joi, 9 iulie 2009

Radu Duda suparat pe toata lumea


Radu Duda, candidat la presedintie, se simte persecutat de toata lumea: presa, intelectuali, politicieni. Duda scrie, pe blogul sau, ca presa bucuresteana ii blocheaza aparitiile de 50 de zile. Orice ar face, nu apare. La pachet, acuza intelectualitatea romaneasca “fashionable, adica celebra” ca este “atât de subjugata politic, economic sau psihologic, incât nu este libera sa priveasca in fata evidenta.” Ca solutie la “blocajul presei bucurestente”, Duda isi propune sa bata “comuna cu comuna, oras cu oras, municipiu cu municipiu”.

In ultimele 50 de zile am fost blocat sistematic de la orice aparitie la televiziune, radio sau in ziarele bucurestene. Si aceasta pentru ca puterea politica, cea mediatica si cea a banilor sunt atât de ingemanate si atât de proteice incât nu se mai pot deosebi nici ele insele, una de alta.

In plus, intelectualitatea româneasca, in partea ei fashionable, adica celebra, este atât de subjugata politic, economic sau psihologic, incât nu este libera sa priveasca in fata evidenta. Doua precizari: 1. Subjugarea politica poate sa insemne fie obsesia doctrinara, fie subjugarea prin apartenenta la un grup de interese si 2. Subjugarea psihologica inseamna santajarea cu ceva din trecutul persoanei, care se poate face in mod institutional sau privat”, scrie Radu Duda pe blogul sau.

napocanews.ro

Dorinta de parvenire, de mariri si de imbogatire a acestui individ, impostura, nu a scapat ochiului vigilent al poporului, care se pare ca e prea putin incantat de perspectiva de a avea un presedinte actor.

5 comentarii:

andreiraduM spunea...

Bun gasit, tuturor!

Cu doza de umor inerenta am putea spune ca s-ar schimba oarecum situatia Romaniei, pana acum am avut la conducere cabotini... cu o duda in frunte am avea un actor cu acte-n regula - urcam treapta profesionistilor!
:))
Oare ce-o fi in capul lui? Ce sanse crede ca are, chiar si asa parcurgand Romania centimentru cu centimetru in lung si-n lat...

O zi buna tuturor!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Bine ai venit! N-are nici o sansa si nici nu va avea niciodata. Nici el, nici babatia lui, pe nume Margareta.

anca spunea...

bre,da' sinteti simpatici,amindoi! despre ce vorbim aici?
pai ,credeti ca asta e da capul lui in spectacolul asta?
actor,actor,da' tot cabotin!!
beey,duda,vezi sa nu te haleasca aricii(mari consumatori de dude)ca viermii de matase au si ei mindria lor!(nu pot minca ORICE duda)!

anca spunea...

Bula vine de la scoala:
-Tata, am luat 4 la matematica!
Taica-su il bate mar.
A doua zi:
-Tata, am luat 4 la fizica!
Iar o incaseaza Bula.
A treia zi:
-Tata, am luat 10 la muzica!
Bataie din nou.
-Dar am luat 10!
-Dupa ce ca nu inveti, iti mai arde si de cantat



modificati voibancul,ii vine ca o manusa dudului!

Anonim spunea...

Alegatorii n-au fost adusi INCA la faza aia de indobitocire si nici asta nu-i Ronald Reagan.
Macar ca Terminatorul Californiei:)))
R.L.

Mediafax