luni, 10 august 2009

Ganduri

Cred ca acum, cand deja lucrurile sunt mai mult decat evidente, e nevoie de luari de pozitii serioase.

Boc nu are ce cauta in fruntea Guvernului, pe bune. Pogea nu are ce cauta in asemenea vremuri la Finante. E un tip ok, dar nu ca ministru in perioada de criza. Videanu ar trebui sa ramana un intreprinzator privat fara contracte cu Statul. Acum ar fi nevoie de un Daianu la Finante si un Isarescu ca premier.

Nu poti pune un expert in pantofarie sef la raionul de carne, ca te ia imediat la intrebari de ce nu au carnatii, tocuri. Asta face Boc acum. Din pacate, nimeni nu-i da jos ochelarii sa-l intrebe pur si simplu: “Tu ce cauti ma, aici?”

Faptul ca tu de mic ti-ai dorit sa te joci de-a cosmonautul nu inseamna ca ai intrarea asigurata la Fac. de Aeronave. Poate insemna pur si simplu ca visezi. Si atat.

preluate de la Dan Popa's Weblog

6 comentarii:

flavius spunea...

servus...
consimt. :) cuvintele sunt de prisos.
toate cele bune

anca spunea...

Ioane,cu exceptia lui Cristi Diaconescu,nici unul n-are ce cauta acolo!
uite,asta-i Romania:

http://retusuri.blogspot.com/2009/07/boc-omu-cu-coasa.html

http://retusuri.blogspot.com/2009/06/fetele-marinarului-se-intoarce.html

Anonim spunea...

asa er trebui sa fie intr-o Romanie normala unde competenta,harnicia, corectitudinea,modestia, civilizatia si adevarul ar trebui sa fie virtuti.Din pacate acum ceea ce caracterizeaza nivelele de conducere este incompetenta minciuna hotia coruptie si barfa!!In momentul in care in functie de criteriile enuntate se vor ocupa functiile de conducere Romania va avea un viitor demn de acest! cuvant.Si sincer este pacat tara a fost inzestrata de Dumnezeu cu atatea frumuseti si bogatii naturale....Ceea ce insa simt este ca si poporul este vinovat.Nu trebuie sa dea mereu vina pe guvernati si sa se "trezeasca " odata la 50 de ani ci sa gandeasca mai matur si dincolo de cancanuri si manele.Si sa ii schimbe daca nu sint buni.Sa nu ne furam singuri caciula si nu numai!!Din Germania Anonim.

dramoleta spunea...

@Anca
C.Diaconescu mai e la externe? AM crezut ca nu. E ministrul invizibil.
E bun in sensul ca nu face nimic,nu? :)))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Diaconescu s-a multumit cu un post de ministru, mai ales ca neam de neamu lui nu a trecut de faza de portar de institutie. Impreuna cu Basescu si "defunctul" Cioroianu au prabusit politica externa a Romaniei.

anca spunea...

cum zici tu! da macar nu a fost implicat in chestii murdare(inca!)
si cred ca e o diferenta intre el si oricare s(m)inistru pedelist!
cred ca nu conteaza ce au fost neamurile!
mergind pe aceiasi logica,citi dintre bogatanii de azi provin din familii pe masura! daca ii cauti la origini,multi au fost neste neica nimeni!

Mediafax