sâmbătă, 14 martie 2009

Patriciu dixit:


"Basescu nu are absolut nicio sansa de a deveni presedinte a doua oara. Mai are cateva luni de presedintie, se va termina si asta. Oricine va intra in turul doi il va bate. Problema noastra este sa gasim acest candidat"

"Un om mai tanar, in jur de 40 de ani, tehnocrat, priceput in primul rand in economie, sa stie sa judece relatia politic-economic, sa stie bine doua-trei limbi straine si sa aiba experienta mediilor internationale".

"Ca intotdeauna as finanta numai un candidat in care intr-adevar as avea incredere. Nu pe Basescu, in domnia sa nu am avut niciodata incredere"

"Eu zambesc cand citesc despre sfarsitul capitalismului. Este pur si simplu un puseu cauzat de panica"

"Nu sunt un adversar al imprumutului FMI, sunt categoric impotriva"

"FMI nu ofera o viziune coerenta ci un Pat al lui Procust"

"Bancile nu vor mai tine seama de reglementarile BNR pentru ca sunt subsidiarele unor banci din afara"

Din interviu acordat Realitatea TV via Ziare.com

The Obama Deception

Pentru weekend, va propun sa vizionati "The Obama Deception", un film semnat de Alex Jones, autorul celebrului "Endgame". Il puteti accesa pe aici. Thanx admin.

vineri, 13 martie 2009

Marea Britanie a fost "abolita" la 1 Ianuarie 2009 prin Tratatul de la Lisabona!

Al saselea si ultimul tratat al UE a inlocuit, in mod formal, Marea Britanie prin Uniunea Europeana pe data de 1 ianuarie 2009. Asta cu un an inainte de termenul limita dictat de catre Cancelara Germaniei, Angela Merkel. Tratatul de la Lisabona are suprematie in fata Constitutiei britanice, prin urmare, aceasta din urma este abolita! De asemenea, Tratatul de la Lisabona da UE puterea de a inchide Parlamentul britanic (iar acest lucru se va intampla, probabil, pe 5 mai 2010).

In circa 2,3 ani, UE isi va consolida puterea intr-o asemenea masura incat va fi imposibil oricarei tari membre sa iasa din ea. Tratatul stabileste un executiv atotputernic la Bruxelles, dupa modelul Biroului Politic din fosta URSS. Parlamentul European e practic lipsit de putere, iar functia de europarlamentar e doar o sinecura. In fapt, Tratatul de la Lisabona este chiar mai rau decat fosta Constitutie a UE!

Mihaela se intoarce


Nu stia ea, Mihaela Radulescu, ce sa mai faca sa iasa din rahatul in care s-a bagat singura, prin relatia ei cu "pustiul cordit" Otil. Asa ca ce-a gandit dansa, ia sa se victimizeze putin, si sa inceapa Romania sa planga la auzul nenorocirilor ei. Mai precis, Rădulescu spune că este ameninţată de Elan Schwartzenberg, că îi e frică de el şi cere sprijinul Protecţiei Copilului, Ministerului Internelor şi opiniei publice. Mai zice ca doreste pacea copilului ei. Nu a convins pe nimeni cu atacul la adresa fostului sot, decat ca vrea sa-l jecmaneasca de o casa, uitand sa spuna ca impreuna cu Dani a cheltuit 150000 de euro de pe cardul platit de Elan. Se pare ca Mihaela a inceput sa consume mai mult decat produce. In ce priveste pacea visata, poate veni si aia cand se termina cu destrabalarile si viata de "diva" care nu o califica nici un moment pentru statutul de mama.

joi, 12 martie 2009

Atacatorul lui Bush, intemnitat

Jurnalistul irakian Muntadar al-Zaidi, care a uimit lumea aruncand cu pantofii in George Bush, in semn de protest fata de ocuparea abuziva a tarii lui, a fost intemnitat pentru o perioada de trei ani. Acesta a spus curtii de judecata ca actiunea sa a fost naturala, ca a oricarui irakian, impotriva unui lider a carui forte i-au ocupat tara. Aruncarea cu pantoful este o insulta grava in cultura araba. Avocatii apararii au denuntat sentinta ca fiind severa, spunand ca vor face apel. Sursa: news.bbc.co.uk

Se pare ca noile autoritati irakiene se intrec in a pupa in cur administratia americana, condamnandu-l pe acest patriot, desi Bush nu a depus nici o reclamatie impotriva lui, ba mai mult a caracterizat actiunea acestuia "amuzanta", "ciudata" si "neobisnuita".

