miercuri, 23 septembrie 2009

Disperarea cand ii vine...(2)

Ce fac parazitii care il inconjoara pe presedinte in diferite comisii si comitete? Propun legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei! (Si cam toti au titluri pompoase).

Realizati cat de mare trebuie sa fie foamea de voturi, daca Basescu recurge la astfel de tertipuri ieftine in aparenta, dar cu implicatii grave in viitor. Orice drogat poate sa se ia de tine pe strada fara frica de a fi arestat, orice vecin isi poate transforma casa in bordel, sufocand zonele populate. Basescu isi imagineaza ca armate de curve vor fugi la urna de vot purtand lenjerie imprimata cu chipul presedintelui, iar drogatii ii vor tatua numele pe brate. Sa nu mai vorbim ca in spatele acestor decizii s-ar putea afla interese mult mai mari.

In viziunea acestor indivizi, Dumnezeu poate sa mai astepte, e timpul lor, a micilor antihristi! Cred ca e timpul ca Biserica Ortodoxa sa se pronunte fara teama, clar si raspicat, impotriva acestor noi erezii! Are de partea sa totul!

10 comentarii:

Anonim spunea...

intr-o tara unde cel ce injura mai tare e mai respectat, fetele se uita la cel de la care rasuna cea mai tare manea, judecatorii dau dreptate celui ce are bani mai multzi, unde lipseste bunul simt civlizatia si bunele moravuri sint notiuni desuete acolo presedintele nua are altcva mai bun de facut decat sa legalizeze drogurile.E ca aici in Frankfurt AIR INDIA avioane varza dar reclama mare" our palace in the sk"Palatul tau din ceruri.´Ma intreb insa:va treitzi dvs inca unii dar masa ea cand vede ca a luat-o pe drumul gresit sau ca e dusa pe drumul gresit.Mi-e frica sa nu fie prea tirziu....

anca spunea...

miscare foarte proasta,din punct de vedere electoral!!biserica s-a pronuntat,nu oficial,bineinteles ca e impotriva,dar cam slabut purtatorul de cuvint al BOR!

mirko spunea...

dap daca mircica ot base se dedulci la armament, de ce n-ar incepe un nou bizniz cu droguri si curve.ca doar drogati si curvistine are si in famiglie

anca spunea...

ps. acum incep sa inteleg emersul acestor iresponsabili!

http://www.napocanews.ro/2009/09/un-profesor-ateu-de-la-ubb-sustine-in-comisia-lui-basescu-liberalizarea-consumului-de-droguri-si-a-prostitutiei.html

anca spunea...

Ioane,scoate moderarea,ne-am putea conversa mai bine si in timp reali! :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum am scos-o, experimental!

anca spunea...

mersic !!sa-l anunt pe mirko!!!
de ce nu banezi persoanele "indezirabile" nu ar fi nevoie de moderare atunci!

dramoleta spunea...

Pe cuvant daca eu mai pot sa zic ceva. Astia ma socheaza zilnic!

anca spunea...

drami,si e doar inceputul campaniei(ma rog,neoficiala)!

anca spunea...

hahaha! ia uite,ce jucausi sint tinerii penelisti,asta e sloganul basecsului: TNL Cluj a descoperit noul slogan al lui Traian Băsescu: “Să prizaţi bine!”

Mediafax