joi, 26 noiembrie 2009

Basescu loveste un copil. Adevarata faţa a marinarului!


Fara cuvinte!
UPDATE 23.45
Basescu neaga. E singura lui sansa de a mai salva ceva. Pe copil il cheama Istratoiu. Maine mai multe amanunte!
UPDATE 0.20
Apare femeia isterica la OTV(telefonic). Neaga si ea. Neconvingator. Mai ales ca Basescu i-a rezolvat problema.
UPDATE 01.24
Matusa copilului la OTV. "Basescu m-a lovit" spusese copilul. Mama si copilul amenintati in Italia. Copilul declara , nu se stie cui, ca a fost "impins" de Basescu dar ca nu l-a afectat emotional.

Citez din Observatorul Prahovean:

"La câteva minute după încheierea discuţiei de pe yahoo messenger, Marius Istrăţoiu a fost contactat telefonic de către reporterul observatorulph.ro, Cătălin Stavri. Pe scurt el a relatat evenimentul de acum cinci ani, confirmând că a fost agresat de Traian Băsescu.

"Vă confirm că eu sunt cel din imagini. (...) Aveam 10 ani. Iniţial domnul preşedinte mă luase pe scenă şi am vrut să spun ceva legat de Iliescu şi Năstase. Probabil, de emoţii am spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul. Apoi domnul preşedinte m-a dat jos de pe scena. S-a enervat că spusesem o prostie şi când m-am dus lângă dânsul vroiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”."

UPDATE 27.11.2009
SRI: Notele apărute în presă privind asa-zise discutii din cadrul PSD sunt falsuri grosolane, avem de-a face cu contrafacere şi manipulare(Mediafax)

Update 17.39 Copilul Istratoiu a intrat in direct la Realitatea TV si a retras speriat tot. Foarte speriat! Sustine ca mama sa e bolnava si el a suferit un atac de panica. "Au fost amenintati" spune matusa lui pe post!

UPDATE 20.15
Mama copilului plange, este speriata. (Antena3)

17 comentarii:

Anonim spunea...

http://calinionescu1.wordpress.com/ se demonstreaza facatura

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu prea se demonstreaza nimic. Eu vad si fâşul si bratul d-lui Basescu cum se increteste in momentul loviturii. Inregistrarea e beton!

Anonim spunea...

Nu e nici o facatura. Cine vrea sa vada, vede clar ca Base il plesneste cu dosul degetelor peste falca pe baiat. Se vede clar ca face asta in joaca, ca sa-l amuze pe baiat, ca un gest "intre baieti", ca dovada ca baiatul e incantat si rade cu ochii tinta la Base, incantat ca l-a bagat in seama si pe el. Copilul e oricum un tembel se vede dupa fata lui, iar maicasa isterica rau. Base a facut un gest in care a incercat sa-l inveseleasca pe baiat. Cum se poate pronunta cineva ca "i-a dat un pumn in fata" cum zic aia de la ziarul Ziua, cand se vede clar ca pe baiat nu l-a durut deloc caci rade. Sunteti tembeli toti sau rau intentionati din moment ce interpretati ca un PUMN un astfel de gest. Chiar ne cred prosti astia care au scos filmu? Adica daca ei spun ca Base i-a dat un pumn eu o iau exact ca atare, nu am ochi sa vad, sa inteleg gestul, sensul lui si finalitatea, anume ca baiatul rade? Dar Base era chiar prost cand avea atata lume in jur sa-i dea un pumn cu intentia de a-l lovi ca pedeapsa pentru cine stie ce i-o fi spus? Nu am votat pe Base, nu sunt pentru el, dar nici spalata pe creier nu sunt sa iau de buna pastila asta scoasa la disperare de scursurile de Patriciu si restu.
Si pana la urma sa fi fost un baiat golan si sa-i fi spus ceva lui Base si el sa-l fi plesnit, atunci bine sa-i fi facut. Copilul prost crescut cu bota se educa. Pana si Sf. Paisie Aghioritu spune asta : "Aist soi de drac cu aist soi de leac se scoate: bota". Patriciu cred ca uita ca e in RO si aici nu merg lacrimogenele din UE. Daca copilul e tembel ii dai peste bot pana se cuminteste. Altfel nu scoti om din el.

timisorean1 spunea...

nu are nici o logica acea lovitura.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Matusa copilului spune clar ca copilul a fost lovit. iar faptul ca mama si copilul sunt amenintati imi intaresc parerea ca Basescu e vinovat. Sper sa nu gresesc.

mirko spunea...

ai comentatori, de comentatori! sa mai zic si eu ceva? nu la tine, dar ii astept pe bloaga mea!

anca spunea...

gest reprobabil ,indiferent ca e candiadt la presh.sau nu!
agitatia porocaliilor denota disperare !am vazut aseara pe cele doua posturi(hmm,cam pretentioasa formulare,totusi) portocalii(labe si otv incercarea unora de a-l scoate basma curata pe titan!
cea mai proasta impresie mi-a lasat-o cascadorul cu pretentii de Hollywod(refuz sa-i retin numele,nu merita onoarea)!sictir,jigodii ordinare!

