joi, 26 noiembrie 2009

Un presedinte ortodox pentru o tara ortodoxa

Marturisesc ca scriu aceste randuri la indemnul adminului de la ramailiber.ro, deoarece impartasesc ideea de a avea un presedinte pur ortodox. Oare cati dintre conducatorii Romaniei dupa 1944 au fost insufletiti de credinta ortodoxa si s-au calauzit dupa Sfanta Scriptura? Sigur ca in sinea lor, multi dintre conducatori au acceptat existenta lui Dumnezeu si a lui Iisus Hristos, mantuitorul nostru, dar a fost suficient doar atat pentru ca acestia sa fie inscrisi in cartea vietii, cand faptele lor vadeau contrariul?

Oare Traian Basescu are ceva in comun cu ortodoxia? "„Cel ce zice: "L-am cunoscut", dar poruncile Lui nu le păzeşte, mincinos este şi întru el adevărul nu se află." (Întâia Epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Ioan 2, 4) Cam asta e si parerea mea despre Traian Basescu. Nu o spun din ura sau rautate, nu sunt un model de urmat pentru nimeni, dar trebuie ca oamenii in sfarsit sa-si raspunda sincer unor intrebari. Poate sa se numeasca ortodox acela care:
-cere legalizarea drogurilor?
-cere legalizarea prostitutiei?
-e de acord cu casatoriile homosexuale?
Si nu in ultimul rand, poate fi numit OM acel individ care loveste un copil cu pumnul, un copil care nu stia ce striga? V-as ruga sa reflectati asupra celor de mai sus si sa va dati singuri un raspuns! Eu unul prefer altceva!

12 comentarii:

dramoleta spunea...

Batausul de copii! Asta e Basescu. Un nenorocit! N-am cuvinte!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Un jeg! Ce cuvinte sa mai ai?

anca spunea...

are asta ceva in comun cu religia ortodoxa,cum am eu cu Coranul(ca tot facea caraghiosul caz de crestinarea unui ...musulman! uau,ce gafa de proportii)
citi pumni o fi primit baseasca de la ipochimen?

Ion de la Chiuiesti spunea...

fii sigura ca si-a luat-o!

Anonim spunea...

sunt de acord ca basescu nu e modelul de crestin, dar ...intre el si geoana, care are ciuma comunista si atee in spate, crescut intr-un mediu securisto-comunist, inconjurat de lipitorile care au devalizat romania, il prefer, totusi, pe basescu. chiar nuvedeti cata viclenie se ascunde in ochii lui geoana????

danutza spunea...

ok, basescu nu are lkegatura prea mare cu credinta ortodoxa, dar geoana? corespunde el? sau apropiatii lui? ii putem numi buni crestini? se stie ca fac parte din masonerie, care se inchina lui lucifer. si atunci, pe cine votam???

luci spunea...

vrei un presedinte pur ortodox? imi spui si mie de und eil iei? sa nu-mi zici ca e geoana, ca nici cruce nu stie sa-si faca bine. rade satana de el. crezi ca geoana e alesul? a aparatorul ortodoxiei? care il are drept eminenta cenusie pe ilici iliescu, ateu declarat, criminal de romani ( in 1989 si 1990), care a contribuit decisiv la reinvierea miscarii masonice in romania ( geoana insusi e mason). cui ii jura credinta: tarii sau masoneriei ( care il venereaza pe lucifer-mare arhitect al universului).uite cam ce zic masonii:Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ), gradul 33, mason, ritul scotian . In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society
In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:
„Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale„ ... Albert Pike ( 1809 – 1891 ), mason, gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma” :
” Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu “
„ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

Ion de la Chiuiesti spunea...

De acord ca Geoana nu e modelul perfect! Dar decat sa aleg un satanist care, cu gura lui a spus ca doreste cele enumerate mai sus si nu prin interpusi, mai bine un crestin mai putin perfect!

Anonim spunea...

care crestin? nu intelegi ca geoana e mason, adica se inchina lui lucifer???? de cand comunistii sunt crestini? sunt o sleahta de sacali care sunt gata sa sfasie tot, atunci cand le sunt lezate interesele.

Ion de la Chiuiesti spunea...

@anonim: Vad ca ii tot dai cu masoneria fara ca acest lucru sa fie dovedit? Daca ai probe, prezinta-le aici! Daca nu, accepta probele pe care ti le-am pus pe faras! Eu macar vorbesc pe probe!

Ion de la Chiuiesti spunea...

@luci:
Da, ai dreptate sa ma judeci pentru acel "jeg", dar eram prea indignat! Sunt parinte a doi copii. Imi cer scuze, dar raul a fost deja facut. Incearca sa ma intelegi!

luci spunea...

inca o dovada:http://www.lovendal.net/wp52/mircea-geoana-si-legaturile-sale-secrete-cu-oculta-mondiala/
nu as fi vrut sa para ca te-am judecat, ca nu am acest drept. eu am facut o remarca doar din dorinta, pt ca am vazut ca esti prepocupat de ortodoxie, ca si mine,sa te indrepti cred ca noi, crestinii, ar trebui sa dam mai mult exemplu de conduita in societate, poate vor urma si altii modelul moral al crestinismului. si eu am 2 copii, dar chiar nu mi s-a parut ca basescu l-a batut, asa cum se vehiculeaza. sigur ca nu bataia trebuie sa fie pricipiul de baza al educatiei si eu nu imi bat copiii ( recunosc ca de 2 ori in 15 ani le-am dat cate o palma) dar nici nu trebuie sa exageram. si sa stii ca nici pe basescu nu-l iubesc si sunt suparat pt ca nu a organizat referendumul anticip, pt prostiile cu legalizarea prostitutiei sau a homosexualitatii ( chiar daca le-au emanat consilierii lui) si mai are si alte parti negative.
dar il prefer comunistilor si, mai ales masonului geoana ( de care am auzit ca este chiar din persoane cu functie din psd) e posibil ca si basescu sa fie,multi apropiati lui sunt, dar nu am citit sau nu am auzit nimic concret. cum e mai bine, vom afla dupa. sa ne rugam sa ne lumineze bunul Dumnezeu si sa nu contribuim, indirect, la cladirea noii ordini mondiale, prin votul nostru.Doamne-ajuta!

Mediafax