Elena Basescu, criticata dur in presa internationala


Elena Basescu "topaie fudula" pe podium, petrece in cluburi pana in zori si mutileaza gramatica, scrie Associated Press despre fiica presedintelui. "De asta are nevoie Parlamentul European?", se intreaba ironic jurnalistii de la AP, care o compara pe mezina presedintelui cu o papusa Barbie. Articolul este preluat joi de multe cotidiene importante.

Datorita buzelor, parului "pana la talie" si hainelor "trendy", fiica are parte de o mediatizare la fel de puternica precum tatal sau. "Ea a fost propusa de catre persoanele care au vrut sa-i faca pe plac lui Traian Basescu", a declarat Vasile Matei, un profesor de istorie din orasul Dej. "Romania nu poate sa lupte pentru interesele sale, cu o papusa Barbie", a mai spus Matei. El crede ca Elena Basescu isi va retrage candidatura.

Si Alina Mungiu Pippidi - un intelectual sobru - a declarat ca nu va mai candida pe listele PDL daca fiica presedintelui nu-si va retrage candidatura, mai scrie AP. sursa: hotnews

Update: "Elena Basescu e fata mezina a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Elena este tanara, are doar 28 de ani, lucreaza ca fotomodel si ar putea castiga un mandat in Parlamentul European. Vestea candidaturii Elenei nu i-a entuziasmat pe romani, pentru ca aceasta este cunoscuta pentru flirturile si noptile pe care le pierde la petreceri. Ii lipseste experienta necesara. Cu siguranta nu ii lipseste sarmul", precizeaza intr-un articol ziarul italian La Repubblica.

Internetul ca mijloc de santaj


Aflat la un summit al Parlamentului britanic dedicat legilor privind intimitatea, Sir Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web-ului, a lansat un atac dur la adresa planurilor de monitorizare a obiceiurilor de navigare pe Internet a milioanelor de oameni. El a avertizat ca o asemenea practica este inca si mai sinistra decat montarea unor camere de supraveghere in fiecare locuinta. Internetul "furnizeaza cantitati uriase de date cu privire la vietile oamenilor, la viata lor amoroasa, laturile si temerile lor. Oamenii obisnuiesc sa foloseasca Internetul atunci cand traverseaza o perioada de criza", a subliniat Berners-Lee. "A-i permite cuiva sa supravegheze traficul tau pe internet este ca si cand i-ai permite unei companii sa-ti puna o camera video in incapare, doar ca in acest fel va afla mult mai multe. Simt ca navigarea pe internet este ceva ce trebuie sa ni se permita sa facem fara nici o interferenta sau supraveghere. Odata ce informatia este colectata, ea poate fi folosita mai tarziu fie de companie, fie de catre cineva din interior. Ar putea fi informatii cu privire la un membru al Parlamentului, ar putea fi folosita de o putere straina pemtru a ataca Marea Britanie prin gasirea unor oameni cheie, descoperirea lucrurilor pe care acestia le fac si santajarea lor. Sunt tot felul de lucruri rele care se pot intampla. Pana si un un obsedat sexual poate sa foloseasca aceste informatii pentru a-si urmari victima in cel mai mic detaliu", a aratat el. Berners-Lee a descris firmele care intentioneaza sa dezvolte si sa foloseasca aceasta tehnologie ca fiind "ticalosii din mijlocul retelei". sursa: ziua.ro

Politica "genocidului" sau " A arata pisica"


Genocid, o acuzatie devenita la moda, dar nicicand dovedita in toate cazurile. Este randul Turciei sa o ia "in freza", cum au luat-o si multe din tarile beligerante in Razboiul II Mondial, obligate in mod nejustificat la plata unor sume ametitoare, cu titlu de daune.

Mai mulţi congresmeni americani i-au scris preşedintelui Barack Obama pentru a-l ruga să califice drept "genocid" masacrul din 1915 asupra armenilor, după cum a spus în campania electorală, relatează Reuters.Cererea intervine înainte de deplasarea lui Obama în Turcia, care a avertizat că astfel de declaraţii din partea Statelor Unite ar afecta relaţiile bilaterale.