Anonim spunea...

Explicatia trucajului
http://www.youtube.com/watch?v=0U4Pn1KWyp4

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=0U4Pn1KWyp4

Anonim spunea...

M-am mai uitat si eu... sigur e un trucaj!

E un trucaj ca omul asta e presedintele Romaniei!

Si au uitat sa ii spuna si lu Base ca e un trucaj. Ca deocamdata a zis ca "probabil ca m-a injurat". Nu a zis nici "trucaj" nici "manipulare".

Noroc ca pe 6 decembrie cica se termina cu trucajele...

Voi realizati ca filmul asta face deja inconjorul lumii?

Cum naiba mai avem pretentia ca suntem in Europa? Suntem in mijlocul Africii, nu in Europa!

P.S.1. Mesajele cu "trucaj" "facatura" "manipulare" sunt plecate toate din Modrogan. Este celula de reactie rapida. Au reactionat atat de rapid incat nici Basescu nu a stiut... saracu' a apucat sa recunoasca ca e adevarat...

P.S.2. Vezi ca sunt 2 clipuri. Al doilea este cel in care el vorbeste despre copii si cani, doar ca e mult mai dur!

P.S.3. A castigat dreapta! Dreapta lui Basescu!

P.S.4. De pe blogurile portocalii: "Copilul fura din buzunarul doamnei!! Priviti cu atentie imaginile. Pe youtube se vede mai bine cum copilul isi retrage mana din buzunarul doamnei.Nu e un copil cu dezabilitati ci un hot de buzunare." (Sorinnell pe: http://www.basescu.ro/forum/) No Comment!

dramoleta spunea...

Imi vin in minte doua intrebari, acum, dupa ce m-am tratat de scarba:

1. De ce si cum a ajutat-o Basescu pe tzatza aia mincinoasa? Nu cumva ca sa-i cumpere tacerea a intervenit pe langa vreun executor judecatoresc, politie sau chiar judecator? Vorbea ceva de o evacuare...

2. Cu toate ca filmul circula pe net si televiziuni de vreo doua ore, Basescu nu a stiut nimic cand a ajuns la Realitatea. De obicei afla cu o zi inainte, cel putin, ceea ce urmeaza sa apara. Sa-l fi lasat din brate si SRI-ul, si propriul sau staff? Chiar nu a putut niciunul, nici macar Sever Cotoi, sa-i spuna ce ruleaza pe sticla si pe net?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Din pacate, oamenii se tem. Se pare ca indivizii astia sunt in stare de orice! Femeia aia din Italia era socata, am auzit-o plangand cu urechile mele.

anca spunea...

Ioane, se tem deoarece au fost amenintati,asta a declarat matusa copilului!! chiar acum e la eol tv borfelina da la justitie(fosta ministresa) de o agresivitate tipic betivanilor!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

am deschis tarziu, dar banuiesc ca nu am pierdut nimic!

anca spunea...

nu ai pierdut nica! doar privitul unei fete buhaite,de o agresivitate tipica portocaliilor! bleah!!!

Dan spunea...

Subscriu Anonimului de la 27 nov 00:46. Aceasta lupta murdara impotriva marinarului ii va atrage simpatie in loc sa-l afecteze negativ electoral. Multi copii din ziua de azi sunt pramatii si merita educati cu o bataie zdravana sa le sara fitele din cap. Nu am votat si nici nu votez cu Basescu din motive obiective, dar aceasta murdarie a adversarilor sai devine penibila. Doar pt. ca esti copil nu-nseamna ca poti face ce vrei fara sa fii responsabil de faptele tale. O bataie sanatoasa e de cele mai multe ori recomandata pt. educarea unor mofturosi si derbedei, copii sau nu. Pacat insa ca proasta educatie a fetelor marinerului releva tocmai faptul ca acesta n-a avut indeajuns cohones sa le educe cu parul, ca sa iasa ceva mai bun din ele, caci tarfulitele sale se vede de la o posta ca au fost crescute in puf (pe una a aranjat-o europarlamentar iar pe alta cu o casa de 1 milion euro).
Chestia asta cu copilul nu e trucata, dar e malitios interpretata. Sa fim seriosi, daca marinerul ii tragea un pumn ala cadea pe spate saracu', poate chiar murea sau avea o hemoragie, ii curgea sange din nas, etc. Nici pomeneala de asa ceva.

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le Dan, e clar ca lucrurile sunt impinse putin. Dar gestul marinarului ramane incalificabil!

Mediafax