joi, 13 august 2009

Clasă politică sau liotă?


Mă seaca expresia "clasa politica". In loc sa li se zica "O liota de talhari" sau mai pe scurt "hotii", ei vor sa li se spuna "clasă", si nu i-ar deranja sa ii numim chiar "elite". Indivizii apar fara scrupule in fata tarii la emisiuni televizate, să ne spună cum si cat de repede vor scoate tara din criză, ce masuri de rahat vor lua ei (că pana acum au frecat la greu), ce mult iubesc ei populatia, bla-bla... Guvernul colcaie de ministri ale caror interese proprii primeaza in fata intereselor nationale (Ce-i aia national?). Basescu e in tot si in toate. Ii domina copios pe PDL-isti, unde nimeni nu miscă in front, dar si pe Geoană, care isi merita cu prisosinta numele pe care i l-a "trasat" Ion Iliescu, de "prostanac" national. Crin Antonescu continua sa se dezvaluie gol, asa cum este, fără fortă, fără mesaj. Oprescu, aceeasi garagară de manelist. Poporul este in pragul unei imbecilizari fără precedent, supus unor manipulari de care mass-media nu e deloc straină si terfelit zilnic de Basescu si clanul lui. Zilnic se dau tunuri financiare, zilnic se goleste avutia tarii cu largul concurs al unei justitii care are grijă sa nu supere "liota". Si atunci mă intreb, de ce e rău vazută nostalgia?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nostalgia nu e insasi rea.Nostalgie am si dupa bunicii morti dar stiu ca ei nu mai exista cel putin fizic.Am nostalgie dupa modul exemplar in care ne invatau sa reciclam (pe timpul lui Ceausescu!!) sticlele si borcanele dar nu dupa manifestarile in care ore intregi ne antrenam pe stadion sa fluturam numele"conducatorului iubit") Ideea este ca Romania trebuie condusa de oameni care au capacitatea de a gandi atat Romania de azi cat si Romania viitorului.Sint convins ca alte guverne din alte tari. gandesc pe termen scurt sau lung!!Din Germania un weekend placut!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sunt nostalgic dupa oamenii care isi iubeau tara!

anca spunea...

in loc de orice comentariu!

http://www.youtube.com/watch?v=ad0yAZoL5Qw

dramoleta spunea...

Nostalgia e rea pt "liota de talhari". Am deveni periculosi daca am deveni nostalgici.
Suntem pur si simplu manipulati. Asa cum ne spun cu nesimtire cum lupta ei cu criza, tot asa, ni se da peste nas cand, neputinciosi, zicem (nu de putine ori) ca era mai bine inainte(inainte de stim noi ce).
Imediat esti etichetat ca fiind comunist sau securist.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si datorita faptului ca cei care isi bateau joc de avutia tarii erau executati sau inchisi pe viata, era mai bine!

Mediafax