luni, 25 mai 2009

In dulcele stil dâmboviţean: Obisnuitele minciuni, aceiasi autori


Boc, Stolojan, Udrea si Pogea au declansat orgia promisiunilor de campanie: Mii de locuinte, euro in buzunare, salarii mari, pensii si mai mari si lozuri castigatoare.

Premierul Boc si ministrii pedelisti au uitat de criza economica pentru doua ore in timpul mitingului electoral de la Brasov. Ministrul Blaga a promis mii de case, Elena Udrea a plusat cu milioane de euro investite in turism, Emil Boc a promis cate o casa tinerilor, batranilor - pensii bune, si pentru restul salarii mari. N-au uitat insa de pesedisti si liberali pe care i-au atacat prin discursuri comice, bine ticluite de Traian Ungureanu. Cat despre UE, justitie si Parlamentul european a vorbit putin Monica Macovei, singura care parea sa se afle in turneul electoral al euroalegerilor. I-au criticat pe liberali si pesedisti ca si-au inceput prematur campania pentru prezidentiale dar culmea si aici au vorbit despre candidatul PDL, Traian Basescu.

Boc promite la greu: “Am dat 20% din bani de la buget pentru investitii. Brasovul are 100 de milioane de euro alocati in urmatoarea perioada pentru investiti, fie ca e vorba de centura ocolitoare, sau de crearea aeroportului de turism. Ne angajam sa platim toate salariile si pensiile in conditiile in care tari din jur nu o duc atat de bine si sunt nevoite sa mareasca taxele asa cum e in Ungaria, unde au marit TVA-ul la 25%. Noi mentinem situatia sub control. Am lansat cel mai ambitios program de a le da romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta. Din luna iulie romanii isi vor putea cumpara prima casa. Din 1 iulie, cu 8 procente va scadea pretul caselor. Am multiplicat de la 5 milioane de euro la 100 de milioane de euro banii pentru IMM-uri pentru a da locuri de munca.

Stolojan promite băi de euro: “Voi aveti euro in buzunare? Cu Guvernul Boc veti avea. Acum nu putem sa avem euro pentru ca domnii liberali ne-au lasat cu cea mai mare inflatie din ultimii 20 de ani. Partidul nostru aloca bani pentru dezvoltare. Noi ne ingrijim de persoanele cele mai lovite de criza. Deja nici un pensionar, si sunt peste 1 milion, nu are pensie mai mare de 300 de lei. O sa ne ingrijim ca nici un pensionar sa nu aiba pensia mai mica de 350 de lei”.

Blaga a promis bani pentru mii de locuinte si bani pentru drumuri:“Guvernul Boc va duce Romania in spatiul Shenghen si nu veti mai intalni politie de frontiera din Brasov pana la Marea Nordului. Am alocat de cinci ori mai multi bani pentru modernizarea drumurilor, de 17 ori mai multi bani pentru reabilitare termica. Anul acesta vom construi 6 000 de locuinte, anul viitor 10 000 de locuinte, in timp ce Tariceanu si Nastase nu au construit mai mult de 2 000 de locuinte pe an. Acum trei saptamani am facut posibil ca tinerii sa isi cumpere locuintele ANL”.

Elena Udrea a plusat si ea cu cateva zeci si sute de milioane pentru turism: “Avem o camara golita de liberali in care punem si pensi si salarii mai mari. Ne-am gandit sa incepem cu investiile in turism. Am alocat 15 milioane de euro pentru inceput. Daca stim sa ii cheltuim repede, Guvernul Emil Boc va mai aloca.”

Pogea promite bani multi Brasovului si ca vom trece criza cu bine. hotnews.ro. Vezi video.

Romane, du-te la culcare! Mierea si laptele e pe conducta.

5 comentarii:

anca spunea...

vezi tu,Ioane,multi vor pune botul la minciunile astora!
da' ce zici de scrisul cu oi,la nu's ce paranglelie!ptui,drace!!

Paul spunea...

Nesimtire... Mai multe cuvinte sunt de prisos...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ase e Paul. Astia nu mai au nici un Dumnezeu.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Treaba cu oile e mai tare ca "Cantarea Romaniei". Basescu il intrece si pe Ceausescu si pe Mao, si pe Kim ir-Sen.

dramoleta spunea...

Mi-e scarba de ei! Mi-as dori sa-i putem judeca noi, nu istoria.

Mediafax