miercuri, 11 martie 2009

Senator roman, nu ma trada!

Nu vreau sa fiu urmarit, nu vreau sa fiu spionat de nici un guvern al lumii, nu sunt infractor ca sa fiu amprentat, nu sunt terorist ca sa fiu însemnat! Nu votati pentru Pasapoarte Biometrice, fara dezbatere nationala si fara Referendum! Îti va parea rau si tie si copiilor tai! Citeste, studiaza, informeaza-te! Conform propagandei si dezinformarii Ministerului de Interne, a Patriarhiei si a unor mijloace de presa „solutia“ a fost gasita: Pasapoarte temporare. Realitatea este ca acestea sunt valabile doar sase luni de zile si genereaza automat standarde duble. Normal ar fi exact invers: ca Pasapoartele Biometrice sa fie primite doar în baza unei solicitari speciale, iar romanii sa aiba si de acum înainte libertatea de a calatori fara a fi urmariti. Practic se încearca, dupa doar 20 de ani de democratie incipienta, capturarea libertatii câstigate atât de greu în decembrie 1989, dupa 45 de ani de dictatura. Senatori care reprezentati, teoretic, poporul roman, trebuie sa raspundeti. Pentru aceasta trebuie sa votati în deplina cunostinta de cauza. Existam si nu suntem doar niste sclavi, mai mult sau mai putin fericiti. Fara noi, nu ati exista. Fara noi, fara prezenta noastra, alegerile europarlamentare nu vor exista. Cu adânca durere, dar si cu multa nadejde alerg înaintea dv., reprezentantul... si al meu, în Senatul României, chiar daca nu ma cunoasteti (fizic)... ma cunoasteti fiintial - ca fii ai aceluiasi popor greu încercat. Nu îndraznesc a va cere decât sa va cercetati adânc constiinta, mâine, când veti dezbate si vota ordonanta privind pasapoartele biometrice. ...si sa va mai deschideti si inima catre toti cei pe care îi reprezentati si sa le simtiti înainte de toate durerea! Durerea de a deveni (prin introducerea acestor acte biometrice) potentiali infractori!!! ...si nu numai!!!

Cu adânc respect, va multumesc ca m-ati ascultat si nadajduiesc ca mâine, cel mai puternic sa va fie glasul constiintei!

Unul din textele trimise senatorilor prin SMS.sursa:Gardianul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si aici in Germania introducerea unor pasapoarte biometrice intimpina o puternica opozitie.Si asta sa nu uitam nu in Romania ci intr-o tara unde se creaza ghetouri si societati musulmane paralele, unde mussulmanii in mescheiloe lor propovaduiesc impotriva crestinilor necurati, unde Frankfurt este aeroportul cu 3 curese /minut!!! etc etc.Pericolul nor atentate teroriste este aici mult mai mare decat in Romania si cu toate acestea nu avem pasapoarte biometrice.Ca se doreste crearea unei baze de date cu potentiali musulmani/nemti radical islamici e adevarat si corect!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Din cate am inteles, anumite categorii profesionale, inclusiv parlamentarii, sunt scutite de obligativitatea de a avea astfel de pasapoarte. Ei decid, astfel, i numele nostru, intr-o problema care nu-i afecteaza direct. Ipocrizie totala si nesimtire pe masura!

Mediafax