miercuri, 13 mai 2009

Gratiela Iordache, secretar de stat MFP, despre firmele suspendate ca efect al noii impozitari


"Foarte bine ca s-au suspendat! In sfarsit, au facut ceea ce trebuia! E bine sa te declari inactiv, daca esti inactiv. Si, sa va mai spun ceva: orice mic intreprinzator este avantajat, daca trece la PFA. Trebuie sa aveti si raspundere! V-ati asumat, pe langa beneficii, si niste responsabilitati!" a sosit raspunsul Gratielei Iordache, la intrebarea: "Dumneavoastra ati vazut ca mii de firme si-au suspendat activitatea"?

Ca si cum amaratul ala cu un IMM, care isi castiga greu painea pentru el si copiii lui si-a asumat beneficiul de a trai, acum sa-si asume si responsabilitatea de a muri. Logica de neam prost!

4 comentarii:

anca spunea...

Ioane,ia poza d'cilea! io cind o vad pe asta fac ca trenu'

Ion de la Chiuiesti spunea...

"Gratiela Iordache (foto), a incasat in perioada 2004-2006 sume de bani de la Winmarkt, o fosta proprietate a celor de la Broadhurst Investment/NCH Advisors, generand un conflict de interese de genul „lupul, paznic la oi”. Pe de o parte, Iordache ar fi trebuit sa apere interesele micilor actionari prin Asociatia Actionarilor din Romania pe care o conduce, insa pe de alta parte, se afla pe statul de plata al celor de la Broadhurst, renumiti pe piata de capital pentru metoda „acordeonului” prin care au lasat mii de mici actionari fara actiuni."

Financiarul

Ion de la Chiuiesti spunea...

Gratiela Iordache, functie dupa functie

"Printr-o Hotarire de Guvern, pedelista Gratiela Iordache a reusit sa obtina functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere si Indrumare a activitatii AVAS, inlocuindu-l pe Eugen Ciorici. Prin acelasi act normativ a fost, de fapt, schimbata fundamental componenta consiliului, fiind inlocuiti toti reprezentantii ministerelor. In prezent, Gratiela Iordache este secretar de stat in Ministerul Finantelor, functie dobindita ca urmare a "rezultatelor bune" obtinute la alegerile din noiembrie"

Sansa buzoiana

Anonim spunea...

Fals ce spune coana ,eu am suspendat un SRL pt ca anul trecut am avut cifra de afaceri de peste 100.ooo euro in conditiile in care acum trebuia sa platesc peste 2000 euro imp pe profit si nu am avut miscare in primele 4 luni din cauza crizei.Sunt de acord sa platesc acelasi impozit la aceeasi cifra de afaceri chiar daca am realizat profit mai mic,adica cheltuieli mai mari.Acum ce au realizat ?Someri pe care sa vedem de unde ii platesc.Va vand un pont:se poate muta sediul fiscal in Austria si se face punct de lucru in Romania si ai scapat de impozit...

Mediafax