luni, 5 octombrie 2009

Imparatul minciunilor...


"Nici Guvernul, nici eu si nici BNR nu ne-am propus sa scoate tara din criza pentru ca nu se poate. Este o criza globala si Romania este dependenta de ceea ce se intampla pe alte piete. Nu exista nici o tara care sa se extraga crizei globale", a declarat Traian Basescu.

Potrivit sefului statului, in aceasta perioada, nimeni nu creste. "Plecand de la aceasta realitate, Guvernul si-a propus sa dezvolte politici de dimnuare a efectelor crizei, bazate pe doi piloni: mentinerea ratei de schimb la un nivel rezonabil cuprins intre 4,2 si 4,3 lei/euro si finantarea finanatrea deficitului bugetar", a completat acesta.

Asta inseamna ca nesimtitii din fruntea tarii au frecat menta, mintindu-ne cu un program anticriza inexistent. Pleiade de cuvantari in care ne vorbeau de masuri, fapte marete, "sacrificii", "sa punem umarul", "sa fim patrioti"! Hai sictir!

7 comentarii:

dramoleta spunea...

Nesimtirea la cote maxime!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ce ne mai prostea Boc cu programul lui anticriza! Ce mai vrajeli de Buftea! In timpul asta Udrea si Ridzi scoteau bani pentru campanie!

dramoleta spunea...

Udrea continua. Are acum doua conturi la dispozitie de unde sa traga bani de campanie.

Daca o mai lungesc astia mult cu motiunile lor, s-ar putea sa se trezeasca cu majoritate pd-l in Parlament.

anca spunea...

deja au inceput astia de la pedele sa cumpere ,cica 25000 ieuroi porcul viu! ce scirba mi-e de clasa politica! hmm,care-i treaba cu uninominalul? curatam clasa politica? daaaaa!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum vorbeste Udrea in Parlament. Mi s-a scarbit televizorul!

anca spunea...

hahaha! mie mi s-a defectat!!!
mai,nuzta asta are un tupeu ,phii,ce muiere a draq(de fapt a betivanului)

mirko spunea...

numai de tupeu nu duc lipsa astia.

Mediafax