Turcia neagă faptul că uciderea a circa 1,5 milioane de armeni de către Imperiul Otoman în Primul Război Mondial a fost un genocid şi acceptă doar că mulţi armeni au fost ucişi.

miercuri, 11 martie 2009

Dupa cateva luni de foame, Gusa se intoarce la ciolan


Cozmin Gusa, fostul presedinte al Partidului Initiativa Nationala, este proaspat consilier al liderul PSD Mircea Geoana pe probleme legate de Transilvania. Gusa a declarat, miercuri, in cadrul unei dezbateri organizate de Academia Romana, ca in anul 2009 va face toate eforturile pentru alegerea unui nou sef de stat, care sa nu deteste competenta si profesionistii.

Gusa, om politic care nu a repurtat niciodata vreun succes, s-a dovedit a fi un fripturist profesionist, dupa traseul politic urmat, anume PSD, PD, PIN si iar PSD. Social-democratii au dovedit ca au stomac si il primesc inapoi.

Senator roman, nu ma trada!

Nu vreau sa fiu urmarit, nu vreau sa fiu spionat de nici un guvern al lumii, nu sunt infractor ca sa fiu amprentat, nu sunt terorist ca sa fiu însemnat! Nu votati pentru Pasapoarte Biometrice, fara dezbatere nationala si fara Referendum! Îti va parea rau si tie si copiilor tai! Citeste, studiaza, informeaza-te! Conform propagandei si dezinformarii Ministerului de Interne, a Patriarhiei si a unor mijloace de presa „solutia“ a fost gasita: Pasapoarte temporare. Realitatea este ca acestea sunt valabile doar sase luni de zile si genereaza automat standarde duble. Normal ar fi exact invers: ca Pasapoartele Biometrice sa fie primite doar în baza unei solicitari speciale, iar romanii sa aiba si de acum înainte libertatea de a calatori fara a fi urmariti. Practic se încearca, dupa doar 20 de ani de democratie incipienta, capturarea libertatii câstigate atât de greu în decembrie 1989, dupa 45 de ani de dictatura. Senatori care reprezentati, teoretic, poporul roman, trebuie sa raspundeti. Pentru aceasta trebuie sa votati în deplina cunostinta de cauza. Existam si nu suntem doar niste sclavi, mai mult sau mai putin fericiti. Fara noi, nu ati exista. Fara noi, fara prezenta noastra, alegerile europarlamentare nu vor exista. Cu adânca durere, dar si cu multa nadejde alerg înaintea dv., reprezentantul... si al meu, în Senatul României, chiar daca nu ma cunoasteti (fizic)... ma cunoasteti fiintial - ca fii ai aceluiasi popor greu încercat. Nu îndraznesc a va cere decât sa va cercetati adânc constiinta, mâine, când veti dezbate si vota ordonanta privind pasapoartele biometrice. ...si sa va mai deschideti si inima catre toti cei pe care îi reprezentati si sa le simtiti înainte de toate durerea! Durerea de a deveni (prin introducerea acestor acte biometrice) potentiali infractori!!! ...si nu numai!!!

Cu adânc respect, va multumesc ca m-ati ascultat si nadajduiesc ca mâine, cel mai puternic sa va fie glasul constiintei!

Unul din textele trimise senatorilor prin SMS.sursa:Gardianul.

Ahmadinejad denunţă o ordine economică "incorectă", dominată de SUA

Preşedintele iranian ultraconservator Mahmoud Ahmadinejad a denunţat azi ordinea economică "incorectă" dominată, potrivit lui, de Statele Unite ale Americii, primele responsabile pentru actuala criză mondială, informează France Presse şi Reuters, citate de Agerpres.

Mahmoud Ahmadinejad, critic tradiţional al SUA, a opinat că "sistemul capitalist a eşuat". El a cerut să se răspundă "ameninţării ordinii internaţionale incorecte prin crearea unei situaţii economice sigure pentru ţările noastre", graţie dezvoltării schimburilor între membrii ECO.

ECO, fondată în 1985 de Iran, Pakistan şi Turcia, regrupează ţări din regiune şi urmează să studieze în cadrul acestui summit impactul crizei financiare mondiale asupra economiei acestora. sursa: adevarul.

