vineri, 29 mai 2009

"România este o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele"


Cel mai dur atac politic în campania pentru europarlamentare vine de la prezidenţiabilul Crin Antonescu. Ţinta - mezina familiei Băsescu, Elena. Pentru liderul PNL, EBA este o pipiţă ajunsă vedetă. Motivul atacului - o declaraţie a fiicei preşedintelui pe tema legalizării drogurilor uşoare. Elena Băsescu a declarat aseară la un post de televiziune că ar putea susţine în Parlamentul European legalizarea marijuanei.

"Domnişoara Elena Băsescu le promite românilor legalizarea drogurilor. Asta lipseşte în ţara asta! Asta e calea fericirii pentru români! Asta trebuie să facă oamenii care rămân fără serivicii! Să ia nişte droguri uşoare. Le dă domnişoara Elena Băsescu. Atâta ne mai lipseşte în România! Legalizarea drogurilor", a spus preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai ţinut să precizeze că "asta e o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele şi nu-şi respectă veteranii de război, câţi mai sunt şi mai trăiesc".

În replică, Elena Băsescu a declarat că preşedintele PNL nu ştie ce au votat liberalii din Parlamentul European, care au fost de acord cu legalizarea drogurilor uşoare. "Nu mă miră că dl. Crin Antonescu nu are habar de ceea ce se petrece în parlamentul european. Nu are habar de ce se petrece în Parlamentul României la câte absenţe are", a spus Elena Băsescu. Sursa: RealitateaTV

4 comentarii:

anca spunea...

mda,daca tat'su e betivan de ce n-ar fi si ea cu neste vitii?
haidi bre,ce naiba,a ajuns inculta asta sa tina gura cu Crin? totusi,el este in politica de mult! si vine mucoasa asta bamboolista sa dea replici? ce nesimtita! la fel ca tat'su!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Azi esti pornita rau!

anca spunea...

Ioane,sint pornita rau de tot! nu mai pot cu astia,pacat ca nu sint mai tinara,m-as inscrie intr-o miscare contra imbecililor!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca, vino la noi, oricum suntem si contra imbecililor. Face bine la psihic, crede-ma pe cuvant!

Mediafax