miercuri, 10 septembrie 2008

Parintele Serafim de la Manastirea Casiel


Pentru a-l vedea si a-l auzi pe parinte, cauta-l la http://www.ortodoxie.tv/ sau du-te la Manastirea Casiel, comuna Chiuiesti, jud. Cluj.

6 comentarii:

Asociatia Autismul spunea...

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog, cum se poate ajunge la Manastirea Casiel din Dej. Exista vreun autobuz care ajunge si pe la manastire?

Multumesc,
Mari

Ion de la Chiuiesti spunea...

Din Dej iei autobuzul de Chiuiesti si de acolo autostopul cativa km, sau autobuzul de Strambu, te lasa la un podet si mai ai 1 km pe jos. Dar din Chiuiesti gasesti masini care merg incolo!

Sorin spunea...

Eu aş avea o altă întrebare: cum se ajunge la mănăstirea Căşiel din Bistriţa? Am înţeles că se merge din Bistriţa spre Baia Mare dar nu ştiu unde trebuie să se facă o curbă.... la Căşeiu poate? În afară de asta mai sunt de făcut alte curbe?

Ion de la Chiuiesti spunea...

La Manastirea Casiel se merge astfel: Venind dinspre Bistrita, din Dej o luati spre Baia Mare, si treceti de Urisor si in Casei la pod faceti dreapta spre Tg. Lapus, treceti de Rugasesti, Salatruc si intrati in Chiuiesti. In centru la pod faceto drepta si mai mergeti 9 km.

Domnul sa va insoteasca!

Anonim spunea...

As vrea si eu daca se poateadresa de la manastire casiel

Ion de la Chiuiesti spunea...

Comuna Chiuiesti, sat Casiel. Din Dej o iei spre Baia Mare, in com. Casei faci dreapta spre Tg. Lapus si mergi pana in com. Chiuiesti. Din centrul Chiuiestiului o iei pe Valea Strambului si urmezi drumul vreo 4-5 km pana indicatorul iti arata sa faci stanga mai vreo 2 km.

Mediafax