marți, 9 martie 2010

Debarcari, in stilul inconfundabil al PRM


Nu stiu cine este Corneliu Bichinet, exclusul-sef la filiala Vaslui a PRM si nici ce merite are, dar excluderea lui Lucian Bolcas mi se pare o reala pierdere pentru partidul Romania Mare. In toate dezbaterile parlamentare si mass-media in care l-am vazut, a aratat ca poate tine piept tuturor sacalilor din alte partide, avand comentarii pertinente si la obiect. Toba de cultura politica, juridica si nu numai! Cred ca Vadim a facut o greseala. Sa asteptam mai multe date.

23 de comentarii:

Anonim spunea...

Un politician care de un an de zile nu a mai intrat in contact cu propriul sau partid, asta da "pierdere reala" !!! Caz unic in Europa !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Hm, asta nu stiam. Pai vezi de ce ziceam sa asteptam date noi?

Anonim spunea...

Intr-adevar, de un an de zile nu a mai dat pe la partid. De ce? Nu stim exact. Pe de alta parte, s-a descoperit ca a acceptat marirea chiriei pentru sediu, de vreo 20 de ori fata de valoarea initiala, fara sa-l informeze pe Vadim, asa zic cei din conducerea PRM. Iar in aparitiile televizate, nu prea se mai raporta la partid, se exprima in nume personal.Multi fosti deputati si senatori s-au retras din viata de partid, dupa ce Vadim i-a facut oameni, 2-3 legislaturi. Nu e frumos...

anca spunea...

asa e ,se exprima in nume personal! de cand e o crima asta? nu era de acord cu sustinerea prostanacului 'lucru care nu a fost pe plac lui Vadim(a se vedea Romania Mare,revista)! mie imi pare rau de aceasta"mazilire"! totusi ,astept lamuriri de la Ruxandra,ea ne va spune cum stau ,de fapt,lucrurile!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Comunicatul din Tricolorul nu lamureste pe nimeni cu nimic!

anca spunea...

am uitat ceva! nu doar ca erau pertinente comentariile lui Bolcas,dar statea la masa cu invitati de la toate partidele fara sa se insulte reciproc! deci e vorba si de bun simt aci!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acuzele sunt trase de par, deocamdata. Iar dovezile sunt zdrobitoare, dar lipsesc cu desavarsire!

anca spunea...

ehe,sa vezi cand o sa-l faca betivan,curvar si toate cele!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca si Ion,
Veti avea lamuriri. Deocamdata fac investigatii!

Anonim spunea...

@Anca

1. "asa e ,se exprima in nume personal! de cand e o crima asta?"

- Bolcas era invitat ca reprezentant al PRM si nu ca simplu cetatean.

- Declaratiile sale chiar si "personale" nu pot intra in contradictie cu pozitia partidului din care face parte.

- In momentul in care nu mai esti de acord cu pozitia propriului tau partid (pe anumite subiecte, teme, etc.), pleci, iti dai demisia !

2. "am uitat ceva! nu doar ca erau pertinente comentariile lui Bolcas,dar statea la masa cu invitati de la toate partidele fara sa se insulte reciproc! deci e vorba si de bun simt aci!!"

- Nu uita ca Bolcas este AVOCAT. Este meseria lui de a sta la masa cu oricine ;)

- Bun simt ? Decand a sta la masa cu cei care au ros la ciolan, au distrus Romania, au tradat = bun simt ?

anca spunea...

anonim,asa,si? Bolcas nu a defaimat niciodata ,in calitate de invitat,partidul! aaa,ca nu-l simpatiza pe Geoana,asta nu e ceva anormal!se presupune ca e democratie in partid,nu?
faptul de a fi avocat e un certificat de buna purtare? hmm,nu prea cred nici asta! depinde de calitatea omului,place sau nu ,domnul Bolcas e un om educat si civilizat!
sant destui parlamentari, de profesie avocat, cu un comportament care i-ar face invidiosi si pe tractoristii de la CAP!! ai auzit de libertatea de expresie? repet,nu vreau sa mai polemiz, nu l-am auzit macar odata proferand injurii la adresa liderului sau a partidului!
tocmai de aceia am apelat la Ruxandra,ea poate cel mai bine sa ne lamureasca!

Ivandi Mars spunea...

Domnule Corneliu Vadim Tudor, asta pune capac la toate tampeniile(erorile politice),se pare ca nu mai aveti nevoie de partid.Un om precum domnul Bolcas putea inca tine steagu sus,steagul rezistentei la ciuma portocalie,doar la televiziune,din pacate acolo mai putea spune ceva,facand cinste neamului.Parlamentul Romaniei a pierdut un om valoros,acum fauna parlamentar-portocalie este de toata jena,nici cu cea rosie nu mi-e rusine.Domnul Bolcas nu a tradat partidul care-l reprezenta,cum fac atatea gunoaie politice,precum gashka l'u Jeneralu Oprea si deplomatu Cristi Diaconescu.O fi crescut chiria la PRM,dar nu-i vinovat Bolcas,din pacate cu asemenea masuri ramaneti doar dumneavoastra domnule Vadim cu Mitzura in PRM.
Cine mai exprima o opinie autorizata despre iredenta maghiara? Doar dumneavoastra? Nu sunteti credibil suficient,nu sunteti ardelean!
Regretabil domnule Vadim.Cred ca mai este timp (pitin)sa reveniti asupra aberantei decizii.

anca spunea...

