luni, 17 august 2009

Pelerinaje făţarnice


Nici de sărbatoarea Adormirii Maicii Domnului, romanii nu scapă de politicieni, care se transformă cameleonic, in mutre pline de piosenie. Fără fapte crestinesti, acestia se inghesuie pe la manastiri, sa fie vazuţi, poate mai cresc in sondaje. Nu, nu se inghesuie sa inconjoare biserici in coate si genunchi ca semn al pocăintei si smereniei, nu se inghesuie sa verse lacrimi sincere pentru faptele lor nedemne sau răul care l-au facut poporului.

Sarbatoarea s-a incheiat. Poporul pleaca acasa cu sentimentul implinirii spirituale si duhovnicesti. Politicienii pleacă grabiti si imbuibati. Au treabă. Trebuie sa caute noi metode de spoliere si exterminare a poporului roman. (foto Adevarul)

6 comentarii:

Mioara spunea...

Da, Ioane, ai mare dreptate, dar ce ma doare este ca multi oameni aflati pe la manastiri in aceste momente, uita cui trebuie sa i se inchine si dau fuguta sa stranga mainile "prezidentiabililor" si daca se poate sa imortalizeze momentul cu o fotografie pe telefon. Daca norodul adunat acolo pentru rugaciune si preotii si-ar vedea de cele duhovnicesti si i-ar trata ca pe niste simpli inchinatori, verva lor in zi de sarbatoare ar lua sfarsit.

Tazy spunea...

Imi place blogul tau Ioane si de aceea iti fac o propunere. Am si eu un blog la adresa http://www.nihilsinedeo.4sql.net si te-as intreba daca ai dori sa preiei pe blogul tau feedul blogului meu cum la fel o sa fac si eu. Postari bune in continuare si astept un semn de la tine.
Doamne ajuta!

Tazy spunea...

Cred ca in lista ta de bloguri este un alt Nihil Sine Deo. Am observat ca are un alt URL. Verifica te rog.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Prietene, cred ca ai o problema. Mai exista un blog "Nihil Sine Deo", care este mai vechi decat al tau. al Marilenei. Initial am crezut ca esti din echipa ei, dar acum am realizat. Parerea mea este ca trebuie sa-ti rezolvi aceasta problema, intrucat denumirea este cunoscuta in blogosfera si proprietara la fel, lucru ce te va impiedica in activitate si va creea confuzii.

eu spunea...

o iesire de 2 zile din bucurestiul asta aglomerat si prafuit in splendida Bucovina, poate cel mai frumos coltisor de rai din tara noastra. Merita vazuta nu doar o data in viata, caci daca o vei vedea o data vei tot dori sa o mai revezi an de an... http://paginadefolos.blogspot.com/2009/08/pelerinaj-bucovina-5-6-sept-2009.html recomandati si altor prieteni sau celor de pe lista de mess trimitand acest mesaj. Multumesc. Imi puteti da un add pe mess:: io_konstant

chriss spunea...

Nu cred ca o puteai spune mai bine Scurt pe doi! Bravo Ioane!

Mediafax