luni, 2 noiembrie 2009

Omar Hayssam, sponsor pentru Basescu



Presedintele PSD Bucu­resti, Marian Vanghelie, revine cu o declaratie socanta, sustinand ca Omar Hayssam ar fi sponsorizat campaniile electorale ale lui Traian Basescu din 2000, pentru Primaria Capitalei, si din 2004, pentru alegerile pre­zidentiale. Afirmatia facuta sambata, la Realitatea TV, vine dupa ce tot Van­ghelie declarase ca ar exista inre­gistrari compromita­toare despre relatia Basescu - Hayssam.

Marian Vanghelie, a anuntat ca va cere desecretizarea dosarului Omar Hayssam, pentru a se stabili daca presedintele Traian Basescu a acceptat sau nu plecarea omului de afaceri sirian din Romania. Sursa: Ziua, Realitatea TV

3 comentarii:

anca spunea...

no,vreau sa vad stirea asta in oficina pezdelista! si labe1!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

La B1 vor aparea dezmintiri la kg.! Dar eu oricum cred ca stirea e adevarata, mai ales ca Ohanesian si colonelul SIE Ionel Dragomir au confirmat-o! Vor mai iesi la rampa multi. Adevarul trebuie sa triumfe odata s-odata!

anca spunea...

asa este,doar ca nu e indiferent cind va triumfa! vezi ca acum sint ocupati ci manipularea numita "gripa porcina"? cred ca e vorba despre niste bani ,de fapt,de, e campanie si e nevoie de banet!

Mediafax