă? Dacă nu-ţi place nimic înseamnă că ai o problemă. În momentul în care nu-ţi place absolut nimic, nu te identifici cu nimic în ţara ta, înseamnă că ai atunci o problemă pentru că nu există să nu-ţi placă nimic”, a venit replica fiicei preşedintelui Hotnews. Un alt moment tensionat a fost atunci când o tânără i-a reproşat mezinei preşedintelui că face campanie în incinta facultăţii, împărţind fotografii pe care apărea sloganul său, deşi acest lucru este interzis în lege. ”Nu cred că am venit să împart materiale promoţionale la această dezbatere. Sunt un tânăr, am luat o atitudine tocmai pentru că îmi doresc la un moment dat să ajung un lider, un lider al generaţiei mele. Am venit pur şi simplu să asist la o dezbatere”, s-a justificat Elena Băsescu, îmbrăcată cu tricoul de campanie.

Punctul culminant l-a constituit replica unei tinere care, referindu-se la respectarea legii, a punctat: "Cum să se respecte legea şi regulile în ţara asta când preşedintele ţării se urcă beat la volan în faţa poliţistului?". Tânăra se referea la un episode când, după ce Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA, Traian Băsescu a petrecut cu Gigi Becali la Goden Blitz, plecând spre dimineaţă la volanul maşinii. "Nu pot să cred! Cine se urcă beat la volan? Cred că ai fost pusă de cineva aici să spui asta", a fost replica mezinei preşedintelui, care a părăsit sala în semn de protest. Roberta Anastase a rămas să îi certe pe făptaşi. sursa: gandul.

EBa i-a catalogat pe tinerii cu care a interacţionat drept ”dezamăgiţi, frustraţi, înrăiţi”. No comment.

vineri, 29 mai 2009

"România este o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele"


Cel mai dur atac politic în campania pentru europarlamentare vine de la prezidenţiabilul Crin Antonescu. Ţinta - mezina familiei Băsescu, Elena. Pentru liderul PNL, EBA este o pipiţă ajunsă vedetă. Motivul atacului - o declaraţie a fiicei preşedintelui pe tema legalizării drogurilor uşoare. Elena Băsescu a declarat aseară la un post de televiziune că ar putea susţine în Parlamentul European legalizarea marijuanei.

"Domnişoara Elena Băsescu le promite românilor legalizarea drogurilor. Asta lipseşte în ţara asta! Asta e calea fericirii pentru români! Asta trebuie să facă oamenii care rămân fără serivicii! Să ia nişte droguri uşoare. Le dă domnişoara Elena Băsescu. Atâta ne mai lipseşte în România! Legalizarea drogurilor", a spus preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai ţinut să precizeze că "asta e o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele şi nu-şi respectă veteranii de război, câţi mai sunt şi mai trăiesc".

În replică, Elena Băsescu a declarat că preşedintele PNL nu ştie ce au votat liberalii din Parlamentul European, care au fost de acord cu legalizarea drogurilor uşoare. "Nu mă miră că dl. Crin Antonescu nu are habar de ceea ce se petrece în parlamentul european. Nu are habar de ce se petrece în Parlamentul României la câte absenţe are", a spus Elena Băsescu. Sursa: RealitateaTV

Conu Flutur fata cu reactiunea


In judetul Suceava colaborarea in cadrul coalitiei PSD - PD-L nu este "utila si armonioasa", a declarat, vineri, deputatul social democrat Eugen Bejinariu, apreciind ca presedintele Consiliului Judetean (CJ) si al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, imparte bugetul local dupa bunul sau plac.

Deputatul PSD a afirmat ca Flutur "a fost si ramane un actor de cinema", opinand ca acesta a vazut reportaje din Statele Unite cu zona Los Angeles, unde scrie pe dealuri Hollywood si a vrut sa scrie si el la fel Bucovina, dar "maltratand oile".

"E cazul ca dupa un an de cand a preluat presedintia CJ Suceava sa faca un bilant al realizarilor. A construit oua imense, porti la intrarea in Consiliul Judetean si in judet, a adus mocanita, a impaiat miei si a asezat oile", a aratat Bejinariu. El considera ca trebuie facute publice toate sumele cheltuite pe aceste "evenimente jalnice", care au fost realizate pentru "a face pe plac presedintelui". Sursa: ziua.ro

Tiganii, discriminati in continuare ?

