luni, 12 octombrie 2009

Incalzirea globala, o minciuna tot mai putin crezuta

Incalzirea globala nu este o criza, iar americanii au inceput sa fie din ce in ce mai sceptici in legatura cu acest fenomen, a declarat Ben Lieberman, expert in cadrul Heritage Foundation, un think tank conservator cu sediul in Washington. Declaratiile specialistului in energie si probleme de mediu au fost facute in contextul in care Administratia americana incearca sa adopte o lege care sa limiteze emisia de gaze cu efect de sera. Expertii sunt insa rezervati in ceea ce privesc sansele ca o astfel de legislatie sa fie adoptata inainte de summit-ul de la Copenhaga, consacrat mediului.

"Tot ceea ce ni s-a spus despre incalzirea globala nu e adevarat, iar ceea ce e adevarat nu e atat de infricosator precum ni se spune", a afirmat Lieberman. Analistul de la Heritage Foundation e convins ca "americanii au inceput sa fie din ce in ce mai sceptici in legatura cu incalzirea globala".

Lieberman nu crede ca "incalzirea globala e o criza", adaugand ca "declaratiile alarmiste despre fenomen nu sunt adevarate".

Afirmatiile sale au fost completate de un alt analist ce lucreaza pentru think tankul american, Jack Spencer, care a spus ca "discutia despre incalzirea globala este o problema falsa, parte a unui santaj politic".

El s-a referit la afirmatiile celor care sustin ca schimbarile climatice sunt legate de securitatea nationala. "Cel mai simplu mod de a obtine bani este sa faci din orice problema o chestiune de securitate nationala", a spus Spencer. Hotnews.ro

5 comentarii:

anca spunea...

aoleo,inseamna ca a lui gore a luat nob(i)elu' dejeaba? ups!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Banii inapoi!!!

dramoleta spunea...

Ce sa mai crezi!? Doamne, ce vremuri traim!

tutenes spunea...

Am creat o petitie contra vaccinarii obligatorii impotriva gripei porcine AH1N1 .
http://www.petitieonline.ro/petitie-p31364045.html

Scam Detector spunea...

Intradevar este o mare minciuna chestia asta cu incalzirea globala.

Mediafax