vineri, 20 noiembrie 2009

Afise ilegale. Scufundare legala?


(Asa arata afisele reclamate de PDL ca fiind ilegale!?).

10 comentarii:

anca spunea...

Ioane,se scufunda basescu rau de tot! baga ceva despre sezatoarea de aseara!! cum ti s-au parut candidatii?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cum ma asteptam. Nu pot sa spun prea multe ca sa nu deranjez prietenii de pe net. Astept si accept rezultatele de maine seara! Nu de alta, dar nu am incotro!

anca spunea...

no,ca eu nu am greturi d-astea cu suparat prietenii! deci,au gafat toti trei(aia a crinului cu chirila reper moral e de toata jena,zau)Geoana a fost ,surpriza mare,peste asteptari(mai putin faza cu soacra)
base e pe faras,de la emisiune a plecat labe(una) cu cristoiu! jalnic!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Aia cu Tudor Chirila va ramane in istorie!!! Iara Geoana a facut-o si el cu soacra! Ce naiba n-au gasit si ei un model din viata romaneasca de dupa '89 ca exista destule! Basescu a fost execrabil toata emisiunea!

anca spunea...

lasa ,ca s-a dus labe sa-l consoleze pupincuristii! acolo era cristoiu care l-a intrebat daca are sau nu frun amantlic cu nutza!!

Mioara spunea...

Am inteles ca raspunsul cu soacra era tot pentru Base, care acum cativa ani si-ar fi dat soacra afara, spunand ca nu mai vrea sa o vada "pe asta" pe la ei.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Mioara, asta nu am stiut-o! Poate de aia nu am priceput nimic si nimeni nu a stiut sa-mi explice! Banuiam doar ca e in legatura cu faptul ca soacra e acuzata de ambitii mari!

dramoleta spunea...

Despre aia cu Tudor Chirila mi-e si jena sa vorbesc, mai ales dupa ce am citit azi si replica guristului :)))

Aia cu soacra m-a lasat masca pt ca nu am inteles-o deloc. Pe blogul lui Lilick exista un comentariu care spune ca Geoana a batut un apropos la un gest al lui Basescu, din anul 1992, cand acesta si-a dat soacra afara din casa. Naiba stie :)))

Anca, era de comentat continuarea dezbaterii. Aia de la B1 tv si de la OTV. A spus Basescu acolo niste chestii. De exemplu, si-a acuzat, deloc voalat, consilierii si echipa de campanie. Si nu o singura data. Mereu spunea:"lasa-i pe consilieri, ca nici eu nu-i ascult!" "da-i incolo de consilieri!" Era cam suparat pe ei.
A facut si o dezvaluire cu privire la banii disparuti la Cotroceni in afacerea "Rapirea jurnalistilor". Practic, a recunoscut ca exista o suma mare nejustificata.

A acuzat-o pe Adriana Saftoiu, afirmand ca ea este principalul vinovat pt relatia lui proasta cu presa.

O seara buna, si succes, maine, romanilor! :)

anca spunea...

Drami,am vazut declaratia lui Chirila,in fond omul n-are nicio vina ca a fost bagat in povestea asta! e greseala Crinului si atit!
nu am vazut labe decit secventa absolut naucitoare despre "legatura" lui cu nutza !
la otv nu l-am vazut decit pe sorin Oprescu!
sotii Saftoiu,hmm,alta alegere neinspirata a lui Crin sa o ia pe saftoaica in echipa! stii ce a facut matracuca asta in 2004 cind a cistigat base? a dat telefon directorului tvr de atunci,sa o numeasca pe madam Culcer la sefia stirilor! si acum pozeaza in ingenua si imi spune despre tot felul de manifeste ale bunului simt!!
categoric ma duc la vot desi nu am fost din 2000!

HAI,Romania!!! :)))

anca spunea...

Ps. am uitat ceva! daca povestea cu soacra basescului e reala nu are niciun impact asupra electoratului ,nu se cunoaste acest "scandal"! trebuia iesit cu mult timp inainte cu povestea pe piata,atunci ar fi avut impact! si noi am aflat abia azi de ea,nu?

Mediafax