sâmbătă, 12 septembrie 2009

Show-ul Dolanescu, penibil si grotesc


Asistam zilele astea la spectacolul penibil pe care il acorda urmasii lui Ion Dolanescu pentru averea uriasa a tatalui. Aspectele grotesti ale "intrecerii" parca sunt coborate dintr-o telenovela latino-americana.

Ghinionul lui Ionut Dolanescu este ca fratele sau Dragos nu se lasa pacalit si vrea o imparteala egala a averii marelui cantaret Ion Dolanescu. In nesimtirea ei, tabara lui Ionut, formata din membrii familiei plus cativa prezentatori de media, la care se adauga batrana cotofana Maria Ciobanu(care hop si ea cand e vorba de bani, desi la inmormantarea cantaretului s-a dat lovita) incearca sa convinga lumea ca Dragos e un fiu "second-hand", un accident, in timp ce Ionut este un "produs" de calitatea I-a. Desi suma de bani cash de care dispunea artistul se pare ca a disparut in buzunarele largi ale lui Ionut, miza ramane inca uriasa.

Cu voce mieroasa si prefacuta, Ionut Dolanescu isi joaca rolul vietii. Doar si pentru faptul ca individul acesta mi-a infectat televizorul cu povestea lui si a prostit oamenii care-l urmareau, dar si pentru rapacitatea demna de un predator, sper ca justitia sa fie corecta si sa nu se lase impresionata de show-ul de proasta calitate care ne deranjeaza pixelii!

11 comentarii:

anca spunea...

hmm,in mizeria asta s-a virit si Vadim! de buna seama e ceva grotesc in toata povestea asta! si cucoana ciobanca ,brusc,subit si dintr-o data nu mai e bolnava!ca la moartea lui Dolanescu tragea sa moara,nu alta,de bolnava ce era! rusine tuturor care incurajeaza aceata farsa!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Vadim a fost pacalit de linguselile lui Ionut!

anca spunea...

eeee,Ioane!!nici chiar asa! ce naiba,nu sintem naivi! el zice ca o face pentru memoria lui Dolanescu !oricare ar fi motivatia nu trebuia sa se implice in asa ceva!

dramoleta spunea...

Ion,

Ionut & Co sunt de-o nesimtire cum rar am intalnit pana acum!

In plus, mai sunt si tampitei, ca sa ma exprim elegant.

Niciun judecator din tara asta nu va imparti altfel averea, decat jumate - jumate. Asa e legea, fara discutii. Daca exista probe cu martori sau inscrisuri ca Ionut a sustras bunuri mobile si imobile din masa succesorala, legea penala il pedepseste.

Este un teatru jucat pur si simplu pt. a-l descuraja pe Dragos Dolanescu, in speranta ca acesta va renunta la actiunea in Instanta.

Ce greata mi-au produs cei doi: Ionut si Maria Ciobanu.

dramoleta spunea...

Un om ca Vadim nu poate fi pacalit. Parerea mea.

Anonim spunea...

Fratii Ionut si Dragos ar trebui sa dea si saracilor si copiilor orfani o parte din averea lor, si astfel cei miluiti se vor ruga pentru sufletul tatalui lor.
Fiilor, nu traiti vesnic pe acest pamânt, dati de pomana pentru tatal vostru si pentru voi! Dati saracilor, nu bogatilor!

Anonim spunea...

rosesti automat cand citesti comentariile rautacioase pe care le-au postat niste romani, precum si articolul tendentios. nu trebuie sa il iubim pe ionut dolanescu,nu e obligatoriu sa fim de acord cu el sau sa-i ascultam muzica, dar e obligatoriu sa avem decenta de a nu ne amesteca in viata sa si a nu-l jigni. despre celalalt frate romanii nu stiu mai nimic, pe cand ionut e artistul, continuatorul unui enorm talent. dar cum noi, romanii, avem obiceiul sa scuipam si ce avem mai sfant, de ce nu l-am improsca si pe ionut dolanescu , un artist national, cu putin din proverbialul nostru noroi, nu-i asa?
pacat! am citit si mi s-a facut rusine de noi....

Ion de la Chiuiesti spunea...

Prietene, nu e obligatoriu ca un mare artist sa aiba si un mare caracter! Iar Ionut chiar nu e mare artist!

dramoleta spunea...

@Anonim,

Nici nu ne amestecam in viata lui. Nu ti se pare ca el a navalit in vietile noastre cu povestea asta scarboasa?
Pe cuvant ca nu ma interesa catusi de putin subiectul, dar din moment ce e "stire" de prima pagina si de prime time, simt nevoia sa-mi spun parerea.

Hai sa fim seriosi! Ionut Dolanescu artist national...

Anonim spunea...

Am o alta parere: de vina e MORTUL.
Nu glumesc, pur si simplu trebuia sa lase lucrurile in regula, sa-si imparta averea din timpul vietii. Nu am urmarit scandalul dar imi vine greu sa cred ca testamentul a fost furat. Adica nu a existat un notar, un avocat, un martor? N-a fost pus la loc sigur?
Un scandal penibil care stirbeste memoria unui artist. Artist care a plecat dintre noi fara sa lase lucrurile in regula, mai ales ca fratii sunt vitregi. Ce naiba!
R.L.

Ion de la Chiuiesti spunea...

"Privegheaţi, că nu ştiţi ziua, nici ceasul când vine Fiul Omului" ne invata Sfanta Scriptura. De unde era sa stie Ion Dolanescu ca va muri? Daca nu a privegheat, asta e!

Mediafax