duminică, 20 septembrie 2009

"Perle" la moartea unui maestru


Nae Lazarescu dupa moartea lui Nicu Constantin: ” In meseria asta trebuie sa stii cat o sa te coste. Pe unii familia, sanatatea, pe altii chiar viata!”(Cancan). Dar minerii? Dar soferii? Dar femeia de serviciu? Daca exista vreo meserie in care nu investesti nimic, nici familia, sanatatea sau chiar viata, se ne-o spuna artistul, s-o imbratisam si noi!.

Prezentatoarea PRoTV la inmormantarea lui Nicu Constantin: “In ropote de aplauze, Nicu Constantin s-a retras discret...” !!!

Stela Popescu l-a caracterizat pe Nicu Constantin, care i-a fost coleg la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, drept un actor "extraordinar de talentat", care "nu părea niciodată un om fără carte, ceea ce în ultima vreme se mai întâlneşte". Desi nimeni nu a mentionat in mass-media ca actorul nu ar avea scoala, s-a trezit Stela! Probabil ca pentru Stela Popescu, Scoala de Arte Bucuresti e un fel de “Spiru Haret”. Daca nu a contat o viata, conteaza acum? Oricum Nicu Constantin se pare ca era superior multor colegi la capitolul cultura.

Adio maestre!

10 comentarii:

anca spunea...

unde mai pui ca o reporterita bezmetica(ralitatea tv) i-a luat interviu ,in timpul inmormaintarii,unui frate de-al regretatului Nicu Constantin! incredibil ,atita nesimtire (si din partea aluia) si incompetenta!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sa nu mai zic de paralitica aia de la acasa.tv care s-a "cutremurat" si fac pariu ca nici nu a auzit de el pana cand realizatorii Povestirilor i-au pus textul in brate!

mirko spunea...

dincolo de aceste fufe, obisnuite cu alt gen de microfon, problema e ca mari actori, si nu numai, ne parasesc si nu avem ce pune in loc, decit fufa de la pag.5!!!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa este. Oferta este foarte saraca, noii actori sunt facuti la apelul bocancilor! Si sa avem pardon, si marii actori ajung sa faca compromisuri din cauze financiare si sa joace in telenovele cu subiecte comune si intrigi rasuflate ca "Tiganca", "Regina", "Aniela" si in comedii de doi bani(Adu-ti aminte de "A doua cadere a Constantinopolului", "MIss Litoral", "Paradisul in direct".

mirko spunea...

aici m-ai pierdut!n-am vazut nimic din alea, doar ceva imagini, neputind evita chiar toate reclamele!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nici eu, nici nevasta-mea. In schimb le vede soacra-mea!

anca spunea...

valeu,despre ce vorbiti acilea? regine si mai stiu io ce? ups,sint cu temele nefacute! io nu ma uit decit la otv! hahaha!

dramoleta spunea...

A mai spus una de la Realitatea o tampenie: :"în sfarşit, maestrul se întoarce acasă, la Eforie". Pai sa nu-i iei la bataie?

Nu mai avem personalitati in niciun domeniu. Daca mai exista oameni valorosi, acestia nu sunt lasati sub nicio forma sa iasa in fata. Se incearca prin orice mijloace blocarea lor.

Pai nu vedeti ca promovam Romania cu Nadia, Nastase si Hagi de zeci de ani? Incepem sa-i uram pe ei care nu au nicio vina de fapt. Nu e vina lor ca nu au mai aparut altii intre timp...

mirko spunea...

daca ai...:lol:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am. Din fericire(ca vede nevasta postarea)

Mediafax