Raportul Amnesty International lansat ieri mentioneaza ca, in Romania, "discriminarea impotriva romilor este in continuare larg raspandita si intensa", in timp ce exista in continuare plangeri din partea detinutilor cu privire la rele tratamente si uz excesiv de forta din partea politiei in timpul interogatoriilor. Sursa:RL.

In Romania, tiganii sunt rau dezavantajati, "platesc" impozite uriase, taxe disproportionate cu veniturile obtinute de acestia din munci "agricole" sau alte ocupatii "cinstite" pe care le desfasoara. De aceea, le recomandam traiul din Italia sau in restul Europei unde rasismul si xenofobia "nu exista". Acolo li se dau locuri de munca, mancarea e gratis, cainii merg cu colaci in coada, mierea si laptele curg liber la conducte. Si nu numai. Deci, daca Europa ne-a dorit, sa invete sa conlocuiasca cu tiganii, asa cum au invatat sa locuiasca alaturi de evrei, arabi, asiatici etc.

Jaful urias de la Ministerul Sanatatii. Trecut si prezent



“În 2007, Ministerul Sanatatii a derulat un program ambitios privind starea de sanatate a populatiei. Din pacate, acest program s-a dovedit a fi cel mai costisitor si atipic program de evaluare din domeniul sanatatii din Europa. S-au cheltuit 631 de milioane de lei, aproximativ 200 de milioane de euro, practic, pentru a nu se afla nimic”, a declarat ministrul sanatatii, Ion Bazac, facand referire la analiza privind Programul de Evaluare a Starii de Sanatate a Populatiei initiat de liberalul Eugen Nicolaescu.

Programul “Analize pentru toti” a fost o risipa a banului public, fiind descoperite si numeroase nereguli in aplicarea acestuia. “Datele de morbiditate sunt în totala contradictie cu cele raportate. Toate datele pe care acest program voia sa le obtina erau deja disponibile, fiind deja raportate diverselor organisme internationale din care facem parte”, a mai precizat Bazac. Ancheta Ministerului Sanatatii releva ca in peste 400.000 de cazuri, investigatiile au fost “dublate”, in conditiile in care asiguratilor li s-au repetat aceleasi analize pe care le faceau obligatoriu prin natura tratamentului. Totodata, in peste un milion de cazuri s-au operat inregistrari incorecte si numai la 2% dintre cei chestionati s-a identificat o boala despre care nu stiau. Ministerul Sanatatii a facut “un efort arheologic” în ultimele patru luni pentru a organiza “toate datele disparate si pentru a gasi explicatii la sumele foarte mari risipite în acest program”, a concluzionat Bazac. Sursa: gardianul.ro.

Ca Nicolaescu si guvernul Tariceanu au secatuit tara stim cu totii, dar tot asa de bine stim ca si acest Bazac are aceleasi intentii, exprimandu-se in acest sens pentru achizitionarea de rezerve uriase de Tamiflu, vaccinul-fantoma antigripal "universal"(folosit si la gripa aviara si porcina, si probabil si la cea cabalina cand va aparea), precum si pentru vaccinarea fetitelor si a femeilor cu Gardasil, vaccin care a ucis zeci de persoane si care urmareste sterilizarea.

joi, 28 mai 2009

Pr. Visarion Iugulescu - Predica la Inaltarea Domnului

foto: bastrix.wordpress.ro



Pr. Visarion Iugulescu - Predica la Inaltarea Domnului

miercuri, 27 mai 2009

Romania este o hienă a Europei de Est care a anexat teritorii de la vecinii săi



La vremea sa, Winston Churchill a numit Polonia "o hienă a Europei de Est", dar se pare că Churchill nu avea dreptate - alta e ţara est-europeană care merită mai mult calificativul de hienă, iar ţara respectivă este Romania, a scris marţi portalul informaţional de la Odesa timer.od.ua, citat de NewsIn. Iar pentru a da greutate afirmaţiilor sale, autorul articolului "Romania Mare sau Hiena, subspecia est-europeană" face ceea ce el numeşte "o incursiune in istorie".

