luni, 7 septembrie 2009

Extremistii maghiari incep sa faca legea in Transilvania


Ce se intampla in Transilvania, pe fondul slabirii autoritatii statului roman, datorata in principal politicii mizerabile a lui Traian Basescu?

• Incidentele violente împotriva minoritatii rome si sinti din Europa Centrala s-au înmultit considerabil în ultima vreme. Actiuni cu caracter rasist si xenofob s-au înregistrat în Ungaria, însa aceste practici au fost exportate si în Transilvania prin intermediul orga-nizatiilor ultranationaliste maghiare “Miscarea Tinerilor din cele 64 de Comitate” (HVIM), ”Tinerii Maghiari din Ardeal” (EMI) si “Garda Maghiara”. Totul, in numele “autonomiei” Ti-nutului Secuiesc

• In timp ce extremistii maghiari procedeaza la “purificari etnice”, reprezentantii lor politici, printre care primari, viceprimari si consilieri ai unor localitati aflate pe teritoriul Romaniei, au stabilit ca trebuie sa confere miscarii de “independenta” si o concretizare de natura administrativa. Adunarea alesilor locali din Tinutul Secuiesc a adoptat sambata o declaratie privind reforma administrativa si au adoptat simbolurile “de stat” ale Tinutului Secuiesc. Gardianul.ro

Toate astea in timp ce Traian Basescu sprijina ilegalitatile Elenei Udrea sau patroneaza afacerea rachetelor in detrimentul statului roman.

3 comentarii:

dramoleta spunea...

Asta chiar e o problema grava! Din pacate, suntem condusi de incompetenti, sau poate chiar tradatori. Vom afla vreodata?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu trebuie sa aflam. Noi stim deja! Macar de i-am vedea in inchisoare!

anca spunea...

asa este,stim deja! si la ce ne foloseste?despre reactia partidelor,inexistenta,ce sa zic? cit zic reactia partidelor ma refer la pozitia OFICIALA nu la niste guitari anemice!

Mediafax