miercuri, 4 mai 2011

O bucurie tampa!

Mii si mii de americani au iesit pe strazi sa se bucure de moartea unui om.  Multi dintre ei isi spun crestini. Or eu nu am auzit vreodata ca un crestin sa aprobe sau sa incurajeze crima. 

In alta ordine de idei, nimeni niciodata nu a putut prezenta dovezi ale implicarii acestui personaj, mai exact Osama Bin Laden, in evenimentele din 09/11/2001. Nimeni nu a dovedit vreodata ca acest personaj traieste bine-mersi si comanda o armata de asa-zisi teroristi, ci sunt indicii clare ca el ar fi mort de multa vreme.  Mai mult, generalul Pervez Musharaff, presedintele Pakistanului de atunci declara in 2002 ca acesta e mort.

In aparitiile televizate de la Al-Jazeera se pare ca au fost folositi diferiti actori deghizati(deosebirile de la o aparitie la alta sunt vizibile: nas ba coroiat, ba borcanat, fata odata intinsa , odata cazuta, ochii, etc). Pana ieri se spunea pe toate canalele ca Obama si Hillary Clinton au asistat la asasinarea lui Osama prin intermediul camerelor de luat vederi. Azi apare seful CIA Leon Panetta si ne spune ca Obama nu a vazut asta. Pe cine sa mai crezi? Faptul ca americanii nu au prezentat inca fotografii se datoreaza faptului ca inca se lucreaza la falsurile grosolane ce vor urma.

PS. Oare cum s-ar comporta poporul nostru la moartea dusmanilor sai, mai ales ca Slava Domnului, Romania nu a dus niciodata lipsa de dusmani? Vreau sa cred, ba nu, sunt convins ca ar avea o atitudine mult, mult mai demna si mai plina de respect.

luni, 2 mai 2011

O noua intoxicare planetara

Daca lumea intreaga a fost prostita cu asa-zisele atacuri de la 9/11/2001, cand serviciile secrete americane au provocat prabusirea prin implozie a 3 cladiri(Cladirea 7 fiind anuntata ca prabusita cand inca era in picioare printr-o gafa antologica a BBC-ului si a nesincronizarii serviciilor) plus "bombardarea" Pentagonului, cu aceeasi dezinvoltura debordanta Obama incearca sa ne prosteasca ca trupele speciale l-au executat pe Osama Bin Laden, iar pentru a respecta "traditia"(a cui) l-au aruncat la rechini in mare.

Ce dovada exista ca Osama a fost executat? Niciuna! De ce au aruncat trupul asa repede? Americanii si-au pierdut orice credibilitate de 20 de ani incoace, ce motiv am avea sa mai credem gogoasele penibile pe care acestia le arunca ?  Oameni buni, e timpul sa ganditi!

PS. Nu trebuie sa scapam din vedere mai vechile legaturi dintre familia Bush si Bin Laden. Vezi aici  si aici.

PS2. Ce urmeaza? Ce  sau cine va acoperi golul lasat de mitul Osama Bin Laden? Ghicitorului recompensa!

Mediafax