Romanii, descendenţii ocnaşilor exilaţi de Imperiul Roman

Romania ca stat a apărut in 1877, scrie timer.od.ua, cand in fruntea principatelor unite ale Valahiei şi Moldovei a fost incoronat regele Carol I. Noul stat, prin insăşi denumirea sa - Romania - işi sublinia descendenţa din Imperiul Roman, care existase cu 1.500 de ani mai devreme. Portalul notează ironic că o descendenţă indepărtată exista totuşi - actualul teritoriul al Romaniei a fost folosit de romani ca loc de surghiun pentru concetăţenii lor certaţi cu legea - un gen de loc de exil cum era insula Sahalin pentru Imperiul Rus - o fundătură indepărtată, salbatică şi rece. Deci, intr-o anumită măsură, romanii aveau legătură cu Roma - o parte din strămoşii lor erau ocnaşi exilaţi, scrie publicaţia ucraineană.

"Anexarea" Dobrogei

In 1878 regatul a primit primul supliment teritorial - pentru susţinerea morală a Rusiei in timpul războiului ruso-turc din 1877-1878 a primit Dobrogea de Nord. Picanteria situaţiei constă din faptul că la inceputul războiului Principatul unit era vasal al Imperiului Otoman şi, teoretic, trebuia să-i susţină pe turci. Aşadar, prima anexare teritorială era de fapt o plată pentru trădare - romanii au ales momentul cand suveranul slăbit a ajuns in stare de război şi au smuls o parte din teritoriul acestuia, linguşindu-se in acelaşi timp pe langă un nou suveran, scrie autorul articolului postat pe timer.od.ua. Următoarea anexare a fost aşteptată de Romania tocmai 35 de ani - pană in 1913. In sud-vestul ţării se desfăşura cel de al doilea război balcanic, iar Bulgaria lupta concomitent impotriva Serbiei, Greciei şi a Imperiului Otoman - intreaga armată bulgară era prinsă pe numeroase fronturi. Anume acest moment a fost ales de Romania pentru a-l lovi pe vecin pe la spate - fără să intampine vreo rezistenţă, armata romană a trecut frontiera şi a avansat pana in apropiere de Sofia. Bulgaria nu avea altceva de făcut decat să capituleze. Conforma tratatului de la Bucureşti, Romania a primit de la Bulgaria Dobrogea de Sud. Aşadar, a doua anexare teritorială a venit in urma loviturii neanunţate, pe la spate, date unei ţări care la acel moment lupta din răsputeri cu forţe ale inamicului ce o depăşeau cu mult.

"Ocuparea" Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei

In anul următor - 1914 - a inceput Primul Război Mondial, insă Bucureştiul nu se grăbea să ia parte. El aştepta şi se targuia. Şi doar după ce Antanta a promis romanilor Transilvania care aparţinea Ungariei armata romană a inceput manevrele militare. Rezultatele acestora au fost jalnice - in patru luni "urmaşii romanilor" au pierdut partea cea mai mare a teritoriului său, inclusiv capitala - Bucureştiul. Iar la 7 mai 1918 chiar au semnat un armistiţiu cu Germania şi aliaţii acesteia. Şi doar succesul trupelor Antantei in Balcani din toamna anului 1918, care au determinat transferul trupelor germane şi austriece spre vest, a permis romanilor să reintre in război. Ei au făcut acest lucru la 10 noiembrie 1918 - exact cu 24 de ore inainte de incheierea Primului Război Mondial. De altfel, scrie site-ul ucrainean, pe romani nici nu-i preocupa prea mult războiul mondial - ei erau interesaţi de noi teritorii, fără să ţină cont cui aparţin acestea - duşmanilor sau prietenilor de altădată. Incă din ianuarie 1918 armata romană, folosindu-se de războiul civil şi de anarhia de pe teritoriul fostului aliat - Rusia - trece Dunărea şi Prutul, ajunge la Nistru, ocupă Basarabia şi o anexează la sfarşitul lunii noiembrie. La inceputul anului 1919 aceeaşi soartă era impărtăţită şi de o parte a Austriei - ducatul Bucovina. Iar pentru Transilvania lupta a durat pană in august 1919, insă şi aceasta a fost acaparată. De notat că pe niciunul din teritoriile menţionate romanii nu constituiau o majoritate etnică, avand maxim 35 la sută, susţine publicaţia ucraineană. Astfel, sub lozinca "unirii tuturor romanilor" şi folosid slăbiciunea vecinilor, Romania a rupt din ei bucăţi din teritoriu, iar legalitatea acestor anexări este contestabilă.