Ivandi, prea tarziu, raul a fost facut!! in ritmul asta Vadim o sa ramana singur in partid! pe cand mazilirea lui Funar?

Anonim spunea...

Un om civilizat si un mare patriot!
O nu mare o IMENSA pierdere pentru PRM!A fost fara doar si poate omul care a pus mereu punctul pe I.Si ca ai opinii proprii ai tot dreptul.Trebuie sa respecti linia programatica a PRM iar domnul Bolcas in absolut tuate luarile de pozizie a facut-o,era daca odata PRM ajungea la guvernare un excelent ministru de externe a justitiei!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Bun, hai sa ne racorim si sa mai stam, o tura! Mai degraba sa ne interesam de racolarile din PSD -PNL, catre Puterea Absoluta, care schimba majoritatea din Parlament si-si face de cap, total, in tara noastra!Sunt subiecte mai importante(mai mediatizate) decat discutiile din PRM "care nu va intereseaza, dragi cetateni, caci, altfel, ne-ati fi votat, nu-i asa?"
Spalati-va pe cap cu actualii parlamentari si guvernanti. Pa!

Ivandi Mars spunea...

Am si votat,chiar si atunci cand a castigat alegerile,in 2000.Am sustinut cauza si la referandumul cu modificarea Constitutiei,in 2003.
Stimata doamna chiar nu am putut sa votez cu dumneavoastra,locuiesc intr-un alt capat de tara.Dar totusi este nevoie de o forta politica de orientare nationalista,poate mai putin colerica,care sa contreze si sa stopeze fenomenul extins al tradarii de neam si tara care pune stapanire pe romanii.
Daca credeti ca nu este nevoie sa vorbim despre PRM,atunci tacem si gata,fie cum spuneti.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, ne intereseaza PRM intrucat avem nevoie de acest partid in viata politica romaneasca, de ce sa nu recunoastem?

anca spunea...

Ruxi,eu am recunoscut faptul ca am votat cu PRM-ul pana in 2000! din motive pe care nu le dezvolt acum nu am mai votat de atunci(cu nimeni)
asta nu inseamna ca nu ma intereseaza soarta acestui partid ! sant cativa oameni acolo pe care ii apreciez f.mult!
si nu e doar vina noastra ca nu v-am votat,Ruxi! candidatul vostru in circumscriptia mea a fost inexistent! atunci de ce sa-l fi votat?

Anonim spunea...

re: Anca

Dar de disciplina de partid ai auzit ? Nu cred. Democratia si libera exprimare nu inseamna anarhie ! Iar domnul Bolcas nu era un simplu membru de partid. Era prim vice-presedinte.

Nimeni absolut nimeni nu te obliga sa intri intr-un partid anume si cu atat mai mult sa ramai. Dar daca ramai, respecti regulile partidului si linia politica a partidului.

hunter spunea...

Cine e santajat pleaca ,cine nu poate fi este exclus !!!

VALENTIN spunea...

In primii ani,si eu am fost circumspect si critic cu presedintele prm.Timpul,insa,mi-a demonstrat ca ma inselam.Cred ca Lucian Bolcas a cam scapat la borcanul cu miere.In ultimul timp,la tv,dl. Bolcas nici nu mai amintea partidul din care facea parte,el lasand impresia unui politician independent.Dar asta nu cred ca e totul.Se stie ca Vadim e exigent cu subalternii,dar politic nu i se poate reprosa nimic.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Normal ca avem nevoie de un partid ca PRM. Viata m-a invatat, insa, sa nu comentez lucrurile "la cald". Dupa cum vedeti, pe blogul meu nu am scris absolut nimic. Pentru ca am convingerea ca PRM este sapat din interior cu multa sarguinta. Eu raman nationalista, orice ar fi.In plus, in toate problemele serioase ale tarii, Vadim a avut dreptate, nu i se poate reprosa ABSOLUT nimic. Povestea cu sediul este destul de intortocheata. Raman la parerea ca nu trebuia acceptat de la inceput, era imposibil ca o asemenea cladire sa nu fie "revendicata" mai devreme sau mai tarziu. Si, inca ceva. Sa nu uitam, legea uninominalului a fost adoptata in timpul guvernarii PNL, cu sprijim PSD.Ei sunt primii vinovati de inlaturarea PRM din Parlament.

mirko spunea...

nu mai pot eu de plecarea lui bolcas! sa ramina vc singur si sa-si vorbeasca dupa aia de medicamente, spioni si unguri!

Mediafax