marți, 17 noiembrie 2009

Din dragoste?


Disperata sa ia apararea presedintelui Basescu, madam Udrea scoate perle pe banda rulanta, care mai de care mai penibile. Ultima a fost aseara la B1 TV, televiziunea jefuitorilor Paunescu, cand a afirmat ca Hayssam a fost operat de doctorul Beuran, astfel scapand de asa-zisele metastaze canceroase. Apoi a trecut la atac impotriva procurorilor sustinand ca Nastasiu l-a eliberat pe teroristul stingher, uitand sau nestiind ca nu procurorul elibereaza, ci instanta de judecata! Toate astea pentru barbatul care a ridicat-o din mediocritatea in care se zbatea si a saltat-o in mocirla coruptiei si a politicii , Traian Basescu. O fi din dragoste? O fi din recunostinta? Sau din cauza spaimei ca vaporul prezidential ia apa si se scufunda? Odata cu el si camarila!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Candva mai imi aduc aminte de o Elena care se credea academician doctor inginer si citea CODOI.Stiti care e problema cea mare, de obicei in strainatate deseori poporul e asociat cu seful statului sau un personaj embelmatic.Nemtii si acum cand indraznesc unui turc sa-i spuna sa nu fie moschea asa de mare sint numtzi hitleristi.La italieni Berlosconi ,hot si curvar sef multzi zic asa e si poporu...Jale mare daca si pe pe noi ne compara lumea cu asemenea personaje, care nu ne fac mandrie!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ne meritam renumele, mai ales din cauza ca dupa revolutie, am rasturnat scara valorilor si am promovat incompetenta, prostia si mai ales "banu'". Pentru bani, au ajuns oamenii sa se injoseasca in ultimul hal!

anca spunea...

in loc de comm
O babuta la cabina de vot, sta 15 minute, toata lumea o asteapta...Iese baba si intreaba:-Maica, futu--va-n gura se scrie legat sau despartit ?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, ne-ai "spart" cu bancu'. E tare!

dramoleta spunea...

Merge pana in panzele albe, pur si simplu de frica. Daca pica, pica impreuna dementii astia.Sunt in stare, la o adica, sa se si santajeze reciproc.

Emilia Poenaru Moldovan spunea...

De curind am avut intilnirea cu fostii colegi de facultate.unul din ei, Aram G.stabilit in Paris de 20 de ani, ne-a relatat cum, acum citiva ani(5-6)l-a rugat un amic din Franta sa preia el niste musafiri ai amicului si sa-i duca la un local specific frantuzesc.I-a mai spus ca era vorba de un cuplu de oameni foarte bogati din Romania.Colegul meu a acceptat si s-a intilnit cu cuplul: el, un nou-imbogatit tipic insotit de o blonda cu 'tzitzele pe afara si o fusta foarte scurta'- il citez pe colegul meu-'cum numai alea de sub poduri mai umbla asa in Franta'.Cred ca ghiciti cine erau! Colegul meu a ramas stupefiat cind a aflat ca dama blonda a ajuns acum ministru, nu-i venea sa creada.Fiind plecat de atita timp, mereu are tendinta sa idealizeze tara unde s-a nascut si de aceea socul a fost cu atit mai mare! tragea speranta ca lucrurile s-au mai indreptat si oamenii pregatiti profesional ies in fata!A trebuit sa-i aduc aminte ca din generatia noastra de comert exterior- considerata de profesori ca una de elita- nu sintem niciunul in politica sau cu vreo functie prin ministere, ba mai mult ingrosam rindul ...ratatilor de elita!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai vazut ce fac banii? In cativa ani a facut facultatea, masteratul, a intrat in baroul de avocati, a obtinut contracte, a ajuns ministru, intr-un cuvant a cunoscut "succesuri". Cred ca e timpul sa cunoasca si reversul medaliei!

Mediafax