Romanizarea forţată si asimilarea minorităţilor

"Pai şi nu este asta o hienă?", se intreabă sarcastic, ca o concluzie a istoriei repovestite, portalul timer.od.ua. Pe teritoriile acaparate, mai scrie publicaţia, a inceput imediat romanizarea intensă. De exemplu, in Basarabia in 1918 a fost adoptată o lege a naţionalizării conform căreia toţi locuitorii Basarabiei deveneau supuşi ai Romaniei şi erau obligaţi să vorbească şi să scrie in limba romană. Exilarea limbii ruse din sfera oficială a avut repercusiuni in primul rand asupra miilor de funcţionari şi angajaţi. Potrivit unor estimări, zeci de mii de familii de cinovnici (funcţionari ai statului - n.r.) concediaţi din cauza necunoaşterii limbii sau din motive politice au rămas fără vreo sursă de existenţă. Procese similare aveau loc şi in Transilvania şi in Bucovina. Populaţia locală răspundea prin revolte armate, care erau inăbuşite de armata romană regulată. Adică prosperarea in comun cu populaţia teritoriilor anexate a eşuat in mod evident, simte nevoia să explice publicaţia ucraineană. "Insă şi pentru hiene vin uneori vremuri grele şi asta pentru că cei care deţin puterea in această lume nu au nici pe de parte intotdeauna nevoie de ele", işi incheie portalul de la Odesa timer.od.ua articolul in care dă o interpretare proprie istoriei Romaniei. Virulentul articol la adresa Romaniei publicat de acest site intervine in condiţiile in care in ultimele zile s-au intensificat declaraţiile acide dinspre presa sau diverşi politicieni de la Kiev inspre Bucureşti. Atacurile au fost starnite de o declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu făcută recent la Piatra Neamţ in care explica de ce Romania nu poate semna un acord de frontieră cu Republica Moldova - Romania consideră inutilă semnarea unui tratat de frontieră "care să facă din şeful statului roman un partener al lui Ribbentrop şi al lui Molotov", a spus Băsescu, subliniind că acest demers ar fi impotriva obligaţiilor asumate de statul roman. Declaraţia a starnit nemulţumirea Chişinăului, dar şi critici din partea ministrului ucrainean al apărării, Iuri Ehanurov. Luni, Partidul Comunist din Ucraina a afirmat că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu reprezintă un pericol pentru integritatea teritorială a Ucrainei, pentru că in acest fel preşedintele Băsescu formulează revendicări teritoriale asupra teritoriilor statelor vecine Romaniei. sursa: ziua.ro.

"Insă şi pentru hiene vin uneori vremuri grele şi asta pentru că cei care deţin puterea in această lume nu au nici pe de parte intotdeauna nevoie de ele", işi incheie portalul de la Odesa timer.od.ua articolul in care dă o interpretare proprie istoriei Romaniei.

Porno-liberalul Pacuraru


Un individ care a ocupat o demnitate mare in stat, care ne spunea noua povesti despre protectie sociala, salarii, valori morale s-a dovedit un corupt si un obsedat sexual, punandu-si partidul pe care il reprezenta in dificultate. Cum a putut avea incredere Tariceanu in asemenea specimen? Simplu. Lipsa de cadre care se manifesta in multe partide, nu numai in PNL. Daca acum, oameni de tip Udrea, Pogea, Stanisoara, Ridzi, Bazac au ajuns ministri, sa nu ne mire ca ziarele au de lucru inca cativa ani.

UPDATE. Păcuraru este cercetat de DNA pentru că ar fi luat mită de la liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega. Potrivit anchetatorilor, el a reuşit să obţină în acest fel anumite contracte pentru firma fiului său, Intratest. În august 2008, Senatul a aprobat cererea DNA de începere a urmăririi penale a lui Păcuraru.

UPDATE2. Jur să-mi apăr ţara şi să nu mă masturbez.

UPDATE3. Ex-ministrul Muncii nu a reclamat santajul.

marți, 26 mai 2009

Campanie impotriva lui Dumnezeu

O organizatie ateista din statul american Indiana a demarat o campanie in Chicago al carei slogan este "La inceput Omul l-a creat pe Dumnezeu", informeaza Chicago Tribune. 25 de autobuze din Chicago au fost inscriptionate cu acest mesaj de catre Indiana Atheist Bus Campaign.