Slobodan Miloşevici - 11 Martie 2006

S-au scurs trei ani de la moartea, in conditii neelucidate, a patriotului sarb Slobodan Milosevic, fost presedinte al Serbiei si Republicii Federative Yugoslavia. S-a opus dezmembrarii tarii sale de catre forte malefice internationale. A fost extradat la Haga impotriva prevederilor Constitutionale care interziceau asta, de catre Zoran Dindic, prim ministru la vremea aceea(asasinat de patrioti sarbi).

marți, 10 martie 2009

O nouă aberaţie a codului penal: femeile însărcinate vor putea să îşi facă singure avort!

Printre noutăţile aduse de proiectul noului cod penal, aprobat de guvern la data de 25.02.2009 şi trimis Parlamentului spre adoptare în procedură de urgenţă se numără şi liberalizarea sporită a avortului. O noutate importantă constă în faptul că, spre deosebire de reglementarea actuală, noul cod penal va permite ca femeia însărcinată să-şi întrerupă singură sarcina la domiciliu, indiferent de vârsta sarcinii, fără să rişte vreo pedeapsă. Astfel, articolul 199 alin, 7 al noului cod penal prevede că ”Nu se pedepseşte femeia însărcinată care îşi întrerupe cursul sarcinii.” sursa:napocanews.

S-a dat liber la crima! De unde se poate deduce ca Irod era un criminal de mica anvergura pe langa guvernantii actuali.

IRA continua lupta pentru independenta

Continuity IRA (o grupare disidentă a Armatei Republicane Irlandeze - IRA) a revendicat marţi asasinarea agentului de poliţie Stephen Paul Carroll (48 de ani), relatează Press Association, preluată de „Reuters”. Poliţistul a fost împuşcat mortal luni seară, în timp ce răspundea unui apel dintr-un cartier republican din Craigavon, în apropiere de Belfast. Acesta este primul asasinat comis în Irlanda de Nord, în ultimii zece ani, care a vizat un poliţist.

„Atât timp cât britanicii vor fi implicaţi în Irlanda, aceste atacuri vor continua“, a fost mesajul codat transmis de Continuity IRA. Incidentul intervine la două zile de la atacul de sâmbătă seară de la o bază militară britanică din provincie, când doi soldaţi au fost ucişi de Real IRA, o altă grupare disidentă a Armatei Republicane Irlandeze.

Tolea la puscarie

Acesta a fost implicat într-un scandal in 1999 alături de cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope braşovene. Trei oameni, dintre care unul a rămas paralizat pe viaţă, au fost împuşcaţi atunci, iar alţi nouă au fost bătuţi. În plus, trei maşini au fost incendiate. Azi, instanţa a decis ca Tolea Ciumac să fie condamnat la patru ani de închisoare, cu executare. Sentinta definitiva si irevocabila. antena3.

Il plang Magda, Ogica, Dan Diaconescu, Petrica Gheorghe, Sexy-Braileanca, Piticul-Porno, Nichita, Naomi si restul gradinii zoologice.

"Virginul" Geoana si "iresponsabilul" Tariceanu

Asa i-a caracterizat intaiul matroz al tarii, Basescu Traian pe cei doi adversari ca raspuns la criticile acestora. După ce Geoană a spus că speră că un acord cu FMI nu se va transforma într-o centură de siguranţă intr-una de castitate, preşedintele l-a pus la zid pe şeful Senatului: „Geoană o să rămână virgin dacă îşi pune centura de castitate". Băsescu a ţinut să-i amintească lui Geoană că l-a ajutat să supravieţuiască în fruntea PSD, pentru că în situaţia în care social democraţii rămâneau în opoziţie, ultimul şi-ar fi pierdut scaunul. "Preşedintele României este parte a structurii executive, el este Guvern sau nu ştie ce e? Deocamdată el e Parlament şi, dacă tot nu-l poţi găsi la telefon, că-i ocupat cu tineretul şi cu domnul Vanghelie, n-o să-l caut să-i raportez. Că deocamdată sunt cel care l-a ajutat să supravieţuiască, dacă rămânea în opoziţie, azi nu mai era preşedintele PSD", a susţinut Băsescu, care a precizat că Geoană nu îi este dator, dar "dar bun simţ poate să aibă". Băsescu a caracterizat apoi intenţia lui Geoană de a candida la prezidenţiale: "Ce intenţie nefericită are!".

