marți, 22 septembrie 2009

Disperarea cand ii vine...


Basescu Traian recurge la măsuri disperate pentru refacerea capitalului electoral pierdut datorită lacomiei, minciunilor, nepotismului, scandalurilor interminabile, implicarii interesate in toate segmentele vietii sociale si politice. Nu in ultimul rand, a scandalurilor Ridzi si Udrea. Agită mandria de a fi roman. El, care prin politica lui externă, a făcut ca lumea sa ne privească ca pe niste curiozitati, in ciuda "apartenentei" la Europa. La patriotismul său de conjunctură ii raspund trei personalităti din Romania, si o fac bine. Vezi aici.

9 comentarii:

anca spunea...

oo,da! ce sa-ti spun,fierbe patriotismul si in asta!ca sa nu mai zic de nu's ce comisie cotrocenista care propune dezincriminarea consumului de droguri usoare!!HALUCINANT,nu?

Ion de la Chiuiesti spunea...

O nebunie!

anca spunea...

atit de disperat este incit mizeaza pe voturile drogatilor si a curvelor?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Individul nu mai are nici un scrupul! Doamne fereste-ne!

mirko spunea...

nu oameni buni! el vrea sa fie sigur pe doua voturi de la doua elene:fi-sa , o drogata si nuti, o curva!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum imi aduc aminte ca si bagaboanta asta mica visa la legalizarea drogurilor usoare. Ea zicea ca asa a vazut in America si bineinteles ca mintise. In America te duci la puscarie!

anca spunea...

mirko,daca e adevarat ultimul sondaj(base=28%)se poate sa ai dreptate! :)
Ioane,eee,poate era,micuta,dupa un joint atunci cind a facut declaratia! :lol:

alex.dumitracu spunea...

Tine de "reformarea statului " probabil. Sau de hormonul tiroidian. Il primeste zilnic sub forma de pastile, ca tiroida nu mai are. Nu stiu cine-i prescrie tratamentul, dar daca ii dubleaza ratia sigur devine agitat si ii vin idei.
Cand a citit discursul ala in parlament insa, era adormit si in dificultate, i se bloca limba intre dinti, probabil ca nu ii dadusera deloc. Asa fac ei probabil cand vor sa aiba putina liniste, sa nu-i mai haituie pe coclauri pe la toate parangheliile.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Alex, efectul poate fi si de la alcool, lichid pe care Basescu il iubeste cel mai mult!

Mediafax