vineri, 28 octombrie 2011

Recapitalizarea omului poate sa astepte

Peste tot ni se vorbeste de recapitalizarea bancilor, in asa fel incat sa poata prelua socul intrarii Greciei in insolventa, ca de o masura necesara, daca nu geniala. In fapt, este vorba de acapararea bancilor mici, ai caror actionari nu vor putea aduce noi fonduri, dar si de spolierea statelor deoarece bancile  vor mulge din nou statele nationale. De ce cred asta? Deoarece dupa summit-ul de miercuri a tarilor membre UE se arata in declaratia comuna ca de asta se vor ocupa, retine!, autoritatile nationale coordonate(?) de Autoritatea Bancara Europeana.

Dar recapitalizarea oamenilor? Grija fata de ei unde este? Autoritatile apara doar bancile, instrumentele indispensabile creearii Noii Ordini Mondiale,  in timp ce factorul "om" este un termen perimat de multa vreme, util doar in masura in care ajuta la indeplinirea planurilor globaliste.

PS. Presedintele Basescu explica recapitalizarea. Poporul il asculta si se minuna. Se cutremura! Ce om, ce geniu! In loc sa ramana la "sticla" care l-a consacrat, s-a apucat de economie. Nu trebuie sa te plimbi prea mult prin tara asta ca sa-i vezi marile realizari. In timp ce el si gasca lui s-au "recapitalizat", pauperizarea romanilor continua.

Mediafax