Apoi, presedintele l-a acuzat pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu de “batjocura şi aroganţa” care au adus România în situaţia de a face apel la împrumuturi externe. Preşedintele României a calificat gestul “iresponsabil” al fostului premier liberal de a “sacrifica”, anul trecut, “de dragul campaniei electorale” Fondul Naţional de Dezvoltare. “Campania electorală a fost făcută pe bani publici: aceasta e moralitatea fostului prim-ministru şi a miniştrilor săi”, a insistat şeful statului. L-a mai acuzat pe liderul PNL că minte când spune că bugetul Administraţiei Prezidenţiale s-a majorat în 2009 cu 50 la sută. “Minte. Minţea el când era prim-ministru”, a adăugat Băsescu. sursa: cotidianul.

Circul "Basescu" continua cu noi spectacole. "Tineti aproape!"

luni, 9 martie 2009

Alina Mungiu nu vrea să împartă lista cu Elena Băsescu

Înainte de a intra pe lista pentru europarlamentare a PDL, Alina Mungiu-Pippidi(numita si Dosia de un cunoscut politician) pune partidul să aleagă: ori candidatura sa, ori a Elenei Băsescu. Conditiile Dosiei sunt : „1. Să nu fi colaborat cu fosta Securitate; 2. Să nu deţină averi neconcordante cu sursele oficiale de venit; 3. Să nu fi suferit condamnări penale sau să nu fie sub urmărire penală ori trimişi în judecată actualmente; 4. Să nu fi profitat sau să profite de pe urma poziţiei publice a lor sau a unui membru al familiei lor; 5. Să nu fi schimbat mai mult de două partide politice în cariera lor; 6. Să nu se fi ilustrat prin comportament inadecvat în spaţiul public”.

„Elena Băsescu... n-am nimic cu ea. Ştiu despre ea ce ştiţi şi dumneavoastră: e tânără, n-are experienţă, este, dacă vreţi, lipsită de competenţă, e fiica tatălui ei, dar n-a furat şi nu poartă caltaboşi sau acţiuni la Rompetrol în geantă. (...) Ar fi culmea şi mi-ar părea rău ca discuţia creată în jurul Elenei Băsescu să aibă un singur efect: absenţa de pe listă a Monicăi Macovei şi a Alinei Mungiu”, a comentat Traian Ungureanu, aflat si el pe listele PD-L, vorbind despre situaţii în care „principii foarte bune sunt puse împotriva celor care le susţin”. sursa: evz.ro

Elena Băsescu: „Nu doresc să intru în polemică cu doamna Alina Mungiu-Pippidi. Nu mă interesează”. E si normal. Ce ar putea spune, daca nu stie sa vorbeste?

Lasati bancile sa moara!

Inalti oficiali americani, printre care fostul candidat la Casa Alba John McCain, au declarat azi ca Obama ar trebui sa abandoneze planul de salvare a bancilor prin injectii de lichiditate. " Inchideti-le, scoateti-le din circuit. Daca sunt moarte, ingropati-le odata !", a declarat pentru televiziunea ABC senatorul republican Richard Shelby, membru al comisiei bancare din Senat. Pentru Shelby, administratia Obama este pe punctul de a face aceeasi greseala pe care au facut`o japonezii in anii1990, cand Tokyo a recapitalizat sistemul bancar, franand insa cresterea economica. “Ar trebui sa ingropam micile banci, daca e cazul. Ar trebui sa le ingropam si pe cele mari, daca situatia o cere. Sa dam acest semnal pietei!”, a precizat Richard Shelby. Sursa: danpopa'sweblog.

Intrebat de soarta Citigroup, care a primit pana acum din banii publici peste 45 miliarde de dolari, Shelby a spus : “Citi a fost intotdeauna un copil cu probleme “.

Laura Stoica - 9 Martie 2006. S-a stins o stea

Guvernul Boc indatoreaza tara pe vecie

Statul a ajuns din nou la mâna bancherilor străini. Guvernul vrea să ia un împrumut cât toata datoria externă a lui Ceauşescu.