"Scopul acestei campanii, care se va desfasura pana in iunie, este sa incurajeze discutia despre religie si locul sau in societatea noastra", a declarat Charlie Sitzes, un purtator de cuvant al grupului. Publicatia precizeaza ca Indiana Atheist Bus Campaign si American Humanist Association au strans peste 10.000 de dolari pentru a cumpara spatiu publicitar in Indiana si Illinois. Grupul a decis sa inscriptioneze mesajul pe autobuzele din Chicago dupa ce o campanie similara in Indiana a fost respinsa de autoritatile locale. Grupul intentiona sa plaseze mesajul "Poti fi bun si fara Dumnezeu" pe mijloacele de transport public din Bloomington si South Bend. sursa:hotnews.ro

Petre Tutea spunea cu intelepciune: "Eu cînd discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Între un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si între un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu. Ateii si materialistii ne deosebesc de animale prin faptul ca nu avem coada. Ateii s-au nascut, dar s-au nascut degeaba."
Si nu pot decat sa fiu de acord.

In Anglia continua discriminarea crestinilor


O asistenta din Marea Britanie risca sa fie data afara pentru ca poarta in jurul gatului un crucifix, chiar daca el nu este la vedere. Helen Slatter, in varsta de 43 de ani, a primit o nota interna semnata de la sefii ei, potrivit careia era anuntata ca nu are voie sa poarte crucea de un centimetru jumatate in jurul gatului, desi nu este nici o problema sa o poarte in buzunar, titreaza luni "Mail Online".

Asistenta a inteles ca trebuie sa aleaga intre slujba si religie. Cu toate acestea, mai marii spitalului s-au aparat spunand ca problema nu este religia femeii ci conformarea cu uniforma spitalului. Noua politica a unitatii medicale limiteaza numarul de bijuterii pe care membrii echipei medicale ii pot purta, din dorinta de a reduce numarul infectiilor. Astfel, angajatii trebuie sa poarta maneci scurte si sa renunte la ceasuri si bijuterii cand intra in contact cu pacientii. "Stiam despre noua politica cu privire la bijuterii, insa acesta este un simbol al credintei mele. Unele femei musulmane care lucreaza aici poarta batice. Nu mi se pare corect. Am fost pusa intr-o situatie dificila", a declarat Helen. Slatter spune ca a purtat cruciulita sub uniforma de cand a inceput sa lucreze la spital, cu cinci ani in urma. Ea crede ca a fost parata de colegi, dupa ce, in mod accidental, lantul i-ar fi iesit de sub guler, luna aceasta. "Crucea inseamna foarte mult pentru mine. Mi s-a spus ca o pot tine in buzunar, dar nu e acelasi lucru. Credinta este importanta pentru mine", a mai adaugat britanica. Vineri, ea a fost somata ca, in cazul in care nu renunta la crucifix,va fi trimisa acasa. Intre timp, Helen si-a luat concediu medical, tritreaza "Mail Online". Sursa: ziua.ro

A treia tara din lume bogata in petrol a ajuns sa cerseasca bani imprumut


Irakul se pregateste sa ceara un imprumut de pana la sapte miliarde de dolari de la Fondul Monetar International

Astfel, Irakul a demarat negocierile cu FMI, iar ministrul de Finante irakian Bayan Jabor a anuntat ca se asteapta ca tara sa sa aiba nevoie de un imprumut de 5-7 miliarde de dolari pentru a investi in sectoarele de electricitate, petrol, educatie si sanatate, arata Reuters.

Intarirea infrastructurii irakiene, pusa la pamant de ani de razboi si sanctiuni, cat si creearea de locuri de munca si servicii sunt vazute drept o cheie spre dezvoltare dupa ce rata violentelor a atins cel mai scazut nivel de la invazia trupelor americane in 2003. Toate astea in timp ce firme apartinand clientelei politice americane, le exploateaza si le vand resursele.

luni, 25 mai 2009

In dulcele stil dâmboviţean: Obisnuitele minciuni, aceiasi autori


Boc, Stolojan, Udrea si Pogea au declansat orgia promisiunilor de campanie: Mii de locuinte, euro in buzunare, salarii mari, pensii si mai mari si lozuri castigatoare.

