marți, 1 septembrie 2009

Tupeu de tupeu



Fara cuvinte...

3 comentarii:

Anonim spunea...

dreptate graitzi domnule Ion,numai ca ca si roman va spun ca multi dintre romani (si nu ma refer la clasa politica aceea este oricum sub orice limita) sint fatalisti nu isi iau soarta in mana ci spun ..asta ne e soarta .cam de genul asta.Eu cred ca dvs atzi ales drumul cel bun lasand la o parte optiunile personale si ii spunetzi poporului. si acolo unde greseste si de ce greseste.E clar ca un popor are si uscaturi si e important sa devenim o padure cat mai verde.Sint inca prea multi neseriosi la noi.Prea multi care nu respecta anumite reguli universal respectate si acceptate.Invidia, ura, lispa crasa de civilizatie(injuraturi si nerespectarea unor reguli de conduita ) inca ating cote inalte.Nu ne respectam deloc valorile.Si am indoile daca Bush,Obama et co sint vinovatzi.Sint de acord ca pentru multe lucruri nu sintem noi vinovatzi ci altzii dar sint si multe unde acest popor inca cauta altundeva vinovatzii care sint in randurile sale.
Din Germania mult succes si multa sanatate !!

anca spunea...

ba am io fro doua cuvinte! ii bag in p...a mamii lor,pe toti !hai sictir,nesimtitilor! vedea-v-as cu vata in nas! nu mai pot,am ajuns la saturatie!
daca consideri prea vulgar comm,nu-l baga!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Oameni buni, asta e tupe de borfas ordinar. In toata viata am vazut multe, foarte multe, dar niciodata nu as fi crezut ca un demnitar al statului sa aiba comportament de borfas. Asta e! Oameni buni, sa ganditi de-acum incolo cand votati!

Mediafax