Autorităţile se pregătesc să decidă dacă recurg la un împrumut extern "de siguranţă", însă preşedintele Traian Băsescu spune că mai întâi va trebui exprimată o opţiune a Parlamentului. Valoare împrumutului s-ar putea ridica la 7,8 sau 10 miliarde de euro, cea mai mare din istorie.
Aceasta ar fi echivalentă cu datoria externă a statului român pe care Nicolae Ceauşescu a decis să o ramburseze anticipat în 1981: 11,2 mld. dolari, conform lui Theodor Stolojan, care atunci lucra în Ministerul de Finanţe.

Basescu va prezenta astazi un mesaj in Parlament, in care va aborda si subiectul angajarii unui imprumut extern. Ziarulfinanciar.

Aceasta sigur ca demonstreaza ca Basescu iar se crede smecher, si vrea sa paseze responsabilitatea uriasa a supraindatorarii in conditii total dezavantajoase a Romaniei, pe umerii parlamentului. Parlamentarii trebuie sa fie tampiti sa accepte asa ceva. Dar ce ne mai mira in ziua de azi?

Sfinţii 40 Mucenici din Sevastia

Acesti 40 de mucenici erau soldati in armata unui imparat pagan numit Licinius. Au fost siliti sa se inchine idolilor dar au refuzat. Drept pedeapsa au fost intemnitati si batuti timp de 8 zile. Au fost condamnati la moarte sa fie aruncati in lacul inghetat al Sevastiei. Un singur soldat a cedat si a iesit din lac dar a murit pe loc. Un alt soldat i-a luat locul dupa ce acesta a murit.

In noaptea in care au stat in lac s-au intamplat lucruri nemaivazute: gheata s-a topit, lacul s-a incalzit si 40 de cununi care straluceau au coborat asupra soldatilor. Dimineata au fost scosi din lac si inca erau vii. Li s-au zdrobit fluierele picioarelor si au fost lasati sa moara. Au fost apoi arsi si cenusa aruncata in lac. Moaştele lor au fost răspândite la diverse biserici din spaţiul ortodox.

duminică, 8 martie 2009

FMI îşi face autocritica

Cea mai detestata institutie internationala, Fondul Monetar Internaţional (FMI) a examinat foarte drastic greşelile pe care le-a făcut în identificarea factorilor ce au dus la criza financiară mondială şi a recunoscut că a eşuat în rolul de principal supraveghetor al sistemului financiar.

Într-o serie de documente ce tratează concluziile iniţiale ale crizei, FMI a precizat că supravegherea necoordonată şi comunicarea ineficientă au făcut ca instituţia să nu identifice şi să nu atragă atenţia asupra riscurilor pe care le prezenta boom-ul mondial al creditelor, ce a dus la cea mai mare criză economică din ultimele decenii. În lunga listă a propriilor eşecuri, FMI recunoaşte că sistemul său de supraveghere ori a ratat ori a subestimat riscurile, în timp ce starea de calm din piaţă a fost susţinută de evaluările optimiste. Sursa: MoneyChannel.

America nu pare să câştige în Afganistan

Noul preşedinte al SUA pare să fi ajuns la opinia mai multor generali, că Afganistanul va deveni un nou Vietnam pentru America, în cazul în care strategia nu va fi schimbată. “America nu câştigă în Afganistan”, a recunoscut liderul de la Casa Albă, într-un interviu pentru „The New York Times”. Soluţia ar fi, în viziunea preşedintelui american, un dialog deschis şi chiar cooperare cu liderii talibani care pot fi „aduşi pe calea cea bună”.

Ar fi vorba de şefii talibani mai moderaţi şi nicidecum de lideri afiliaţi la Al-Qaida, precum mollahul Omar.Schimbarea strategiei vine după ce Barack Obama a anunţat că SUA vor mai trimite în Afganistan încă 17.000 de soldaţi. Însă problemele în teren sunt mai mari ca niciodată: se apropie din nou atacurile „de primăvară” ale talibanilor, trupele NATO nu mai pot fi aprovizionate prin Kârgâzstan, după ce baza americană a fost închisă, iar sărăcia îi împinge pe mulţi afgani să se alăture talibanilor. Şefii clanurile oferă câte 20 de dolari pe zi fiecărui afgan dispus să ia o armă şi să ucidă soldaţi ai NATO, relatează IHT.Sursa:Gandul.

Duminica Ortodoxiei


Parintele Dr. Mircea Cricovean de la Biserica "Sf. Ilie" (Timisoara Fabric)-2007

Mediafax