marți, 1 septembrie 2009

Un an de blog

A trecut un an! Un an in care am asistat la o continua degradare a vietii sociale si politice in Romania. Un an in care valorile in care oamenii au crezut sute si mii de ani sunt din ce in ce mai atacate si eliminate, bucata cu bucata. Un an in care ortodoxia este sapata tot mai puternic din exterior si interior, deopotriva.

Imi iubesc tara. Imi iubesc neamul. Or asta nu e nici o frustrare. Nu ma simt cetatean al Europei si nici nu vreau sa fiu. Nu sunt in stare sa suport minciunile politicienilor si refuz sa ma las mintit. Refuz sa pup in cur. Spun ce gandesc si asta nu-mi aduce avantaje. Vad clar in ce directie merge lumea si ma doare neputinta noastra actuala. Incet, sistemul ne fura libertatile, ne fura drepturile de a gandi, de a ne exprima. Ne va cipui si ne va vaccina cu otravuri necunoscute. Ne va arunca in lagare, puscarii sau spitale. Taxele ne vor cocosa.

Dar vom fi noi singuri? Niciodata! “ Iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” Cu noi este Dumnezeu! Sa ne resemnam? Ce ne invata Iisus? "În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea."


PS. Multumiri celor ce m-au inspirat, m-au ajutat, m-au sfatuit, m-au citit si celor care m-au certat(probabil ca meritam). Doamne ajuta!



Cu noi este Dumnezeu

5 comentarii:

dramoleta spunea...

Multi inainte! :)

loredana şi robert spunea...

felicitari pentru anul asta de blog.
la multi ani cu bucurii si satisfactii sufletesti!~

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

La Multi Ani!:)))

anca spunea...

no,amu ce sa-ti zic io fain?:)
da-i inainte ,la mai mare!!sa fii iubit,Ioane!

Ion de la Chiuiesti spunea...

No, io ce să zic? Tăţi vi-s faini! Mulţam la tăţi si Doamne ajuta!

Mediafax