Premierul Boc si ministrii pedelisti au uitat de criza economica pentru doua ore in timpul mitingului electoral de la Brasov. Ministrul Blaga a promis mii de case, Elena Udrea a plusat cu milioane de euro investite in turism, Emil Boc a promis cate o casa tinerilor, batranilor - pensii bune, si pentru restul salarii mari. N-au uitat insa de pesedisti si liberali pe care i-au atacat prin discursuri comice, bine ticluite de Traian Ungureanu. Cat despre UE, justitie si Parlamentul european a vorbit putin Monica Macovei, singura care parea sa se afle in turneul electoral al euroalegerilor. I-au criticat pe liberali si pesedisti ca si-au inceput prematur campania pentru prezidentiale dar culmea si aici au vorbit despre candidatul PDL, Traian Basescu.

Boc promite la greu: “Am dat 20% din bani de la buget pentru investitii. Brasovul are 100 de milioane de euro alocati in urmatoarea perioada pentru investiti, fie ca e vorba de centura ocolitoare, sau de crearea aeroportului de turism. Ne angajam sa platim toate salariile si pensiile in conditiile in care tari din jur nu o duc atat de bine si sunt nevoite sa mareasca taxele asa cum e in Ungaria, unde au marit TVA-ul la 25%. Noi mentinem situatia sub control. Am lansat cel mai ambitios program de a le da romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta. Din luna iulie romanii isi vor putea cumpara prima casa. Din 1 iulie, cu 8 procente va scadea pretul caselor. Am multiplicat de la 5 milioane de euro la 100 de milioane de euro banii pentru IMM-uri pentru a da locuri de munca.

Stolojan promite băi de euro: “Voi aveti euro in buzunare? Cu Guvernul Boc veti avea. Acum nu putem sa avem euro pentru ca domnii liberali ne-au lasat cu cea mai mare inflatie din ultimii 20 de ani. Partidul nostru aloca bani pentru dezvoltare. Noi ne ingrijim de persoanele cele mai lovite de criza. Deja nici un pensionar, si sunt peste 1 milion, nu are pensie mai mare de 300 de lei. O sa ne ingrijim ca nici un pensionar sa nu aiba pensia mai mica de 350 de lei”.

Blaga a promis bani pentru mii de locuinte si bani pentru drumuri:“Guvernul Boc va duce Romania in spatiul Shenghen si nu veti mai intalni politie de frontiera din Brasov pana la Marea Nordului. Am alocat de cinci ori mai multi bani pentru modernizarea drumurilor, de 17 ori mai multi bani pentru reabilitare termica. Anul acesta vom construi 6 000 de locuinte, anul viitor 10 000 de locuinte, in timp ce Tariceanu si Nastase nu au construit mai mult de 2 000 de locuinte pe an. Acum trei saptamani am facut posibil ca tinerii sa isi cumpere locuintele ANL”.

Elena Udrea a plusat si ea cu cateva zeci si sute de milioane pentru turism: “Avem o camara golita de liberali in care punem si pensi si salarii mai mari. Ne-am gandit sa incepem cu investiile in turism. Am alocat 15 milioane de euro pentru inceput. Daca stim sa ii cheltuim repede, Guvernul Emil Boc va mai aloca.”

Pogea promite bani multi Brasovului si ca vom trece criza cu bine. hotnews.ro. Vezi video.

Romane, du-te la culcare! Mierea si laptele e pe conducta.

"Scapati de sub control": Voronin si Basescu


Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a cerut Uniunii Europene să ia măsuri împotriva politicienilor români responsabili pentru revoltele antiguvernamentale de luna trecută din Chişinău, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

Voronin şi Guvernul său au acuzat România de implicare în planificarea protestelor violente de la Chişinău, în care clădirile Parlamentului şi preşedinţiei au fost devastate şi pe care au fost arborate steaguri româneşti.

Eşecul UE de a ţine sub control "un astfel de individ scăpat de sub control precum (preşedintele român Traian) Băsescu" s-ar putea dovedi "foarte periculos", a avertizat Voronin. sursa: mediafax.

duminică, 24 mai 2009

Pr. Visarion Iugulescu - Predica la Duminica orbului din nastere




Pr. Visarion Iugulescu - Predica la Duminica Orbului

Mediafax