joi, 12 martie 2009

Elena Basescu, criticata dur in presa internationala


Elena Basescu "topaie fudula" pe podium, petrece in cluburi pana in zori si mutileaza gramatica, scrie Associated Press despre fiica presedintelui. "De asta are nevoie Parlamentul European?", se intreaba ironic jurnalistii de la AP, care o compara pe mezina presedintelui cu o papusa Barbie. Articolul este preluat joi de multe cotidiene importante.

Datorita buzelor, parului "pana la talie" si hainelor "trendy", fiica are parte de o mediatizare la fel de puternica precum tatal sau. "Ea a fost propusa de catre persoanele care au vrut sa-i faca pe plac lui Traian Basescu", a declarat Vasile Matei, un profesor de istorie din orasul Dej. "Romania nu poate sa lupte pentru interesele sale, cu o papusa Barbie", a mai spus Matei. El crede ca Elena Basescu isi va retrage candidatura.

Si Alina Mungiu Pippidi - un intelectual sobru - a declarat ca nu va mai candida pe listele PDL daca fiica presedintelui nu-si va retrage candidatura, mai scrie AP. sursa: hotnews

Update: "Elena Basescu e fata mezina a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Elena este tanara, are doar 28 de ani, lucreaza ca fotomodel si ar putea castiga un mandat in Parlamentul European. Vestea candidaturii Elenei nu i-a entuziasmat pe romani, pentru ca aceasta este cunoscuta pentru flirturile si noptile pe care le pierde la petreceri. Ii lipseste experienta necesara. Cu siguranta nu ii lipseste sarmul", precizeaza intr-un articol ziarul italian La Repubblica.

Un comentariu:

anca spunea...

hahaha! a dreaq moguli internationali cu tonomatele lor cu tot!